Aankoop artikelen te koop

Alle prijzen zijn excl. verzendingskosten. Alle pakketten worden verzonden met Bpost incl. tracking. Verzending binnen België kost 6,95 EUR per pakket. Verzending binnen Europa kost 16,50 EUR.

De artikelen kunnen ook op locatie aangekocht worden op afspraak. Neem contact op bij interesse in één van de artikelen via het contactenformulier, per mail info@hethuisvan.be of de Facebookpagina van Het Huis van A.

Light Code Activatie

Ik activeer kristallen, specifiek afgestemd op de persoon die om de activatie vraagt. Tijdens die activatie mag ik een Zaad van Licht aan het kristal toevoegen. Een andere benaming voor een Zaad van Licht is een holografische Lichtcode.

Je wordt geboren met slapende lichtcodes in je DNA, die liggen te wachten om geactiveerd te worden. Wanneer die slapende lichtcodes worden geactiveerd, dan verfijnt je levensenergie en groei je in bewustzijn.

Je kunt geactiveerde kristallen als volgt gebruiken:

  • Je draagt het kristal bij je of legt het bij je als je slaapt (onder je hoofdkussen of op je nachtkastje).
  • Je houdt het kristal in je hand(en) als je mediteert.
  • Je gebruikt het kristal om in te zetten als healer.
  • Bij grid- en lichtwerk om een energieveld te creëren.

Voel je vrij in het gebruik van jouw geactiveerd kristal. Ga er steeds zorgzaam mee om vanuit een zuivere intentie.

Deze service kost 45 EUR en kun je aanvragen bij de reservatie van jouw kristal als je dat wenst.

Geopaliseerde Rozenkwarts GROOT 22,50 EUR
Geopaliseerde Rozenkwarts GROOT 22,50 EUR

Geopaliseerde Rozenkwarts - €22,50 Groot

Rozenkwarts is bij uitstek het kristal van het hart en de liefde. Het opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Je ziet duidelijker de schoonheid van de natuur, van jonge mensen en dieren, van bloemen en planten. Het trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Het helpt je bij het aantrekken van liefde, leg het kristal bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Mentaal: Het maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Het helpt bij ouderdomskwalen, zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson. Emotioneel: Rozenkwarts versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Fysiek: De steen heeft een positieve werking op het hart (helen van een gebroken hart), de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Rozekwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met rozenkwarts over de huid te gaan, wordt deze strak. Kleine onregelmatigheden als puistjes, wratjes en mee-eters verdwijnen door regelmatig rozenkwartswater te drinken.

*Een ontspannend bad wordt nog meer ontspannend als je een paar rozenkwarts kristallen in je badwater legt.
* Rozekwarts op je nachtkastje heeft een positief effect op je nachtrust én op je liefdesleven.
* Door rozenkwarts in je broekzak te dragen, versterk je de mannelijke en vrouwelijke organen om kinderen te verwekken.
* Rozenkwarts geneest klachten die veroorzaakt worden door stress, met name huidklachten zoals eczeem.

Blauwe Chalcedoon toren - 98 EUR

Dit bijzonder liefdevolle kristal geeft troost en beschermt tegen angsten, het is goed voor totale rust en ontkrampt het lichaam.

Blauwe Chalcedoon is een kristal met grote helende eigenschappen. De zachte energie is verkoelend en kalmerend, en het zorgt voor gemoedsrust. Het is met name effectief bij het activeren en helen van de keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Dit mystieke kristal stelt je in staat om bij je Hogere Zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook anderen beter leert begrijpen. Dit kristal is goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Het ondersteunt en voedt enerzijds, anderzijds neutraliseert het woede, infecties en ontstekingen. Het helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden, zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Blauwe Chalcedoon lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet, e.d. kan dit kristal uitkomst bieden. Het stimuleert ook de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma-achtige pijnen. Het helpt bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Verder werkt het koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met klank helpt dit kristal te focussen en richt de klank naar de juiste plaats. Het helpt je in het Nu aanwezig te zijn.

Desiriet Amfibool - 5,5 EUR knuffelsteen
Desiriet Amfibool - 5,5 EUR knuffelsteen

Desiriet Amfibool - 5,5 EUR steen

Desiriet is een zeldzamere Amfiboolkwarts uit Brazilië. Het ontwerp, 'zo boven, zo beneden', symboliseert de oude astrologische en alchemistische analogiedoctrine.

