Oranje Calciet kristallen schedel

Kristallen schedel op de foto rechts.

De twee schedels hebben prachtige kleurschakeringen van fel oranje en zuiver wit die door elkaar heen blenden. Ze laten mij een gevleugelde staf zien, de caduceus (zonder de twee slangen). Ook wel de staf van Hermes genoemd dat wordt gebruikt in de alchemie. De staf staat voor de as die hemel en aarde verbindt, zo boven zo beneden. De vleugels staan voor het transcendente. Het symboliseert vrede, bescherming en is de alchemistische symboliek van eenheid en genezing.

De kleine schedel laat me zijn kracht zien voor het verwijderen van energetische implantaten en toont me hoe het werkt. Het kenmerkt ook de rechter bovenkant van zijn schedel. Tijdens een versnelling in je bewustwordings- en genezingsproces kun je aanlopen tegen blokkades en stoorzenders. Je merkt dat je tegen een plafond aanloopt, terwijl je duidelijk voelt dat je een veel groter bereik hebt. Vaak zitten de implantaten al vele levens in je systeem.

Een versnelde bewustzijnsgroei betekent dat je intensief werkt met uitzuivering op alle lagen in je systeem, waardoor je helder in je energie- en lichtlichamen komt te staan en je zo de implantaten op het spoor komt.

Niet verwonderlijk laten de beide schedels me zien dat ze op de gele en de witte straal werken; de gele straal van het intellect & vreugde, en de witte straal van zuivering. Beide schedels geleiden licht op de pijnappelklier dat het gehele organisme van het menselijke systeem reguleert.

Deze kristallen schedel wordt afgeleverd met certificaat van Het Huis van A. 

139,00 €