Groene Opaal kristallen schedel

Grootte: 50x32x40 mm Gewicht: 81 gr

Dit kristallen schedeltje is een ware healer. Het heeft een sterke werking op de organen. De schedel begint zijn verhaal bij de darmen en laat alles broebelen in de buik. Het laat me zien en voelen dat het stagnerende energieën opnieuw laat stromen. Hij wijst de maag aan als een zware plek. De maag die niet alleen materiaal voedsel, maar alle soorten voedsel (emotioneel, mentaal en spiritueel voedsel) voorbereid en kneed om te verteren. Waarop hij de tantien opent en op de windpoorten werkt.

Daarna richt hij zijn aandacht op het hoofd en legt het accent op de botten en gewrichten. Hij helpt blokkades en stagnerende energie vandaaruit op te lossen. Hij helpt om licht te aarden in de materie (het lichaam).

Ook richt dit schedeltje zich op de schedel. Hij laat me de botstructuren van de schedel zien en laat me dan de pulserende wave van het cranio-sacraal ritme voelen.

Dit is een klein schedeltje, maar Ooo wat een bijzondere healende kwaliteiten en grote wijsheid draagt hij in zich uit verschillende culturen. Wachtende op zijn hoeder/hoedster om samen deuren te openen naar wederzijdse voeding, bewustzijnsgroei en een uitwisseling van liefde; innerlijk, met elkaar en de wereld.

Deze kristallen schedel wordt afgeleverd met certificaat van Het Huis van A. 

159,00 €