Aankoop artikelen te koop

Alle prijzen zijn excl. verzendingskosten. Alle pakketten worden verzonden met Bpost incl. tracking. Verzending binnen België kost 6,95 EUR per pakket. Verzending binnen Europa kost 16,50 EUR.

De artikelen kunnen ook op locatie aangekocht worden op afspraak. Neem contact op bij interesse in één van de artikelen via het contactenformulier, per mail info@hethuisvan.be of de Facebookpagina van Het Huis van A.

Light Code Activatie

Ik activeer kristallen, specifiek afgestemd op de persoon die om de activatie vraagt. Tijdens die activatie mag ik een Zaad van Licht aan het kristal toevoegen. Een andere benaming voor een Zaad van Licht is een holografische Lichtcode.

Je wordt geboren met slapende lichtcodes in je DNA, die liggen te wachten om geactiveerd te worden. Wanneer die slapende lichtcodes worden geactiveerd, dan verfijnt je levensenergie en groei je in bewustzijn.

Je kunt geactiveerde kristallen als volgt gebruiken:

  • Je draagt het kristal bij je of legt het bij je als je slaapt (onder je hoofdkussen of op je nachtkastje).
  • Je houdt het kristal in je hand(en) als je mediteert.
  • Je gebruikt het kristal om in te zetten als healer.
  • Bij grid- en lichtwerk om een energieveld te creëren.

Voel je vrij in het gebruik van jouw geactiveerd kristal. Ga er steeds zorgzaam mee om vanuit een zuivere intentie.

Deze service kost 45 EUR en kun je aanvragen bij de reservatie van jouw kristal als je dat wenst.

Desiriet Amfibool - 5,5 EUR knuffelsteen
Desiriet Amfibool - 5,5 EUR knuffelsteen

Desiriet Amfibool - 5,5 EUR steen

Desiriet is een zeldzamere Amfiboolkwarts uit Brazilië. Het ontwerp, 'zo boven, zo beneden', symboliseert de oude astrologische en alchemistische analogiedoctrine.

Desiriet is een sterk aardende Engelen-fantoomkwarts. Het kristal voert je naar een zeer hoge vibratie. Dit zeldzame kristal wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele en bruine fantomen, lagen en 'vleugels'. Desiriet geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan. Het heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je dit kristal op de kruinchakra legt, activeert het alle hogere chakra's. Het opent een ladder voor bewustzijn om contact te maken met je Hogere Zelf en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en het stemt je af op de wijsheid van het universele, zodat je een heldere visie op het leven en de evolutie krijgt. Met een blik in de diepten van het kristal, ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en word je geholpen om altijd vanuit een intentie van liefde te handelen. Fantoomkwarts gedraagt zich als een lift die op elke verdieping stopt en die oude patronen doorbreken (ook uit vorige levens) en je helpt om weer in contact te komen met oude wijsheden. Desiriet is zeer geschikt voor contact met Engelen en de Opgestegen Meesters en voor kennis uit vorige levens. Dit kristal resoneert met het trillingsgetal 44, voert aldus tot metamorfose, multidimensionale transmutatie en erkenning van de verwevenheid van het goddelijke met het spirituele. Gebruik het kristal afzonderlijk als middel tot afstemming en het hervinden van evenwicht na een genezingssessie, of voor herschikking van cellulair geheugen. Dit is een fantastisch kristal dat energie naar het hoogst mogelijke niveau verschuift en dat voor samenwerking en harmonie zorgt.

Golden Healer knuffelsteen 8 EUR/stuk
Golden Healer knuffelsteen 8 EUR/stuk

Golden Healer - prijzen onder de foto's

Golden Healer verbindt je met de Gouden Straal, het gouden licht van Universele Levenskracht en wordt beschouwd als één van de Meester Genezers. Het zorgt ervoor dat de Gouden Straal via de kruinchakra het lichaam kan binnenstromen. De hoge trillingsfrequentie verspreidt het gouden licht door het hele lichaam terwijl het blokkades en onevenwichtigheden opruimt die het lichaam voorbereiden op genezing op meerdere niveaus. Het reikt zelfs tot in de cellen om het kristallijne, 12-strengen DNA te activeren. De energie is krachtig, maar toch zacht en rustgevend.

