Protector Kwarts

30-01-2022

Protector Kwarts is een uniek, aardend en beschermend kristal uit Brazilië, dat zeldzaam is. Sommige kwartsen hebben donkere ertsen van Lithium. Protector kwarts wordt ook wel Manifest Light Crystal genoemd.

Er nog twee hanger Protector Kwarts verkrijgbaar bij Het Huis van A. Je vindt de hangers terug op de 'Producten'-pagina.

Werking

Spiritueel

Protector kwarts werkt direct in op de pijnappelklier, dat je hele organisme reguleert, en maakt vandaaruit een verbindingen tussen het derde oog en de fysieke ogen. Het nodigt je uit om je aan te sluiten op de "hartslag" van de kosmos en dit diep in je te verankeren.

De pijnappelklier is het werkorgaan van de kruinchakra, hierdoor opent Protector kwarts de kruinchakra, zodat je contact kan maken met je Hogere Zelf en de hogere werelden.

De kruinchakra werkt samen met de basischakra dat bij de activatie van de kundalini zich verbind met de aarde‑energie.

Dit kristal bestaat uit gemanifesteerd licht, het activeert je lichtlichaam en vult je lichaam met puur spiritueel licht, maar zorgt wel dat het verbonden blijft met je fysieke lichaam.

Het kristal beschermt de aura tegen negatieve energieën en entiteiten. Het helpt emotionele ballast verwijderen van het heden en het verleden dat je niet langer dient.

Het houdt een spiegel voor bij innerlijke werk. Iedereen heeft een unieke blauwdruk, een unieke kleur, die het verhaal van je reis vertelt. Dit kristal leert je om jezelf te omarmen met al je kwaliteiten en onvolmaaktheden. Als je deze kunt accepteren, kunnen ze transformeren en kun je ook beter de kwaliteiten en onvolmaaktheden van anderen accepteren. Leven vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder oordelen over jezelf en anderen.

Het is een goed hulpmiddel voor therapeuten die mensen helpen met verwerkingsprocessen. Dit kristal creëert een veilige omgeving en geeft een veilig gevoel om deze onder ogen te komen en te kunnen verwerken.

Protector kwarts is een ideaal kristal voor hoog sensitieve mensen (HSP). Het beschermt je eigen energie door je bij jezelf te houden en het helpt voorkomen dat anderen energie van je aftappen.

Protector Kwarts helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen.

Dit kristal bevat veel prana of chi of Levensenergie en is een perfecte ondersteuner voor het manifesteren van je dromen en je wensen. Het helpt ook het evenwicht tussen yin en yang te herstellen.

Mentaal
Protector Kwarts werkt ondersteunend voor mensen die zich verloren of hopeloos voelen, het helpt de hoop en het vertrouwen in de toekomst herstellen en maakt de geest sterker. Dit kristal tempert onzekerheid en verlegen bij vrouwen en mannen. Het ondersteunt ook de expressie en boost elke relatievorm op een krachtige maar liefdevolle manier.

De Lithium-ertsen versterken de kwaliteiten als antidepressivum, waarbij de helende energieën de reden van de depriessie naar de oppervlakte brengen.

Emotioneel
De Lithium-ertsen werken in op hevige stemmingswisselingen en ondersteunen transformatie naar balansering. 

Fysiek

Protector Kwarts geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en stimuleer vreugde. Het heeft een positieve invloed op het bloed, de nieren, weefselherstel, psychische onrust en slapeloosheid.

Verzorging
Vermijd water.

Metafysische eigenschappen
Chakra: alle chakra's