Water

Het consumeren van gezond en kwalitatief water is niet weg te denken binnen het kader van healing en welzijn. Deze pagina wordt geheel toegewijd aan artikelen en tips om je drinkwater naar een veel hoger kwaliteitsniveau te tillen op een natuurlijke en eenvoudige manier.

     Ohm-waterfles 25 EUR/fles
     Koperen waterfles 25 EUR/fles
     Koperen Biotensor 34 EUR/stuk

Alle prijzen zijn excl. verzendingskosten. Alle pakketten worden verzonden met Bpost incl. tracking. Verzending binnen België kost 6,95 EUR per pakket. Verzending binnen Europa kost 16,50 EUR.

De artikelen kunnen ook op locatie aangekocht worden op afspraak. Neem contact op bij interesse in één van de artikelen via het contactenformulier, per mail info@hethuisvan.be of de Facebookpagina van Het Huis van A.

De kracht van water

Water is een bijzondere vloeistof die een heel eenvoudige molecule bevat in de vorm van een tetraëder. Als de watermoleculen veranderen, dan verandert ook de vorm van het water. Zo veranderen de watermoleculen in een hexagonale structuur als water bevriest.

Dit toont aan dat water een bewustzijn heeft. Water is de spiegel dat de mogelijkheid heeft om ons te tonen wat we niet kunnen zien. Het is de blauwdruk van de realiteit dat kan veranderen in één enkele, positieve gedachte. Daar is alleen vertrouwen voor nodig, als je daarvoor open staat, want water zit vol verborgen boodschappen.

Wetende dat de mens voor 70% uit water bestaat, betekent dat water heel belangrijk is voor ons welzijn. Gedachten hebben een vibrerende energie die een effect hebben op de moleculaire structuur van water. Hetzelfde water dat 70% van het menselijke lichaam uitmaakt en onze planeet aarde. Water is voor ons een belangrijke bron van leven.

De kristallen in het water tonen de mooie, perfecte vormen van heilige geometrie. Water wordt beïnvloed door zijn omgeving, maar ook door het menselijke bewustzijn, alsook onze intentie, onze gedachte en het gesproken woord. Water absorbeert de vibratie van emotie, het absorbeert de trilling van klank en geluid. Dit alles geeft de waterkristallen in het water vorm.

Zo zie je maar het verschil in de waterkristallen van "giftig water versus gewijd water". Een extra motivator voor hen die met de merkaba-technieken (level 1) helend water leren maken.

Voor diegene die niet met de merkaba-technieken werken en toch de kwaliteit van drinkwater willen verhogen, bestaan er andere en goedkopere hulpmiddelen naast een dure kraanfilter.

Een heel eenvoudig hulpmiddel is een fles van loodvrij glas, waaraan je zelf een verhoogde trilling toevoegt d.m.v. heilige geometrie toe te passen! Heilige geometrie is de basis van alle leven, het is de basis van de totale Schepping.

De Ohm-waterfles (25 EUR/fles) is een mooie creatie om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren. 

De vorm van de fles is ontworpen op basis van de Gulden Snede, een structuur gereflecteerd in de natuur.

De fles zelf is vervaardigd uit 100% gerecycleerd en loodvrij glas. Het blauwe glas zorgt voor solarisatie van het water dat gunstig is voor de persoonlijke ontwikkeling en de collectieve evolutie.

Het Ohm-teken, ingewerkt op de fles, voegt de trilling van het "oergeluid" of de trilling van "creatie" toe aan het water.

Op de voet van de fles is het woord "dank u" ingewerkt in zes talen.

De bodem van de fles is voorzien van het "Seed of Life"-symbool uit de heilige geometrie en een krachtig helingsymbool binnen de Merkaba-technieken.

De fles wordt afgesloten met een dop uit kurk, zodat het water kan ademen. De kurkstop heeft een aseptische behandeling ondergaan, waardoor het volledig schoon is en geen geuren of smaken in het water komen. Dit is een ecologisch product van Europese makelij, inclusief de katoenen hoes waarin de fles wordt geleverd.

Deze fles kan aangekocht worden bij Het Huis van A aan de prijs van 25 EUR/fles. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@hethuisvan.be of via het contactenformulier. Gratis verzending vanaf twee flessen.

