vierdaagse retraite Wéris

Pak je wandelschoenen in, want donderdag 19 september 2024 gaan we naar Wéris voor een vierdaagse retraite vol symboliek in een mooi stukje natuur.

Wéris is niet alleen een rustiek dorpje in Wallonië bij Durbuy, het is een bijzondere krachtplek waar alle megalieten met elkaar verbonden zijn door communicatielijnen en zo het stelsel van de Grote Beer vormen.

Op de Dolmen-wandelroute van 10 km bevindt zich bij één van de plaatsen met megalitische stenen ook een etherische sterrenpoort naar de Grote Beer.

Dit wordt een vierdaagse van ontspannen en wandelen, deels in stilte. Tijdens een stiltetocht zijn stilteprikkels ook wel heelmeesters die confronterend kunnen zijn.

Deze retraite is ceremonieel opgebouwd met rituelen, meditaties, inwijdingen, activaties en klank, gericht op het manifesteren van jouw levensdoel of een doel, en het efficiënt gebruik van je energie, gevoed door de essence van je Hogere Zelf. We richten ons ook op de transformatie van onze oerinstincten en -emoties in relatie tot de Zeven Stralen van de Grote Beer, waarna we actief met deze materie aan de slag gaan door passing van verschillende healing- en bewustzijnstechnieken. We schrijven ook met het Licht.

Ook nemen we deze sterrenenergieën tot ons en maken we kennis met de (fysieke) helende kwaliteiten van de Grote Beer. Een extra meerwaarde voor jezelf en het collectief.

Om de groepsverbinding te versterken, koken we 's avonds lekker en gezond een vegetarisch diner met verse producten. Alle maaltijden zijn gluten - en lactosevrij. Gezien de setting laten we de consumptie van alcohol tijdens deze drie dagen achterwege. Om onze geest te scherpen consumeren we dagelijks twee gezonde maaltijden. Door gematigd en gezond massa te geven aan de hara, krijgen verstopte blokkades in het lichaam ruimte om zichtbaar te worden die om transformatie vragen. (Desalniettemin is er overvloed aanwezig om een kleine hoger tussendoor te stillen wanneer het echt nodig is.)

De datum op de kalender is (niet) toevallig ...

Er is een verband tussen de ligging en de vorm van de megalitische monumenten en belangrijke standen van de zon, de maan en de sterren. Het Belgische Wéris vertoont een band met de equinoxen, gericht naar een belangrijke zonnestand dat speelt op 24 september 2024.

We logeren in een prachtig vakantiehuis in Wéris met verschillende kamertypes. Om die reden vind je onder een overzicht met de kamertypes en het bijhorend tarief voor de overnachting. Hieraan wordt het vaste tarief voor de activiteiten en maaltijden toegevoegd. De tarieven zijn inclusief BTW. Wees er tijdig bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Tarief activiteiten en maaltijden vierdaagse: 495 EUR/p.p.
Tarief overnachtingen vierdaagse: 
                    - gemeenschappelijke kamer met éénpersoonsbed: 210 EUR/bed.
                    - kamer met tweepersoonsbed: 360 EUR/kamer.

Inbegrepen in de totaalprijs:
- de activiteiten
- drie overnachtingen (voorzien van alle faciliteiten)
- vegetarische maaltijden: 3x ontbijt, 3x diner, gezonde tussendoortjes, en lunch op de vierde dag
- drank: helend water, koffie en (verse) thee
- vers fruit en sap
- parkeergelegenheid en wifi

Niet inbegrepen in de prijs:
- vervoer - eigen vervoer voorzien naar en van Wéris. Carpoolen kan een optie zijn.
   Treinstation Barvaux ligt op 2,7 km van het logement.
- middagmaal dag 1 en avondmaal dag 4

Inchecken donderdag 19 september 2024 om 16u in Wéris. 

Hartegroet,
Ann A/C Moorhem

Beschikbaarheid Wéris retraite september 2024
Beschikbaarheid Wéris retraite september 2024

Nieuwsbrief September 2022: "Groeten uit Wéris!"

Wat kijk ik dankbaar en voldaan terug op het driedaagse retraite dat ik voor de eerste keer in Wéris heb gegeven afgelopen week. Ik fluisterde mezelf vooraf toe dat dit 'het pareltje' is dat ik tot hiertoe heb gebracht ... "amai nog nie ..."

