Fantoom Kwarts

Bij fantoomkwarts is een kleiner kristal ingesloten in een groot kristal. Meestal gaat het om bergkristal maar het kan ook voorkomen in amethist, citrien en rookkwarts. Het kleine kristal bestaat vaak uit chloriet, goethiet of hematiet maar kan ook bestaan uit andere kwartsvormen zoals amethist, rookkwarts of sneeuwkwarts.

Werking

Spiritueel
Fantoom beschermt een huis en haar bewoners. Het is een sterke fysieke genezer. De steen maakt je bewust van je eigen ontwikkeling en je levenspad. Het stimuleert je om de, voor jou, juiste weg te bewandelen en helpt contact maken met gidsen, engelen en andere hogere energieën die je hierbij kunnen helpen.

Fantoom is dé steen die verbinding maakt met vorige levens, waardoor dat de steen een healer is blokkades te helen uit vorige levens.

Emotioneel
Fantoom spreekt met Moeder Aarde. Deze krachtige heler zorgt ervoor dat emoties en andere energiestromen geaard worden. Op deze manier kan de liefde voor de aardse zelf worden gevonden. Met als resultaat plezier in het aardse leven.

Fysiek
Fantoom helpt het hart en ondersteunt bij cel-functies en regeneratie van deze cellen. Verder helpt het om te ontgiften en zorgt ervoor dat de vitamines A en E en de mineralen ijzer, magnesium en calcium beter worden opgenomen. Ook is de steen pijnstillend en behulpzaam bij huid problematiek en levervlekken. Verder behulpzaam bij; zenuwbanen, zenuwpijnen, botten, fracturen, spieren en spierziekten.

Verzorging

Vermijd (fel) zonlicht en veel water. Aarde en maanlicht zijn goede oplaadmethoden, alsook seleniet.

Metafysische eigenschappen

Chakra: basis chakra (1e) en derde oog (6e – intuïtie en hypofyse).

Wist je dat ...

  • Fantoom werkt goed samen met citrien en golden healer. Deze combinatie brengt de ziel naar de aarde.