Starbeing Red Healer

Grootte: 47x38x46 mm Gewicht: 129 gr Oorsprong: Madagaskar

Deze healers helpen je om je doel op aarde te manifesteren. Ze ondersteunen helingprocessen, omdat ze in staat zijn om de kundalini-energie op te wekken. Ze bevatten aardende componenten die deze energieën omhoog stuwen door de chakra's, waardoor je hele energiesysteem gevuld raakt met een krachtige en hartstochtelijk enthousiasme voor het leven. Tijdens het mediteren kun je de starbeing aan de basis van je ruggengraat plaatsen om deze werking te bekrachtigen.

Deze healers verbinden je basischakra met het aardesterchakra onder je voeten en activeren op deze manier het aardingskoord, waardoor overtollige energie kan afvloeien en uitgeputte energievoorraden aangevuld kunnen worden. Ze helpen je om je meer aanwezig te voelen in je fysieke lichaam en je energetisch op te laden. Ze helpen je ook om hoge energiefrequenties te aarden in je fysieke lichaam.

Het zijn goede ondersteuners voor zij die kampen met woede aanvallen, omdat deze Red Healers helpen bij onthechting.

Doordat deze healers de kundalini activeren en de energie omhoog sturen, zijn het uitstekende helpers voor hen die seksverslaafd zijn of niet in staat zijn om seksualiteit op een hoger niveau te beleven, alsook voor zij die een afkeer hebben voor seks.

Ze zijn uitermate geschikt om in te zetten bij healing sessies, meditatie en je te helpen verankeren tijdens astrale en sjamanistische reizen.

Ze bevatten o.m. ook de kwaliteiten van bergkristal, hematiet en ijzer.

Deze kristallen schedel wordt afgeleverd met certificaat van Het Huis van A. 

139,00 €