Celzout 09 Natrium Phosphoricum

Verpakt per 400 tabletten.

Natrium Phosphoricum beïnvloed de stofwisseling op een positieve manier. Het reguleert de zuurbalans van het lichaam. Dit mineraal bevordert de afscheiding van urinezuur via de nieren. Het regelt de vetstofwisseling en is verantwoordelijk voor de afbraak van suiker. Het is een algemeen middel voor bijna alle ziektes die van reumatische aard zijn of die een teveel aan zuren hebben. Een tekort aan dit mineraal leidt tot verzuring met de daarmee gepaard gaande gevolgen, zoals verzwakte immuniteit, niet genezende wonden ("alles" verzweert gemakkelijk), onverklaarbare honger, een dip in de namiddag. (Overmatig gebruik van suiker, zure melkproducten en varkensvlees.)

Energetisch helpt het herstellen van het emotionele evenwicht. Het mineraal helpt je om zelf je leven vorm te geven en je ware zelf te laten zien.

Mentaal ondersteunt het chronische vermoeidheid, mentale uitputting en depressiviteit.

Fysiek ondersteunt het urinezuurgehalte, de cholesterolspiegel, vette of droge huid, acné, mee-eters, rode ogen, geel oogpus, verkleefde oogleden, schubbige uitslag in de oren, verhoogde oorsmeerproductie, zenuwontsteking, zwelling van het lymfestelsel, niet goed functionerende schildklier, diabetes, maagzuur, galstenen en -gruis, geelzucht, stimuleert de alvleesklier, spijsverteringsstoornissen, darmwormen en parasieten, zure pH in het speeksel of de urine, nierstenen, blaasonsteking, verhoogd urinegehalte in het bloed (uremie), nierontsteking, nefrose.

Gevonden in bloed, spieren, zenuwen en hersencellen en in intracellulaire vloeistof.

Orgaantijd: 19:00 - 21:00 - kringloopmeridiaan.

13,00 €