Desiriet is een sterk aardende Engelen-fantoomkwarts. Het kristal voert je naar een zeer hoge vibratie. Dit zeldzame kristal wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele en bruine fantomen, lagen en 'vleugels'. Desiriet geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan. Het heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je dit kristal op de kruinchakra legt, activeert het alle hogere chakra's. Het opent een ladder voor bewustzijn om contact te maken met je Hogere Zelf en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en het stemt je af op de wijsheid van het universele, zodat je een heldere visie op het leven en de evolutie krijgt. Met een blik in de diepten van het kristal, ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en word je geholpen om altijd vanuit een intentie van liefde te handelen. Fantoomkwarts gedraagt zich als een lift die op elke verdieping stopt en die oude patronen doorbreken (ook uit vorige levens) en je helpt om weer in contact te komen met oude wijsheden. Desiriet is zeer geschikt voor contact met Engelen en de Opgestegen Meesters en voor kennis uit vorige levens. Dit kristal resoneert met het trillingsgetal 44, voert aldus tot metamorfose, multidimensionale transmutatie en erkenning van de verwevenheid van het goddelijke met het spirituele. Gebruik het kristal afzonderlijk als middel tot afstemming en het hervinden van evenwicht na een genezingssessie, of voor herschikking van cellulair geheugen. Dit is een fantastisch kristal dat energie naar het hoogst mogelijke niveau verschuift en dat voor samenwerking en harmonie zorgt.

Golden Healer knuffelsteen 8 EUR/stuk
Golden Healer knuffelsteen 8 EUR/stuk

Golden Healer - prijzen onder de foto's

Golden Healer verbindt je met de Gouden Straal, het gouden licht van Universele Levenskracht en wordt beschouwd als één van de Meester Genezers. Het zorgt ervoor dat de Gouden Straal via de kruinchakra het lichaam kan binnenstromen. De hoge trillingsfrequentie verspreidt het gouden licht door het hele lichaam terwijl het blokkades en onevenwichtigheden opruimt die het lichaam voorbereiden op genezing op meerdere niveaus. Het reikt zelfs tot in de cellen om het kristallijne, 12-strengen DNA te activeren. De energie is krachtig, maar toch zacht en rustgevend.

Golden Healer wordt gebruikt om de energietrilling of frequentie te verhogen, wat spirituele communicatie met hogere niveaus kan vergemakkelijken, inclusief tussen werelden en dimensies. Meditatie met Golden Healer verbindt je met Bronenergie.

Healers kunnen een Golden Healer onder een healing- of massagetafel plaatsen om het gebied tijdens de healingsessie te vullen met zachte, duurzame energie. Golden Healer op een altaar of raster zal de frequentie of vibratie van de intentie van het raster verhogen. Dit is een krachtig kristal dat vreugde, vrede en eenheid versterkt.

Phi Vogel kristal met 24-zijden, 69 EUR
Phi Vogel kristal met 24-zijden, 69 EUR

Phi Vogel kristal - prijzen onder de foto

Dit zijn uniek geslepen kristallen. Ze zijn zeer krachtig, omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Deze bijzondere kristallen hebben een verbinding met Atlantis. De kristallen versterken het licht en wekken energie op.

Vogelkristallen of Phi-kristallen worden ook gebruikt om te helen, zowel op DNA-niveau als het fysieke lichaam en alle lichtlichamen. Deze kristallen worden in facetten geslepen, waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gerichte vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze 'instrumenten' licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen. De vorm van de kristallen is afgeleid van de Heilige Geometrie en wel 'de levensboom', die weer in de 'levensbloem' pas. De ene kant van het kristal, de stompere kant is de vrouwelijke kant, de andere kant, de scherpere, is de mannelijke kant. Deze zend een laserachtige energie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie. Ze zijn er al met 4 of 6 facetten, maar ik verkoop er met 12 en 24 facetten. Deze laatste zijn moeilijker verkrijgbaar en kostbaarder. Het aantal facetten geeft ook het aantal programmaties aan die je in de Phi-kristallen kunt programmeren.

Wil je alles leren over het werken met kristallen? Schrijf je dan snel in voor workshop "Ascendante Merkaba & Bewustzijns Technieken", gevolgd door de workshop "Kristal Meester" (vanaf 2023). 

Mangano Calciet bol 382 gr - 54 EUR
Mangano Calciet bol 382 gr - 54 EUR

Mangano Calciet bol - prijzen onder de foto's

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. Mangano Calciet is verbonden met engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Het verbindt je met de Moederenergie en heelt zo aanverwante karmische stukken.