Ben je nieuwsgierig naar de vorming van de waterkristallen die "THANK YOU" creëren?

Bekijk de kristallenpracht op onderstaande foto.

Foto's van Masaru Emoto.
Foto's van Masaru Emoto.

Drinkflessen van koper worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën te balanceren die door het menselijke lichaam circuleren. Deze drie energieën, de Dosha's genoemd, bestaan uit de elementen: Vata of luchtelement, Kapha of waterelement, en Pitta of vuurelement. De ideale drinkfles voor onderweg!

Ayurveda is een natuurlijk geneeskundig systeem dat meer dan 3000 jaar geleden in India is ontstaan. Het is afgeleid uit de Sanskrietwoorden ayur (leven) en veda (wetenschap of kennis). Zo vertaalt Ayurveda zich naar kennis van het leven. Gebaseerd op het idee dat ziekte het gevolg is van een disbalans in het bewustzijn van een persoon, moedigt Ayurveda bepaalde levensstijlinterventies en natuurlijke therapieën aan om het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen.

De Yogi & Yogini koperen drinkfles uit 99,9% zuiver koper is ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtengoed. Deze drinkfles is alleen geschikt voor koud drinkwater en mag niet in de vaatwas.

Koperen waterfles 25 EUR/fles - 500 ml
Koperen waterfles 25 EUR/fles - 500 ml

Wat zijn de voordelen van koper?

Koper is een sterke fysieke healer. Dit edelmetaal ondersteunt bij de genezing van quasi alles. Vermoeidheid krijgt met koper geen kans. Het glimmende edelmetaal brengt grote ladingen energie en kracht. Koper heeft een ontkrampende werking en ondersteunt de nieren, alvleesklier, hersenen, lever, reuma, artritis, menstruatie, ademhaling en zuurstof.

Koper is een krachtige healer die energie geleidt en voor een goede balans zorgt in het lichaam. Hierdoor ondersteunt koper het verwijderen van blokkades die disbalansen veroorzaken en tot ziekte leiden. Koper activeert het bloed en de bloedsomloop, en zorgt voor een hoger zuurstofgehalte.

Koper is een edelmetaal dat vaak door sjamanen en healers wordt gebruikt, omdat het harmonie brengt tussen de fysieke lichamen, de energielichamen en de lichtlichamen, en deze uitlijnt. Koper heeft ook een sterke positieve werking op de basischakra en de hartchakra. Bovendien heeft het een bewustzijns-verruimende werking.

Daarnaast brengt koper andere elementen met elkaar in contact. Het heeft een magnetische werking met de aarde en verbindt onder meer kristallen met elkaar, zodat hun krachten en kwaliteiten samenwerken. Koper zal de krachten van de andere kristallen bundelen en in balans brengen.

Aanvullend is deze koperen drinkfles voorzien van een hexagonale structuur die voorkomt uit de heilige geometrie en dusdanig ook overeenkomstige structuren met het DNA vertoont, wat zich vertaalt in de kristalvorming van het water dat in de drinkfles gevuld wordt voor consumptie.

De hexaëder (kubus) staat voor rust, stabiliteit en aarding. Het vierkant symboliseert op zich "aarding", maar de kubus symboliseert veel meer dan dat. Ook wel de hexaëder genoemd, met zes (hexa betekent zes) vlakken in de vorm van een vierhoek, symboliseert rust en stabiliteit. De kubus is verbonden met de basischakra en vertrouwen in jezelf.

De kubus leert begrenzing aan en het aangeven van grenzen. Het wordt ook wel gebruikt om energie te beteugelen bij te drukke personen. We reageren op de energie van vormen. Door een kubus vast te houden of een dobbelsteen in de broekzak te stoppen, aard je energie.

De kubus biedt ook ondersteuning aan mensen in shock. Als je een kubus in de handen of op de voeten legt, dan helpt het hen om terug te keren in het hier en nu. Als de kubus vervaardigd is uit aardende materialen, zoals: jaspis, nefriet, onyx, pyriet, tijgeroog, ... dan is de werking krachtiger.


pagina onder constructie.