Tijdens deze driedaagse werkte ik met de deelnemers rond twee persoonlijke hoofdthema's:

1. De oerinstincten en -emoties die we bij onze geboorte meekrijgen afhankelijk van de stand van de sterren van de Grote Beer; en

2. De manifestatie van een (levens)doel.

De inwijdingen en activaties tijdens deze driedaagse, startten diepgaande processen die zich in de komende maanden mogen ontplooien.

We werkten met healing, gevoed door de Zeven Stralen van de Grote Beer, wat verrassende inzichten en ervaringen bracht voor de healers onder de deelnemers. De Zeven Galactische energieën van de Grote Beer namen opmerkelijk de bovenhand tijdens de healingen, die thematisch gericht werden.

We deden o.m. ook aura-readings in de hunebedden en beschreven hun oorspronkelijke doel. Doorheen de drie dagen maakten we gebruik van verschillende natuurelementen en krachtvoorwerpen om 'los te laten' en 'op te laden'.

Dit alles was op zich een goddelijk geschenk op een magische krachtplek.

Maar, dit was de front-road-show en slechts het tipje van de manifestatie. We deden veel meer dan alleen individueel ontwikkelingswerk. Ik neem je graag even mee achter de schermen om toe te lichten wat we als groep nog meer mochten bijdragen vanuit Wéris.

Tijdens een 'boom'- en 'kristallen schedel'-ceremonie, die we hielden op de plek van de etherische sterrenpoort, begeleidde ik de groep om verbinding te maken met de Zeven Stralen van de Grote Beer, waarna er een download op gang kwam om onze energievelden op te laden. Dit ging niet onopgemerkt voorbij bij de deelnemers. Allen merkten ze hierna op dat er trillingen in hun gezichtsveld zichtbaar waren. Aanvullend stelden we ons ook open als kanaal om Lichtfrequenties te verankeren in de Aarde.

Dit klinkt enigszins boeiend, maar wat betekent dit nou?

Wel ... Het openen van 'poorten' maakt nieuwe integraties mogelijk. Het planetaire lichaam van de Aarde bevat blauwdrukstructuren die zich in de vijf sferen van de schepping bevinden op planetair, solair, galactisch, universeel en kosmisch niveau.

'Bewakers' van het Christusbewustzijn streamen plasmagolven in de lagen van de blauwdruk van de Aarde om haar frequenties te verhogen en de plasma-infusies te verankeren die afkomstig zijn van de Galactische golven van Zonnelicht.

Starseed-rasterwerkers van onze planeet helpen zo om deze galactische frequenties in het aardse lichaam te injecteren, zodat het menselijk lichaam zich met diezelfde frequentie kan verbinden. Indigo's en Starseeds (horend tot gridkeepers) zijn de eerste golf die hier als kanaal dienen voor het overbrengen van de stijgende zonfrequenties in de Aarde. Dit heeft ook als doel om beschadigde planetaire rasternetwerken te repareren.

De integratie van deze Galactische energieën kan onze bewustzijnsherinneringen terugbrengen naarmate dat ze worden afgestemd op het fysieke lichaam op weg naar eenheidsbewustzijn.

Onze solaire zon gaat door een evolutie waarbij de magnetische pool omkeert. Dit verandert de zonnestraaltransmissies naar de Aarde en naar andere planeten in ons Zonnestelsel. Binnen dit kader verandert ook de functie van de Grote Beer (Ursa Major), waarvan de zeven hoofdsterren hun krachten samenvoegen met de Zeven Zustersterren van de Plejaden. De resulterende alchemistische samensmelting van deze sterren geeft een nieuwe uitdrukking aan creatie. Dat zich o.m. vertaalt in het opruimen van karmische inprentingen. Dit is van groot belang, omdat hierdoor veel inprentingen van karmische geschiedenissen in de stellaire en cellulaire geheugenrecords worden opgeruimd.

Maar het gaat nog verder ...

Dit heeft ook invloed op ons DNA. Een plasmide is een cirkelvormige DNA-streng die zich buiten het chromosomaal DNA bevindt van bepaalde eencellige organismen. Met dit DNA kan genetische informatie tussen 'soorten' uitgewisseld worden. Dit is een vorm van horizontale gen-overdracht. Via plasmiden worden vaak eigenschappen overgedragen die bijdragen aan de overleving van het organisme.

Door het activeren van je 12- en 13-strengs DNA, en ook hogere DNA-strengs, wordt ook dit gevoed. Deze levende vormen zie ik dagdagelijks actief op mijn netvlies.