Mangano Calciet heelt oude wonden van het innerlijke kind, van eenzaamheid tot heimwee. Het is een heel goed kristal voor het hart. Het brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, daardoor is het ook een goede ondersteunen voor het helen op afstand. De energie van het kristal versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen.

Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma's kunnen ervaren, zoals: praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Het kristal helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart. Het ondersteunt mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn om die emoties te verstoppen achter een masker of cynisme.

Mangano Calciet is goed bij nachtmerries en ADHD. Het is ook weldadig voor maag en darmen, en helpt bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie, alsook bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Dit is het kristal van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op dit kristal, in hun slaapkamer straalt het kalmerende en liefdevolle energie uit.

Mangano Calciet heeft een bijzonder zachte energie, het kristal voelt ook heel zacht aan.

Markasiet Chalcedoon - 16 EUR

Marcasiet is chemisch gezien identiek aan pyriet, maar de kristalformaties waarin het ontstaat zijn verschillend, ook de energie is zeer verschillend. Marcasiet stimuleert mensen die 'vastzitten' in de verdichting van het aardse plan en moedigt hen aan hun lot in eigen hand te nemen door actie te ondernemen om hun leven mee te creëren. Een fijn kristal voor wie zich van zijn krachten beroofd voelt of vastzit in actuele ervaringen. Marcasiet stimuleert je een pad te vinden dat voorwaarts leidt, het helpt je de beperkingen te zien die je ervan weerhouden verder te gaan op je spirituele pad. Het kan negatieve of destructieve gedragspatronen blootleggen en is nuttig na een verslaving, omdat het je helpt verantwoordelijkheid voor je daden te nemen. Marcasiet helpt je spiritualiteit in de alledaagse wereld te integreren. Het stimuleert metafysische (paranormale) vermogens, zoals: helderziendheid en geestesbewustzijn. Het is een aardend kristal dat je energie als een magneet naar het fysieke trekt. Het verbetert je kracht en uithoudingsvermogen en helpt je discipline te ontwikkelen. Het helpt blokkades weg te branden en helpt het lichaam te genezen. Tevens zuivert en beschermt het de aura en verwijdert het negatieve patronen uit de chakra's. Ook helpt het aanhechtingen of entiteiten te verwijderen. Marcasiet is het kristal dat je helpt om je licht te laten stralen en helpt je ware spirituele overvloed te vinden. Het ondersteunt de milt en de reiniging van het bloed, helpt tegen wratten, moedervlekken en sproeten. Het is goed voor het geheugen, tegen hysterie en bij slachtoffermentaliteit. Het brengt verlichting bij een burn-out en brengt de energieën van het fysieke lichaam in balans, wat leidt tot optimaal welzijn en hoge energieniveaus.

Zonnesteen - 3,50 EUR

Zonnesteen brengt warmte, vreugde, openheid en welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je leven. Het brengt geluk, voorspoed, persoonlijke kracht, vrijheid en het verruimt bewustzijn en het vermogen om anderen met zegeningen te overladen. Dit zijn ook eigenschappen die een leider moet hanteren en daarom ideaal voor iedereen die zich tot een leidersrol geroepen voelt. Zonnesteen is een alchemistische steen, de energie lijkt op een hoorn des overvloed dat je helpt bij alles waar je behoefte aan hebt of naar verlangt. Het kristal werkt als een natuurlijk antidepressivum en is goed bij winterdepressie. Ook goed bij mensen die zich verwaarloosd of gediscrimineerd voelen. Zonnesteen geeft een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Zij die angstig zijn en aan zichzelf twijfelen zullen ontdekken dat zonnesteen gevoelens van onwaardigheid kan wegnemen die verhinderen dat je volledig degene wordt die je bent. Zonnesteen is yang en is heel fijn bij Maansteen dat yin is, het brengt een schitterende harmonie samen. Zonnesteen is goed op de zonnevlecht en de tweede chakra. Het brengt harmonie in alle organen, het werkt ondersteunend bij maagzweren, reumatiek en algemene pijnen. Het stimuleert creativiteit en seksualiteit. Het is een verwarmende steen die de stofwisseling, de spijsvertering en de vitaliteit versterkt. Ook ondersteunend bij hormonale disbalans.

Sugar Blade - Lemurian Snow Rose

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de kwaliteiten van Lemurian Snow Rose