Kristallijne Kyaniet

Kristallijne Kyaniet is een zeer krachtig kristal met de vibratie van het Hoger Weten.

Kristallijne Kyaniet aardt spirituele vibraties, legt een verbinding met gidsen en ondersteunt meditatie. Het brengt de chakra's en de verfijnde lichamen op één lijn door de banen en de meridianen te reinigen. Kristallijne Kyaniet herstelt de levensenergie in het fysieke lichaam. Het voedt de keelchakra, geneest de keel, versterkt de stem, bekrachtigt de eigen waarheid, en doorbreekt angsten en blokkades.

Dit kristal doorbreekt onwetendheid en laat de waarheid zien. Kristallijne Kyaniet gaat dwars door verwarring heen, verwijdert obstakels, illusies, boosheid, frustratie en stress. Het brengt inzicht in de rol van het Zelf bij oorzaak en gevolg (karma), en ondersteunt zo de bewustzijnstraining van de mens.

Fysiek heeft het een positieve werking op weefsel en spieren, de schildklier en de hersenen. Het verzacht ovulatiepijn. Dit kristal brengt het innerlijke mannelijke en vrouwelijke in evenwicht wat een essentieel gegeven is in het ascentieproces van de mens: een perfecte balans tussen mannelijk en vrouwelijk.