Nieuwsbrief augustus 2023 deel1

Lief mens,

"Lion Gate 888 - Notice old habits of the mind and instead
choose to see with the eyes of the hart intelligence."

Op 26 juli, de dag van Egyptisch nieuwjaar, opende de leeuwenpoort die haar hoogtepunt kent op 8 augustus. Deze periode is verbonden met onze voorouders, vorige levens, tweelingzielen, zielsconnectie, het oude Egypte, de ster Sirius, de Maya's en zodoende ook de 'tijdwaarnemer'.

We zijn een vruchtbare periode ingegaan, een maand waarin creatie- en ontwikkelingsprocessen bekrachtigd worden. Een periode waarin de zon in het teken Leeuw verschuift en Venus retrograde door Leeuw loopt. Dit brengt veel krachtelementen samen die richting geven aan tijd en ruimte.

Terwijl de vele regen reinigt en zuivert, vraagt de spirit van de wind je: "Welke kant ga jij op?"

Velen zijn zoekende naar hun zielsbestemming en levensdoel. Het is belangrijk te begrijpen dat je levensmissie deel uitmaakt van je hogere bewustzijn en dat je jouw levensdoel bereikt wanneer je 'spirituele intelligentie' belichaamt. Dit betekent dat men niet naar het doel op zoek moet gaan, maar in wezen mag werken aan het bevrijden van de spirituele lichamen om die te belichamen. Dit is te begrijpen als: leven vanuit je hogere bewustzijn, werken aan zielsintegratie en integratie van de overziel.

Wanneer je de tijd waarneemt vanuit spirituele perspectieven, kun je verdiepende ervaringen waarnemen in je lichaam. Deze dimensionale deuropeningen lijden naar tijdlijnen die relevant zijn voor de kwaliteit van bewustzijn die je op aarde ervaart. Die tijd is nu, kijkend naar de tijdlijnsplitsingen en -verschuivingen die in volle ontwikkeling zijn. De kosmische klok tikt, misschien voel jij af en toe ook het alarm afgaan in jou, wetend dat er iets komt, maar mogelijks nog niet wetend wat het is.

Wanneer je hart healt, dat verbonden is met de zielsmatrix, wordt er een heilig vuur ontstoken in je hart. Het vuur in het hart maakt verbinding met de nieren, en vormt zo een drie-eenheidscircuit die de bloedrecords en het water in het fysieke lichaam upgraden, die gevoed worden door plasma-activaties.

Dit is een belangrijke sleutel, te weten dat de gemiddelde mens zijn/haar nieren onvoldoende aandacht geeft, ondanks hun fijngevoeligheid en cruciale rol in het gehele menselijke ecosysteem. Drink daarom voldoende water (2 liter per dag) en vul waar mogelijk aan met een thee infusie van kruiden, zoals: heermoes, brandnetel, guldenroede, kamille, citroenmelisse, … plantmedicijnen uit onze goddelijke apotheek. Het 'onkruid' dat in jouw tuin groeit, brengt je een boodschap en net datgene wat jij nodig hebt op dat moment. Zó intelligent werkt organisch bewustzijn. Deel de ruimte met alles wat er is, maar neem ook voldoende de tijd om naar binnen te gaan en verbinding te maken met jouw wezenlijke energie (hart), jouw intuïtie (buik), jouw waarheid (keel), jouw zelfbewustzijn (ZIJN).

Wanneer het hart geneest door de frequenties van liefde en loslaten wat niet langer bij je hoort, is er een ontsteking van een tweelingziel in je hart en je nieren, die de hartconfiguratie verschuift. Tweelingzielen staan gelijk aan de structuur van Licht (plasma) in het hart. Zo ontbranden er twee vlammen in het hart die de mannelijke en vrouwelijke energie ook voeden, balanceren en bekrachtigen. De (over)ziel is de grote vlam en het fysieke lichaam is de kleine vlam. Wanneer deze dubbele vlam wordt ontstoken, is er een ontsteking in het hart en komt er een vuur in de nieren dat het bloed reinigt. Een spiritueel vermogen dat steeds belangrijker wordt in deze tijd in het hoogste goed van allen: voor de ontwaakten om verder te ontwaken, voor medisch gehavende mensen om de schade te herstellen (bij zichzelf of ondersteunt door een hoger spiritueel ontwikkelde mens).

