Celzout 05 Kalium Phosphoricum

Verpakt per 400 tabletten.

Kalium Phosphoricum is essentieel voor het aanmaken van lecithine dat een verhoogde cholesterol bestrijd en storingen in het geheugen opheft. Het is een belangrijke bouwstof voor weefselopbouw. Het is een sterk antisepticum, en is voeding voor de zenuw- en hersencellen.

Kaliumfosfaat wordt aangetroffen in alle vloeistoffen en weefsels in het lichaam. Het is een belangrijk onderdeel van de hersenen, zenuwcellen, ruggenmerg en bloed. Een tekort aan dit celzout wordt gekenmerkt door een intense lichaamsgeur. Het wordt gebruikt voor de behandeling van mentale problemen zoals depressie, prikkelbaarheid, neuralgie, duizeligheid, hoofdpijn en nerveuze maag. Gevonden in alle cellen, vooral de grijze stof van de hersenen, zenuwen, spieren, bloedcellen en plasma.

Energetisch werkt het positief in bij overbelasting van het zenuwstelsel, bij aardstraling en verslavingen. Het balanceert emotionele processen. Het stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid.

Mentaal ondersteunt het mensen die kampen met depressiviteit, slapeloosheid, nachtmerries, angst, verdriet, claustrofobie. Het versterkt het geheugen en de (hart)spier.

Fysiek ondersteunt het bij klachten ten gevolge van uitputting van het zenuw- en spierstelsel, brandwonden, weefselopbouw, celvorming, hart- en spierzwakte, infecties (bacterieel en viraal), geurende adem, ontstekingen (zoals maag, galblaas, darmen, tanden, tandvlees, pezen), koorts, verlammingsverschijnselen (voornamelijk linkerkant), zenuwpijnen, lage bloeddruk, haaruitval, schimmelinfecties, roos, baardschurft, spruw, coeliakie, incontinentie, verhoogde urine-uitscheiding, necrose (afsterven van weefsel: doorligwonden, diabetes, insectenbeten, ...), verzwakte wervelkolom.

Orgaantijd: 13:00 - 15:00 - dunne darm.

13,00 €