Kristallen Schedel Activatie

Aankoop artikelen te koop

Alle prijzen zijn excl. verzendingskosten. Alle pakketten worden verzonden met Bpost incl. tracking. Verzending binnen België kost 6,95 EUR per pakket. Verzending binnen Europa kost 16,50 EUR.

De artikelen kunnen ook op locatie aangekocht worden op afspraak. Neem contact op bij interesse in één van de artikelen via het contactenformulier, per mail info@hethuisvan.be of de Facebookpagina van Het Huis van A.

Alle kristallen schedels worden met zorg geselecteerd bij inkoop met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en uniekheid. Alle schedels zijn met de hand vervaardigd en gegraveerd, en op een enkele na is elke kristallen schedel uniek in vorm en soort. Ik koop geen kristallen schedels aan uit de massaproductie. Bij aankomst in Het Huis van A wordt elke kristallen schedel energetisch gereinigd, gestemd en worden alle bewustzijnslagen geactiveerd. Tijdens de activatie maak ik met elke kristallen schedel verbinding om af te stemmen over de missie en het verhaal dat de kristallen schedel brengt in afwachting van de hoeder of hoedster. Deze belangrijke aspecten spelen mee in de waardebepaling van de kristallen schedels die Het Huis van A aanbiedt. Een aantal schedels werken achter de schermen met me mee, waardoor ze over een groot potentieel beschikken in het overdragen van kennis aan hun hoeder of hoedster in wording. Er zijn kristallen schedels die op zeer hoog niveau actief zijn en daardoor meer informatie bevatten, dan gepubliceerd op mijn website. Deze informatie kan enkel gedeeld worden met de hoeder of hoedster voor wie deze kristallen schedels bestemd zijn.

Kristallen Schedel Programmatie

Ik activeer kristallen en kristallen schedels ook specifiek afgestemd op de persoon die om de activatie vraagt. Tijdens die activatie mag ik een Zaad van Licht aan het kristal toevoegen. Een andere benaming voor een Zaad van Licht is een holografische Lichtcode.

Je wordt geboren met slapende lichtcodes in je DNA, die liggen te wachten om geactiveerd te worden. Wanneer die slapende lichtcodes worden geactiveerd, dan verfijnt je levensenergie en groei je in bewustzijn.

Je kunt geactiveerde kristallen en kristallen schedels als volgt gebruiken:

  • Je draagt het bij je of legt het bij je als je slaapt (onder je hoofdkussen of op je nachtkastje).
  • Je houdt het in je hand(en) als je mediteert.
  • Je gebruikt het om in te zetten als healer.
  • Bij grid- en lichtwerk om een energieveld te creëren.

Voel je vrij in het gebruik van jouw geactiveerde kristal / kristallen schedel. Ga er steeds zorgzaam mee om vanuit een zuivere intentie.

Op vraag en volgens de noden van de cliënt kunnen kristallen en kristallen schedels ook geprogrammeerd worden in het hoogste goed voor de cliënt en allen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Alle programmaties worden onder een uniek protocol geprogrammeerd om de veiligheid en duurzaamheid te garanderen. Onder dit protocol kan de programmering ook terug verwijderd worden uit het kristal of de kristallen schedel.

Deze service kost 45 EUR en kun je aanvragen bij de reservatie van jouw kristal of kristallen schedel als je dat wenst.

Het activeren en/of (her- of de)programmeren van kristallen en kristallen schedels die oorspronkelijk niet door Het Huis van A werden afgeleverd kan op aanvraag. Deze service kost hangt af van het inhoudelijke verzoek.

Het Huis van A werkt altijd en alleen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde & Licht in het hoogste goed van de cliënt & allen.

In de workshop "Kristallen Schedels en Bewustzijn" leer je werken met kristallens schedels. Zie ons programma voor informatie. In geval van vragen, aarzel niet om contact op te nemen via het contactenformulier.