Rode Kubus

Boom des Levens
De oorspronkelijke 'boom des levens' of de levensboom is een twaalf dimensionale template van het menselijke lichaam. Het is een boomraster met twaalf bollen of sferen. Elk van deze twaalf bollen of sferen is verbonden met een dimensie → Twaalf bollen of sferen verbonden met twaalf dimensies, waarvan de twaalfde bol de verbinding maakt met de twaalfde dimensie Al-Dat-Is.
 

De levensboom is de blauwdruk van het menselijke Lichtlichaam, en het menselijke Lichtlichaam is opgebouwd uit dimensionale bewustzijnsvelden van de 1e dimensionale laag t.e.m. de 12e dimensionale laag. Elke dimensionale bol of sfeer is in het menselijke lichaam ook verbonden met een orgaan in het fysieke lichaam. Met andere woorden: de boomstructuur is een cruciale sleutel in het ascenderende potentieel van de mens. En ook omgekeerd: de organen in het fysieke lichaam intakt houden, speelt ook een belangrijke rol in het ascenderende potentieel van de mens.

Twaalf bollen → twaalf dimensies (in ons universum en de 13e Bron) → twaalf DNA-strengs → twaalf Aquarius chakra's (en een dertiende om op te klimmen naar het volgende niveau) → twaalf axiatonale lijnen → twaalf meridianen → TWAALF

En kijk nu eens goed rond in de leringen van religies en vele mysteriescholen = een levensboom met slechts tien bollen. Twee cruciale bollen ontbreken om de verbinding te maken met het Al-Dat-Is Bewustzijn. Deze onnatuurlijke configuratie werd gebouwd door buitenaardsen die kunstmatige intelligentie gebruiken om de levenskracht van de aarde te parasiteren en het proces van onsterfelijkheid af te breken. Deze dode energiestructuur wordt de Kunstmatige Levensboom of de Zwarte Levensboom genoemd, maar is in de volksmond voornamelijk bekend als de Kabbalah Levensboom.

Je denkt misschien: "What's in a name?" of "Het is maar een tekening en wat tekst". Nee, dat is het niet. Het is bewustzijnstechnologie die wordt gebruikt om de blauwdruk in het Lichtlichaam van de mensen te vervormen en het vergt specifieke paranormale ontwikkelde kwaliteiten om het opnieuw te herstellen in zijn oorspronkelijke staat van bewustzijn bij het Zelf en in dienstbaarheid naar anderen.

Deze beknopte introductie over de levensboom is nodig om het buitenaardse implantaat Rode Kubus toe te lichten.

Rode Kubus
Een kunstmatige levensboom is een Egyptische fantoom-boom die als rasterarchitectuur wordt gebruikt om identiteiten en DNA te klonen. Die Rode Kubus gekloonde identiteiten worden gebruikt om zwart magische geldstructuren en financiële schulden aan te drijven. Dit is opgezet door de Orion Groep om via bankiers de financiële markten te manipuleren op planeet Aarde. Wereldwijd is het monopoly in handen van satanistische en luciferiaanse bloedlijnen.

Maar afhankelijk van de locatie waar de Rode Kubus is geplaatst op het boomraster in het Lichtlichaam vervormt het de architectuur van de blauwdruk, en/of kan het virtuele realiteiten projecteren of een realiteitssplitsing veroorzaken, alsook mind control programmeringen installeren en de multidimensionale bewustzijnsoriëntatie omkeren. Het versterkt en beïnvloedt geloofssystemen, ego-identiteitsrollen en elk psychosociaal en cultureel systeem dat op de planeet bestaat.

Vormen van de Rode Kubus
Enkele vormen van de Rode Kubus hoe ik het te zien krijg bij inwendig zien.