Venus die retrograde door Leeuw loopt, kan je het gevoel geven dat alles stilstaat en je in beweging brengen om je meer op jezelf te richten, en naar binnen te keren om één te worden met jezelf. De 'stilte-meester' is een grote leraar.

Wijzigingen in de planetaire logos van het aarde-rasternetwerk veranderen hoe bewustzijnsenergie materie wordt. De wijzigingen in de planetaire architectuur versnellen ook transformatie- en transfiguratieprocessen van het individuele menselijke bewustzijn. Dit draagt ertoe bij dat karma (het proces van oorzaak en gevolg) ook versnelt wordt, dit kan ook wel als intens ervaren worden, niet wetende wat er precies speelt of waar het vandaan komt. Tracht de dingen 'out of the box' te bekijken, wanneer je daarmee geconfronteerd wordt. En bovenal: observeer zonder oordeel, en blijf in de helderheid van je hart en zielspad.


Leeuwenpoort 888 – download Lichtcodes

De opkomst van Sirius met onze solaire zon versterkt die dag de verbinding tussen de spirituele energie en de vormwereld. Er worden nieuwe Lichtcodes toegevoegd aan het planetaire bewustzijn van de aarde. De energie activeert je hart en herinnert je aan je meesterschap op aarde als uniek wezen met een grote creatiekracht. Een creatiekracht die je in staat stelt om jouw Lichtkracht te manifesteren in de vormwereld. Dit is hoe je overvloed creëert voor jezelf en in dienstbaarheid naar anderen. Iedereen heeft Leeuw ergens in zijn/haar horoscoop en ook dat wordt verder geactiveerd.

Opnieuw is het mogelijk om je in te schrijven voor een groepshealing op afstand waarin ik als kanaal fungeer om Lichtcodes in jouw bewustzijnsvelden te downloaden. Dit doe ik via bilocatie vanuit mijn hoger bewustzijn.

Tijdens deze healing zal ik ook deze Morion Rookkwarts (31,5 kg) activeren. Het activeren van de twaalf aardse bewustzijnsvelden van dit kristal, zal de groepshealing extra versterken. De kwaliteiten van dit kristal verankeren de Nieuwe Energie in de mens en de aarde, en verwijderd donkere en vervuilde energieën. Morion ondersteunt ook het openen van poorten en stimuleert het verwerven van inzichten tussen het oude en het nieuwe. Het ontspant en brengt je in het hier en nu.

Deze groepshealing start om 22:22 op 8 augustus (888). De kostprijs is 25 EUR/p.p. Hoelang deze download zal duren, weet ik niet. Ik ga door tot ik een teken ontvang dat de download klaar is. Dit kan een healing zijn van 1u30, en mogelijks langer. Het is helemaal ok voor jou om ondertussen andere dingen te doen, te rusten of slapen. Ik doe het werk.

Net als bij de Jeruzalem groepshealing op afstand, zal ik in een nieuwsbrief een globale, doch uitgebreide beschrijving delen van de Leeuwenpoort groepshealing op afstand.


Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken - niveau 5

Het heeft lang geduurd, maar de workshop Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken niveau 5 is klaar. Een tijd lang hield ik mezelf voor dat specifieke aspecten van het planetaire karma niet tot mijn taak hoorden, maar dat was dus niet zo. Mijn ziel heeft ervoor gekozen om bewustzijnsontwikkeling te ondersteunen in de ruimste zin van zijn betekenis. Om AMBT5 uit te werken heb ik alle aspecten, die hierin aan bod komen ook doorleeft als healer, als mens en als mama in mijn grootste kwetsbaarheid. Maar opnieuw heeft het mij verder in mijn kracht gezet, niet vanuit het strijders-element, wel vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, de Nieuwe Energie.

De handboeken zijn klaar om geprint te worden. De inwijdingen zijn uitgeschrevenen en geactiveerd, en het mag gezegd worden: ze werken diepgaand door.

