Kaarskwarts Inner Light Traveler MEDIUM

Kaarskwarts Inner Light Traveler uit Bahia heeft kenmerkende insluitsels die lijken op de was die langs een brandende kaars druipt. Het kristal is gecoate aan de buitenkant en heeft een glasheldere kern aan de binnenkant dat de zuiverheid van de goddelijke zielsessentie representeert. Het is een meester in kristalvorm.

Kaarskwarts Inner Light Traveler is een krachtige kristal met diverse spirituele eigenschappen. Het heeft een zuiverende en reinigende kracht, vaak gebruikt om negatieve energieën te verwijderen, zowel in het energetische veld van mens en dier als de omgeving waarin het wordt geplaatst. Dit zuiveringsproces ondersteunt het proces van loslaten en transformatie van oude patronen en blokkades.

Kaarskwarts Inner Light Traveler bevordert spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling. Het opent het derde oog en de kruin, en stimuleert zo verdiepende inzichten, en ontwikkeling van de intuïtie en paranormale kwaliteiten.

Kaarskwarts Inner Light Traveler activeert innerlijke rust en helderheid. Het bekrachtigt de verbinding met het Hogere Zelf en verbindt je met je innerlijke kern en je innerlijke licht. Het haalt je beschermengel dichterbij en opent communicatie met je spirituele gidsen. Dit kristalbewustzijn begeleidt je om het Licht op Moeder Aarde te zien, te voelen en te ervaren. Het stimuleert inzichten in het doel van de ziel in de huidige reïncarnatie.

Kaarskwarts Inner Light Traveler voedt het creatieve vermogen en ondersteunt het manifestatieproces van intenties en doelstellingen, waarbij het overvloed aantrekt. Het werkt in op het emotionele energielichaam om emotionele genezing te bevorderen.

Kaarskwarts Inner Light Traveler is ook een fijn kristal bij stervensbegeleiding. Het stimuleert een soepele overgang en biedt troost aan de nabestaanden. 

Kies een variant:

Vanaf 17,00 €