Shift Kwarts

Dit kleine Shift-kristal is bijzonder krachtig. 'Shift happens', wat een expansie! Dit kristal is zeer zeldzaam: "Are you up for it?" Zodra je verbinding maakt met dit kleine kristal, expandeert het vrijwel meteen zijn energie doorheen je hele lichaam en al je lichtlichamen.

Werking

Spiritueel

Shiftkristal uit Corinto, Minas Gerais zijn heel helder en hebben een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatsen naar een nieuwe ruimte en dat je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Op het spirituele vlak kan dit kristal je meenemen naar wild enthousiasme, waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt.

Het maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen.

Wees bereid te accepteren wat het kristal je biedt, want er is geen weg terug en de effecten kunnen heel krachtig zijn. Zo kun je diepe traumatische ervaringen uitwerken. Shiftkristal verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk, op je zielenpad, het opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van dit katalytische kristal.

Dit kristal zal je roepen als je klaar bent voor zo'n diepe verandering. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag het bij je. Wees ontvankelijk voor de signalen en de informatie uit het universum.

Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld (zero point field of nulpuntsveld) naar beneden en verbind je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt zonder dat je hierbij hoeft na te denken. Het verbind je met Al-Dat-Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra's naar je lichaam, zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent.

Mentaal

Psychisch leert Shiftkristal je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand op een liefdevolle manier.

Emotioneel

Het is ook een zeer krachtig kristal dat het gevoel van totale isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Het is isolatie van jezelf en van jezelf naar alles om je heen aards gezien. Het laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld.

Fysiek

Shiftkristal werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen. Het maakt healer en cliënt krachtiger, draagt de healingsymbolen en herprogrammeert cellulair geheugen.

Metafysische eigenschappen
Chakra: allemaal

Kies een variant:

Vanaf 7,00 €