Celzout 07 Magnesium Phosphoricum

Verpakt per 400 tabletten.

Het is een bestanddeel van bot, tanden, witte stof van hersenweefsel, zenuwen, spieren en bloedcellen. Magnesium Phosphoricum ondersteunt de spieropbouw en het functioneren van de spieren. Een tekort van dit celzout kan aanzetten tot migraine, krampen (kuiten-, buik- en nekspieren) en ontregeling van het zenuwstelsel en lymfestelsel.

Energetisch ondersteunt dit mineraal de eigenwaarde en stimuleert het je om uit je hoofd te komen.

Mentaal ondersteunt het slaperigheid overdag en werkt het kalmerend. Het ondersteunt mensen in shock en bij overgevoeligheid.

Fysiek ondersteunt het algemene hartproblemen, aderverkalking, hoge bloeddruk, baardschurft, verlamming (voornamelijk aan de linkerkant), kleine oogpupillen, groene staar (glaucoom), schildklier, astma, verstopte neus en loopneus, angina, de hik, buikkrampen, vergroting van de lever, gasophoping in de darmen, aambeien, diarree na de maaltijd, maagdarmcatarre, dikke darmontsteking, pijnlijke gewrichten en zenuwpijnen, beschadigde wervelkolom, ziekte van Lyme, blaasontsteking, onregelmatige menstruatie, voor- en naweeën, vergroting van de prostaat, het bevordert de werking van de lever en spijsvertering. Het neutraliseert effecten van elektrosmog.

Als Magnesium Phosphoricum wordt toegepast als pijnstiller of om te ontkrampen, dan werkt het sneller door als je 10 tabletten voor volwassenen of 5 tabletten voor kinderen oplost in water om langzaam op te drinken.

Merk op dat een verlangen naar bier een tekort aan Magnesium Phosphoricum kan betekenen.

Orgaantijd: 15:00 - 17:00 - blaas.

13,00 €