Golden Healer wordt gebruikt om de energietrilling of frequentie te verhogen, wat spirituele communicatie met hogere niveaus kan vergemakkelijken, inclusief tussen werelden en dimensies. Meditatie met Golden Healer verbindt je met Bronenergie.

Healers kunnen een Golden Healer onder een healing- of massagetafel plaatsen om het gebied tijdens de healingsessie te vullen met zachte, duurzame energie. Golden Healer op een altaar of raster zal de frequentie of vibratie van de intentie van het raster verhogen. Dit is een krachtig kristal dat vreugde, vrede en eenheid versterkt.

Markasiet Chalcedoon - 16 EUR

Marcasiet is chemisch gezien identiek aan pyriet, maar de kristalformaties waarin het ontstaat zijn verschillend, ook de energie is zeer verschillend. Marcasiet stimuleert mensen die 'vastzitten' in de verdichting van het aardse plan en moedigt hen aan hun lot in eigen hand te nemen door actie te ondernemen om hun leven mee te creëren. Een fijn kristal voor wie zich van zijn krachten beroofd voelt of vastzit in actuele ervaringen. Marcasiet stimuleert je een pad te vinden dat voorwaarts leidt, het helpt je de beperkingen te zien die je ervan weerhouden verder te gaan op je spirituele pad. Het kan negatieve of destructieve gedragspatronen blootleggen en is nuttig na een verslaving, omdat het je helpt verantwoordelijkheid voor je daden te nemen. Marcasiet helpt je spiritualiteit in de alledaagse wereld te integreren. Het stimuleert metafysische (paranormale) vermogens, zoals: helderziendheid en geestesbewustzijn. Het is een aardend kristal dat je energie als een magneet naar het fysieke trekt. Het verbetert je kracht en uithoudingsvermogen en helpt je discipline te ontwikkelen. Het helpt blokkades weg te branden en helpt het lichaam te genezen. Tevens zuivert en beschermt het de aura en verwijdert het negatieve patronen uit de chakra's. Ook helpt het aanhechtingen of entiteiten te verwijderen. Marcasiet is het kristal dat je helpt om je licht te laten stralen en helpt je ware spirituele overvloed te vinden. Het ondersteunt de milt en de reiniging van het bloed, helpt tegen wratten, moedervlekken en sproeten. Het is goed voor het geheugen, tegen hysterie en bij slachtoffermentaliteit. Het brengt verlichting bij een burn-out en brengt de energieën van het fysieke lichaam in balans, wat leidt tot optimaal welzijn en hoge energieniveaus.

Zonnesteen - 3,50 EUR

Zonnesteen brengt warmte, vreugde, openheid en welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je leven. Het brengt geluk, voorspoed, persoonlijke kracht, vrijheid en het verruimt bewustzijn en het vermogen om anderen met zegeningen te overladen. Dit zijn ook eigenschappen die een leider moet hanteren en daarom ideaal voor iedereen die zich tot een leidersrol geroepen voelt. Zonnesteen is een alchemistische steen, de energie lijkt op een hoorn des overvloed dat je helpt bij alles waar je behoefte aan hebt of naar verlangt. Het kristal werkt als een natuurlijk antidepressivum en is goed bij winterdepressie. Ook goed bij mensen die zich verwaarloosd of gediscrimineerd voelen. Zonnesteen geeft een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Zij die angstig zijn en aan zichzelf twijfelen zullen ontdekken dat zonnesteen gevoelens van onwaardigheid kan wegnemen die verhinderen dat je volledig degene wordt die je bent. Zonnesteen is yang en is heel fijn bij Maansteen dat yin is, het brengt een schitterende harmonie samen. Zonnesteen is goed op de zonnevlecht en de tweede chakra. Het brengt harmonie in alle organen, het werkt ondersteunend bij maagzweren, reumatiek en algemene pijnen. Het stimuleert creativiteit en seksualiteit. Het is een verwarmende steen die de stofwisseling, de spijsvertering en de vitaliteit versterkt. Ook ondersteunend bij hormonale disbalans.