Rutielkwarts

Rutielkwarts bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel en bevordert spirituele groei. Het reinigt de aura en voert hernieuwde energie aan. Het bevordert daadkracht en ondersteunt om je plaats in te nemen. Het verheldert en verdrijft negatieve energie.

Rutielkwarts is een zeer doeltreffende genezer die energie op elk niveau integreert. Het versterkt intenties, emoties en zuiver bewustzijn en versnelt het proces van manifestatie, intuïtie, ontwikkeling van paranormale vermogens en interdimensionaal reizen. Het voedt spirituele kennis en om die te aarden. Het aardt lichtenergie op cellulair niveau en brengt verlichting naar alle niveaus van je wezen. Ook werkt dit kristal heel krachtig op de etherische blauwdruk, het healt blokkades en scheuren in het energielichaam voordat deze zich uiten als ziekte.

Rutielkwarts vult je energieveld met lichtenergie en vergemakkelijkt contact met de spirituele gidsen. Het heeft een positieve werking op de zonnevlecht en het mentale energielichaam, opdat rutielkwarts je voedt met de kracht van de zon en je zo ondersteunt om meer in je eigen kracht te komen. Het kristalbewustzijn voedt geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen. Het stimuleert inzichten als gevolg van vroegere acties.

Rutielkwarts is nuttig voor therapeuten, omdat het negatieve energie filtert van cliënten en beschermt tegen psychische aanvallen. Dit kristalbewustzijn healt ongemakken uit vorige levens en onderbouwt karmatische inzichten. Het zoekt de kern van oorzaak en gevolg. Het verlicht angsten, fobieën en bezorgdheid, heft benauwdheid op en voedt zelfliefde. Het bevordert vergeving op alle niveaus.

Rutielkwarts is zeer heilzaam bij chronische ziekten, impotentie en onvruchtbaarheid. Het ondersteunt bij uitputting en energie verlies, het behandelt het ademhalingskanaal en bronchitis, stimuleert de schildklier en verjaagt parasieten. Het stimuleert groei en wederopbouw in cellen en herstelt beschadigde weefsels en stimuleert de haargroei.