Programma

Reserveer jouw plaats in de workshop via de "Online Boeken"-knop onder op deze sitepagina of door een e-mail te sturen naar ann.moorhem@hethuisvana.be.

De inschrijving voor een workshop is pas definitief na ontvangst van de volledige som van de workshopprijs. Ten laatste twee weken vóór aanvang van de workshop dient de kostprijs betaald te worden. Om de kwaliteit van de workshops hoogstaand te houden, wordt er in kleine groepen gewerkt van max. 10 deelnemers. De workshops komen jaarlijks één tot meerdere keren terug.

Opgenomen in het huidige programma:

- Online installatie en activatie van het Niewe Immuumsysteem

- Opleidingstraject Ascendante Merkaba & Bewustzijns Technieken (Praktijkgerichte Heler opleiding)

- Workshop Bewustzijn en Kristallen Schedels

- Healing Day


Workshop Kristalmeester

Deze workshop komt later in 2022 op de agenda.


Workshop Kristallen Drakenschedels

Deze workshop komt later in 2022 op de agenda.

In deze 3-dagen workshop leer je alles over het werken met drakenenergieën. Voorkennis van energietherapie is vereist voor deelname aan deze workshop. Je neemt aan deze workshop deel met jouw eigen kristallen drakenschedel.


Kristallen drakenschedel Het Huis van A
Kristallen drakenschedel Het Huis van A

Stargate Experience

Deze activiteit komt later in 2022 op de agenda.

Mijn eerste directe "stargate experience" was in Wéris, een dorpje in de Belgische provincie Luxemburg. Dit dorpje behoort tot één van de Europese aarde-tempels. De ligging van de zeven megalieten van Wéris stemmen overeen met de ligging van de zeven sterren van het sterrenbeeld Grote Beer. Deze zeven sterren, ook wel de zeven stralen van de Grote Beer genoemd, hebben elk een unieke energie en een eigen zingeving die het manifesteren van een doel ondersteunt. Bij één van de megalieten bevind zich een sterrenpoort. Daar ging ik heen voor een inwijding.

In de nacht voorafgaand van mijn bezoek aan deze sterrenpoort, werd ik wakker uit mijn slaap door een unieke ervaring. Boven mijn hoofd werd een complexe constructie gebouwd in blauwe lichtbuisjes in geometrische vormen die allen een driehoekige basis hadden. Toen de constructie klaar was, werd deze over mijn voorhoofd geschoven. Toen zag ik dat het een etherische stargate was die als een kroon op mijn hoofd werd geplaatst.

De dag erop bezocht ik, zoals gepland, de megalieten van Wéris, waar ik bij de sterrenpoort een inwijding van de zeven stralen van de Grote Beer doorliep. De energie was sterk aanwezig en de ervaring bijzonder.


Online boeken

Klik op onderstaande knop om jouw afspraak te boeken. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking.