Celzout 08 Natrium Chloride

Verpakt per 400 tabletten.

Natrium Chloride is het celzout voor de vochtbalans in de cellen. Natrium chloratum bevordert de celdeling en leidt zo ook tot toename van de rode bloedlichaampjes. Het bindt slijm (mucine) in het lichaam en is zodoende geschikt voor de opbouw van alle slijmvlies (ook maagslijmvlies). Het regelt de warmte- en de vochthuishouding van het lichaam en het vormt het kraakbeenweefsel en het gewrichtsvocht. Een te droge of vette huid, huidschilfers en wondjes, extreme dorst wijzen op een tekort van Natrium Chloride. Een tekort kan het gevolg zijn van overconsumptie van kleur- en smaakstoffen, medicatie, zware metalen, ozonbelasting en koolmonoxide.

Energetisch werkt het positief op emotionele processen en emotionele gevoeligheid. Natrium Chloride ondersteunt een gelijkmatige stroom van elektriciteit door de zenuwen. Het werkt in op het thema 'teleurstelling': "Alles doen wat van je verwacht wordt en dan de ander nog niet tevreden kunnen stellen, er niet bij horen."

Mentaal ondersteunt het bij stress, spreek- een leerproblemen, mensen in shock.

Fysiek ondersteunt het herstel van insectenbeten, malaria, slaperigheid overdag, tranende ogen, zonnebrand, kneuzingen, cysten, wratten, zweren, droge slijmvliezen, ontgifting, koude voeten en oren, doffe - droge of vette huid, bloedarmoede, aderverkalking, haaruitval, uitslag rond de lichaamsopeningen, eczeem, verhoogde traan- en speekselproductie, ontstoken ooglidranden, droge ogen, groene staar, schildklier, diabetes, hartritmestoornissen, astma, slijm/longoedeem, borstvliesontsteking, blaasjesvorming in de mond, maagontsteking en -zweren, waterig braaksel, galstenen, alvleesklier, winderigheid, kraakbeenbeschadiging, krakende gewrichten, uitgerokken gewrichtsbanden, pijnlijke botten, jicht, rachitis, herpes, hooikoorts, gevoelloosheid in de handen en voeten, gebarsten vingertoppen, overmatige speekselvloed of droogheid.

Orgaantijd: 05:00 - 07:00 - dikke darm.

13,00 €