De eerste AMBT5-workshop gaat door van 28 t.e.m. 30 augustus. Er zijn nog enkele vrije plaatsen. Er staat ook een tweede AMBT5-workshop ingepland van 27 t.e.m.29 september, die kan doorgaan als er voldoende inschrijving zijn. Inschrijven voor deze workshop kan per mail naar info@hethuisvana.be

GUARDIAN of Light

'Kennis beschermt waar onwetendheid schaadt.'

Met deze woorden wordt dit inwijdingsniveau geopend. Je moet het verleden kennen om het heden te begrijpen. Vanuit goddelijke boodschappen worden er veel nieuwe inzichten en kennis met je gedeeld. De kosmische geschiedenis komt aan bod en mythologieën worden verrijkt.

Je wordt ingewijd als een 'BEWAKER van Licht'. Planetair karma wordt in detail blootgelegd, de matrixen worden belicht. Tegenover deze ingrijpende pijnen ontvang je het 'helder-WETEN' dat verlichting brengt voor de mensheid en de bekrachtiging van Moeder Aarde.

Geloof en niet-geloof zijn niet meer van deze tijd, het maakt geen deel uit van de Nieuwe Energie, het maakt zo ruimte voor VERTROUWEN. Dit schept voor jou ook ruimte om tijdlijnen te begrijpen, en zo doende kom je via de tijdwaarnemer terug bij de Maya-leer als aanvullend potentieel om jouw bewustzijnsgroei mee te ondersteunen. Je neemt een 'deep dive' in ruimtetijd met o.m. begrip van verschuivende, instortende en uitsplitsende tijdlijnen die geschiedenissen veranderen en hogere realiteitspotentialen activeren.

In verbinding werk je verder aan de Huizen van Ego, de Ziel en de Monade. Zo ontwikkel je verder naar en in de drie niveaus van het Heilig Huwelijk: Vleugels Bouwen, Krystal Lotus Hart en Hieros Gamos; het pad naar Krystal Bewustzijn van de eeuwig levende LichtBron.

De leer van de hogere spirituele anatomie wordt verder uitgebreid en je leert hoe je beschadigde delen van jezelf en bij anderen herstelt die essentieel zijn voor het toekomstige ascentieproces van de mensheid.

Bewustzijnstechnologieën en portalen op macro- en microkosmisch niveau worden geïdentificeerd om in de helderheid te zuiveren.

Je ontvangt nieuwe activaties en inwijdingen voor jezelf en in dienstbaarheid naar het collectief. Je gaat opnieuw astraal reizen, waarbij je ook binnenwereldse steden ontdekt.

Ook deze workshop is praktijkgericht vanuit een globaal perspectief, dat wordt ondersteund door een uitgebreid handboek met mooie illustraties in kleur.


Workshop Bewustzijn en Kristallen Schedels

Deze workshop bestaat uit zes dagen die doorgaan op zondag 10 september, 8 oktober, 12 november 2023, 4 februari, 3 maart en 31 maart 2024. (In 2024 zal deze workshop nog een keer worden ingepland als 2x drie aaneensluitende dagen.)

De kostprijs van dit traject is éénmalig 630 EUR bij de start of 6x 110 EUR gespreid per workshopdag. Deze workshop gaat door in Wielsbeke.

Deze workshop is praktisch gericht op het werken met kristallen schedels en bewustzijnstechnieken die aansluiten bij, maar niet als onderdeel worden aangebracht in het traject Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken.

Deze workshop staat open voor iedereen die interesse heeft in of werkt met kristallen schedels. Er is geen voorafgaande kennis vereist. Dit traject is toegespitst op het verhogen van de breincapaciteit, werken met verschillende soorten kosmische energieën, (zelf)healing, aardegridwerk en bewustzijnstechnologie.

Je vindt meer informatie hier: https://www.hethuisvana.be/bewustzijn-en-kristallen-schedels/ 

Om je voor dit traject in te schrijven, stuur je ook een mail naar info@hethuisvana.be

Als je nog op zoek bent naar een kristallen schedel, of wanneer je bijkomende vragen hebt, hoor ik dat graag.


Hartegroet,
Ann Moorhem