Arthurian Albion Lichtlichaam group healing 2 april 2024 @ 21:00

Op 2 april 2024 om 21:00 Belgische tijd geeft Ann Moorhem een groepshealing op afstand vanuit Zuid-Engeland waar ze op doorreis is voor healing- en gridwerk ter ondersteuning van de activering van het Arthurian Albion Lichtlichaam.

Dit is een ascentiehealing op hoger dimensionaal niveau die mogelijks ook fysiek, emotioneel en mentaal kan doorwerken. Deze groepshealing op afstand staat in het teken van het primaire archetypische bewustzijnsvoertuig van de Christus-terugkeer van het Albion Lichtlichaam voor de 5de tot 7de dimensionale tijdlijnen van Ascentie Aarde en de mensheid met reparaties van de oorspronkelijke genetica en het blauwdruksjabloon om het Diamanten Kristal Hart te activeren tot op het hoogste potentieel, afgestemd op ieders huidige niveau van bewustzijn. Dit kan gepaard gaan met ontgifting van angsten en blokkades die zijn ingeprent door satanistische krachten en correcties van omkeer- en mind control systemen. Het verder ontwaken van het Albion Lichtlichaam activeert het 'zwaard van de waarheid' dat anti-christ leugens verder onthullen die de mensheid eonen lang in een slavenmatrix heeft vastgehouden binnen de vier grote pijlers: religie, bankinstellingen, farmaceutica en de seksindustrie gevoed door miasma en kunstmatige intelligentie.

In de nieuwsbrief, volgend op deze reis, zal een reflectie van deze groepshealing op afstand geschreven worden. Het nalezen van de reflectie kan voor de deelnemers gepaard gaan met een extra download van frequenties en lichtcodes.

De kostprijs is 30 EUR/p.p.

Na inschrijving ontvang je een mail met praktische informatie.

30,00 €