Horizontale gen-overdracht is een proces van genetische uitwisseling, waarbij materiaal tussen twee organismen wordt uitgewisseld, zonder dat daarbij, genetisch materiaal of DNA wordt doorgegeven van de ene naar de volgende generatie. Deze laterale gen-overdracht kan ook kunstmatig plaatshebben, namelijk door genetische manipulatie, toegepast in biotechnologische en biomedische laboratoria om genetische modificaties uit te voeren.

Een gen is een stukje erfelijk materiaal, waarmee organismen erfelijke eigenschappen doorgeven aan hun nageslacht. Genen zijn onderdeel van chromosomen en bestaan uit stukken DNA. Alle genen samen bepalen het functioneren van de cellen waaruit het organisme is opgebouwd.

Op Aarde is er geknoeid met de menselijke chromosomen, hierdoor mist de mensheid een grote hoeveelheid chromosomaal materiaal op meerdere lagen van het DNA-molecuul of de snaren. De oorspronkelijke mens had 12-strengs DNA met 12 chromosomen per DNA-streng (= 144 chromosomen). In de huidige tijd heeft de meerderheid van onze wereldbevolking gemiddeld drie DNA-strengen actief, wat zou betekenen dat deze mensen 36 functionerende chromosomen zouden moeten hebben, maar velen hebben slechts 23 chromosomen (2 paar) actief.

So what? Who cares?

De essentie van 'chromo' is 'kleur'. Bedenk daarbij dat jouw chakrasysteem gevoed wordt door het kleurengolfspectrum waaruit de dimensionale realiteitslagen bestaan. Dan is het slechts een kleine stap om in te zien dat chromosomale vervormingen verband houden met het zichtbare licht of chakragolfvervormingen die rechtstreeks invloed hebben op de chromosomale functies van de mens.

Het is essentieel om hier tot bij te dragen en ook dit stukje collectieve bewustzijn te voeden.

Wil je volgend jaar graag deelnemen aan het driedaagse Wéris retraite in september?

Schrijf je dan snel in door contact op te nemen met info@hethuisvana.be


Recensie

Voor mij was het retraite in Weris een groot geschenk en ik raad het iedereen aan. Voor het eerst heb ik ervaren wat thuiskomen is in volle verbinding, de intense grootsheid wat niet in woorden te duiden is, en de zuivere eenheid die mij overspeelde. Zo enorm intens, liefdevol en wetend dat 'al-wat-is' in mij is, en ik in 'al-wat-is'. Dit retraite stond in teken van de sterren van de Grote Beer wat veel bij mij in beweging heeft gezet. Het fijne aan Ann vind ik haar ongekende weidsheid en de onvoorwaardelijkheid die ze uitdraagt, en de combinatie om het aardse met het hogere te verbinden. Weris brengt je veel, het is een plek gedragen door intense verbindingen.

Linda Timmermans

Massagepraktijk Linda


Sfeerbeelden Wéris september 2023

Groepshealing op afstand Ursa Major, 21 september 2023

Voor deze groepshealing neem ik mijn kristallen schedel 'Doom' onder de arm en stap drie kilometer de donkere avond in van het vakantiehuis, waar ik samen met de gasten van het retraite verblijf, naar de sterrenpoort van De Grote Beer (Ursa Major). Aangekomen in de sterrenpoort maak ik mijn verbinding met de hogere lichtrijken en diegene voor wie ik kanaal mag zijn tijdens deze groepshealing. Doom is meteen héél actief. Mijn geest, waarin de heilige drie-eenheid werd ingeprent door Light Forces in 2021, wordt groter. Het Licht gebruikt me om een tri-wave portaal te openen op deze plek. Dit betekent dat deze plek voortaan niet alleen een directe verbinding maakt met het sterrenbeeld De Grote Beer, maar ook een constante stroom van drie-eenheidsgolfenergie naar de aarde laat stromen. Deze twee basiskwaliteiten, Ursa Major en drie-eenheidsgolfenergie, vormen de setting voor de groepshealing.

De Lichtkrachten richten de groepshealing voornamelijk op het mentale energielichaam (dat verbonden is aan het fysieke lichaam via de zonnevlechtchakra) en het brein. Dit is niet verwonderlijk, want de Zeven Stralen van De Grote Beer zijn zeven aspecten van de Blauwe Straal van de Elohim dat globaal o.m. staat voor de (goddelijke en individuele) blauwdruk, ordening, leiderschap, taal en expressie, mannelijke polariteit, bescherming van het brein en de grote hersenen.

Het brein wordt heel tast- en zichtbaar tijdens de healing. Er worden blokkades verwijderd op de achterkant van de hartchakra aan de linker kant dat verbinding maakt met het vrouwelijke zielsaspect.

