Blueprint of Wholeness

Blueprint of Wholeness zegt: "Ik ben gedeukt en geblutst, maar ik heb de blauwdruk van heelheid in mij."

Blueprint of Wholeness is een trigonaal gehealde selfhealer uit Corinto in Brazilië. Het bevat kosmische coderingen van heelheid en zet aan tot zelfgenezing op alle niveaus. Het zet alle ervaringen in het Licht van heelheid en éénheid.

Dit nieuwertijdskristal uit Brazilië ondersteunt vrijheid en onafhankelijkheid. Van oorsprong is dit kristal in de blauwdruk 'heel', en is ook na de aardse reis geheeld. Het heeft de tand des tijds doorstaan. Kenmerkend voor Blueprint of Wholeness heeft het kristal aan de ene kant een mooie, gladde structuur en aan de andere kant zit het vol met gaten. Het vertelt dat het hierdoor niet 'minder', maar juist 'meer' is, omdat het de ervaring van een lange reis heeft meegemaakt en daardoor een groter draagvlak heeft ontwikkelt. Net zoals het doel van onze incarnatie om onze ziel ervaringen te laten opdoen en te groeien in bewustzijn. Al deze ervaringen draagt dit kristal bij zich. De wonden zijn geheeld en hebben de blauwdruk van heelheid in zich, net zoals zich dit manifesteert bij de mens. De levenservaringen die de mens hier op aarde opdoet, komen van het goddelijke die zichzelf in de stof wilt ervaren. Dit is een groot verhaal, het doel van de incarnatie. 

Elk kristal is uniek en ziet er anders uit, zoals iedere ziel zijn individuele, unieke pad loopt. Elke mens loopt een uniek pad. We zijn allemaal één, maar we zijn niet de ander. We hebben allemaal een unieke blauwdruk, een unieke klank-kleur die het verhaal van onze reis vertelt.

Dit kristal leert het accepteren en omarmen van je schaduwkanten, je zogenaamde onvolmaaktheden die weggestopt zijn. Het ondersteunt transformatie als je deze delen kunt accepteren, alsook die van de ander, en deze ziet als onderdeel van de reis. Het oordeel loslatend.

Dit kristal van heelheid herinnert je dat je geen slachtoffer bent, dat je bezield bent in heelheid. Wanneer je als mens beschadigingen hebt opgelopen, ook fysiek, dan ben je niet meer heel. Zodra je tot het inzicht komt dat die heelheid zich kan herstellen volgens de oorspronkelijke blauwdruk, voelt de reis minder zwaar en beladen, waardoor levensvreugde wordt toegelaten en de liefde terug kan stromen om de wonden te healen. Dit leidt naar totale vrijheid en verlichting tijdens de aardse reis.