Piramide van Gizeh
De Gordel van Orion, dat het hoofdkwartier was van deze bloedlijnen, had controle genomen over de grote piramide van Gizeh dat geografisch in het centrum van onze planeet is gelegen. De piramide van Gizeh is een 4e dimensionale planetaire sterrenpoort. Dit betekent dat deze piramide binnen ons universum een fysieke sterrenpoort is op de Aarde, die verbinding maakt met het 4e dimensionale niveau (of het astrale vlak) in ons universum. Je kunt dit zien als een soort gateway met een snelweg tussen planeet Aarde en de astrale wereld.

Belangrijk om weten is dat het fysieke hart van de mens, dat als 'stemvork' fungeert in het fysieke lichaam, ook wel het astrale hart wordt genoemd, omdat het fysieke hart ook verbinding maakt met de 4e dimensie. Aanvullend is het ook belangrijk om te weten dat de zielsmatrix van de individuele mens in het fysieke hart is verankerd, zo'n 2 cm diep in het lichaam aan de achterkant van de hartchakra op de rug.

Het zielsgeheugen van de individuele mens omvat alle herinneringen uit vorige levens. Hierin liggen bijvoorbeeld ook kerntrauma's uit vorige levens in opgeslagen, maar ook etherische implantaten die van buitenaardse oorsprong zijn of een object dat in een vorig leven tot de dood leidde (bv martelwerktuigen), alsook entiteiten die over levens heen kunnen meeliften. De ziel daalt in bij de eerste levensadem. Dit is een soort trigger om het communicatienetwerk op te starten in de fascia.

De fascia is een kristallijne netwerk in het fysieke menselijke lichaam dat berichten ontvangt en berichten stuurt, waaronder berichten voor het bouwen van de bloedcellen. Maar in de fascia worden ook etherische implantaten, kerntrauma's uit vorige levens en zelfs entiteiten opgeslagen.

En nu de link met de piramide van Gizeh: Het menselijke wezen is een microversie van de Aarde die de macroversie is. Hoewel de mens er totaal anders uitziet dan de aarde, is het menselijke brein afgestemd op het planetair brein, net als de chakra's, axiatonale lijnen, …

Dus, wanneer een buitenaards ras de controle krijgt over die sterrenpoort, zijnde de piramide van Gizeh, dan heeft dit buitenaardse ras controle over de volledige planeet Aarde en al haar bewoners.

En het gaat zelfs nog een stap verder: Wanneer de astrale wereld ook controle krijgt over het nadiale controle paneel, dat zich op de achterkant van de menselijke hartchakra bevindt, dan krijgt die astrale wereld controle en toegang tot het gehele individuele menselijke systeem van die mens, want informatie komt op zielsniveau binnen via het nadiale controle paneel, wordt dan naar de hersenen gestuurd om van daaruit het zenuwstelsel aan te sturen. Dit is een belangrijke sleutel om los te komen van o.m. mind controle programmeringen.

De noord-zuid axis is de langste land-meridiaan. De oost-west axis is de langste land‑parallel op de aarde.

Zwarte Zon aanbiddingen
De ware Egyptische geschiedenis werd door aanbiddingen van de Zwarte Zon en valse Egyptische goden met kunstmatige levensboom gewist door Setiaanse koningslijnen,
Hyksos en het Amon Snake-priesterschap met zwart magische rituelen, welke later integreerden in de Griekse mysteriescholen en verder naar geheime genootschappen die Luciferiaanse Ridders, Tempeliers en Vrijmetselaars vormden. 

Vanaf de Egyptische invasie startten de buitenaardse bezweringen, spreuken en satanische bloedoffers, waaronder de invoer van de kunstmatige levensboom van valse Egyptische goden, waarbij gebruik werd gemaakt van de artificiële intelligente kubustechnologie om energie uit te wisselen met mensen op de aarde door de invoer van valse aanbiddingen of vervloekingen.

Vandaag de dag worden deze technologieën nog steeds gebruikt om vloeken af te dwingen op wereldschaal in de financiële wereld waar vele politici, CEO's en internationale bankiers deel van lijken uit te maken als de dienaren van deze donkere hogere machten.