Celzout 04 Kalium Chloride

Verpakt per 400 tabletten.

Kalium Chloride / Muriaticum zorgt voor de binding en opbouw van vezels in het lichaam. Het ondersteunt heling van bestaande infecties m.b.t. slijmvliezen, zoals: sinussen, longen, maag, darmen, baarmoeder. Een tekort van dit celzout kan optreden door o.m. het gebruik van medicatie en hormoonmiddelen (bv insuline), radioactieve belasting en tekort aan vochtopname.

Belangrijk om hier te melden is dat etherische 'glandulaire systeemimplantaten' de kundalini-energie verstoren die invloed heeft op de hersen, hypothalamus, thalamus, pijnappelklier, schildklier en thymus. Deze implantaten verstoren de rangschikking van de vuurletters (Christuscodes) in het menselijke DNA-sjabloon dat ernstige schade aanricht. 'Glandulaire systeemimplantaten' beïnvloeden o.m. de glandulaire cel die stoffen, zoals: slijm, hormonen en smeermiddelen afscheidt in het lichaam, waardoor bv extreme en/of verstoorde slijmvorming en verklevingen kunnen ontstaan in het fysieke lichaam (zoals: endometriose, postnasale drip, cystische fibrose, mucoviscidose).

Energetisch ondersteunt dit mineraal om bij jezelf te blijven en zorgen los te laten.

Mentaal ondersteunt het bij prikkelbaarheid en van passiviteit tot luiheid, verdriet en nervositeite, verhoging van het concentratievermogen.

Fysiek ondersteunt het herstel van vaccinatie- en DNA-schade (kan zich veruiterlijken in huiduitslag), opbouw van slijmvliezen, regulatie van de bloedsomloop, wratten, verlammingsverschijnselen (voornamelijk rechterkant), chronische ontstekingen (ook aan ogen, oren en longen), lymfesysteem (zoals zwelling lymfeknopen), diabetes, astma, hardnekkige slijmen, lever, galblaas, nieren, oedeem (vochtophoping), geslachtsorganen, waterpokken, mazelen, brandwonden en broei, leukorroe (witte bloedcellen die via diarree of vaginale uitscheiding uit het systeem stromen), geelzucht, acne en astma.

Kaliumchloride wordt aanbevolen bij slijm, infecties en vergrote lymfeklieren. Faryngitis (keelontsteking), allergie en toxiciteit. Kaliumchloride is een essentieel onderdeel van spieren, zenuwcellen, bloed, slijmvliezen en hersencellen. In het bloed helpt dit mineraal fibrine vormen.

Kaliumchloride is een mineraal voor de behandeling en preventie van kaliumuitputting. Een dergelijke uitputting is meestal het gevolg van de uitscheiding van mineralen door een verhoogde urinestroom. Een kaliumchloridetekort resulteert in coating van de tong, zwelling van de klier, schilfering van de huid en overmatige slijmafscheiding.

Kalium Chloride / Muriaticum wordt vaak gebruikt in combinatie met Ferrum Phosphoricum voor de behandeling van koorts, hoofdpijn, abcessen, bloedingen en hoesten.

Orgaantijd: 09:00 - 11:00 - alvleesklier (pancreas) en milt.

13,00 €