Blog

Amfiboolkwarts wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en de engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte inclusies, fantomen, lagen en 'vleugels'.

Brazilianiet

01-03-2022

Brazilianiet, versterk je potentieel en stel grenzen. Als je moeite hebt met het stellen van grenzen voor jezelf, helpt Brazilianiet je. Het is ook ondersteunend kristal voor kinderen en tieners die hun grenzen verkennen.

Water is een bijzondere vloeistof die een heel eenvoudige molecule bevat in de vorm van een tetraëder. Als de watermoleculen veranderen, dan verandert ook de vorm van het water. Zo veranderen de watermoleculen in een hexagonale structuur als water bevriest.

Protector Kwarts is een uniek, aardend en beschermend kristal uit Brazilië, dat zeldzaam is. Sommige kwartsen hebben donkere ertsen van Lithium. Protector kwarts wordt ook wel Manifest Light Crystal genoemd.

Healing Day

30-01-2022

Zondag 13 maart 2022 staat de eerste Healing Day op de agenda.
Schrijf je snel in!
De tweede Healing Day gaat door op zondag 15 mei 2022.
Ook leuk als cadeautip!

Kristallen hebben, afhankelijk van hun soort en vorm, unieke kwaliteiten die energetische ondersteuning kunnen bieden op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het zijn zuivere stoffen gevormd tot kristallen die uit een hoeveelheid gerangschikte atomen of moleculen bestaan. Kristallenstructuren zijn als holografische computers, ze kunnen...