Er wordt 'vals licht' uit de oren verwijderd dat tot in de kaken is doordrenkt. Dit is te lezen als 'doordrenkt tot in de basis', gezien de kaken een vertaling zijn van het bekkenbodemgebied, en de tanden en hun wortels in verbinding staan met elk orgaan en bot van het menselijke lichaam. Er worden hersenverbindingen gemaakt: voor - achter - links - rechts - links - achter - voor, om de hersenshelften meer op elkaar af te stemmen. Er wordt gewerkt aan de 10e bol van het Twaalf Boom Raster achter het linker oor.

Het Twaalf Boom Raster is de blauwdruk van het lichtlichaam van de mens. Het lichtlichaam van de mens kun je ook zien als de hogere bewustzijnsvelden van de mens. (Je vindt een plaatje van het Twaalf Boom Raster op de pagina Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken niveau 4.) Elk van deze bollen of sferen maken verbinden met een fysiek deel in het menselijke lichaam, maar ook met een daaraan gerelateerde dimensie en multi-dimensionale psychologie. Bij de meeste mensen is het Twaalf Boom Raster niet langer actief, omdat het over vele levens heen vervormd is binnen de kunstmatige tijdmatrix. Kijk bijvoorbeeld naar de 'levensboom' van de Kabbala, deze heeft slechts tien bollen of sferen, met andere woorden: de verbinding met de eeuwig levende lichtbron (het Goddelijke Zelf) is verbroken. In de Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken niveau 4 wordt dit herstelt.

De 10e bol van het Twaalf Boom Raster maakt verbinding met de 10e dimensionale sfeer. Dit gedeelte van de blauwdruk van het menselijke bewustzijn wordt veelvuldig geprogrammeerd met mind-control, ondermeer d.m.v. dodecaëder structuren, draadloze systemennetwerken, vaccinatie, ... Het is dus voor elk mens van essentieel belang om de aura drastisch te versterken, waardoor het individuele bewustzijn 'immuniteit' ontwikkeld tegen schadelijke bewustzijnsprogrammeringen. Het zuiveren en herstellen van de 10e bol achter het linker oor is een belangrijke actie in voorbereiding tot het opnieuw wordt gecodeerd met de 12D Christuscommunicatie. Voor alle duidelijkheid 'Christus' is geen identiteit, het is een 'oorsprong'. Elke mens die het 10-dimensionale niveau van hogere bewustzijnsontwikkeling bereikt, bereikt het Zon-van-God niveau.

Het Derde Oog wordt gereinigd en gestimuleerd om verder te openen. Het Derde Oog geniet voornamelijk herkenning vanwege de paranormale kwaliteit van helder-zien, maar in essentie geeft een goed ontwikkeld Derde Oog voornamelijk 'inzicht in het Zelf', wat een essentieel gegeven is in elk ontwikkelingsproces of het nu gaat om bewustzijnsgroei of genezing.

Het element 'lucht' speelt op. In deze fase van de healing begint de wind door de omliggende maïsvelden te ruizen. Het element wind regeert over het mentale aspect en opent de poort naar de spirituele wereld. Het element heerst over het Derde Oog en de kruinchakra, de mentale en spirituele processen. Het richt zich ook op de adem en fluistert in het oor om 'zonder oordeel' in het leven te staan.

De wind brengt de overrijpe geur van zoete appel binnen in de healing, die het zenuwstelsel prikkelt. De overrijpe appels liggen om me heen gezaaid, gevallen uit de appelboom waar ik bij zit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Het geheel wordt bijzonder mooi in elkaar geleid door de lichtkrachten. De 'zeven 10-dimensionale engelen' van De Grote Beer werken fysiek op de grote hersenen en het zenuwstelsel. De essence van appel werkt kalmerend op het zenuwstelsel dat door de hersenen wordt aangestuurd. Het aroma dat op een natuurlijke wijze in de healing wordt binnengebracht draagt de levenskracht over tot een natuurlijke balans en evenwichtigheid.

De groepshealing eindigt in de basis en onderrug bij 'IK BEN'. Als laatste doorstromen de benen met energie om aarding te geven aan het doel van de zielsessentie in het moment. Daarbij is het belangrijk te begrijpen dat multi-dimensionale healingen een integratiepriode vragen van ongeveer drie maanden om in alle actieve bewustzijnsvelden te integreren voor ontplooiing van het menselijke bewustzijn. De intensiteit van de ontwikkeling wordt mede bepaald door de kracht van de indaling en de expansie daarvan, alsook de mate van eigenaarschap dat het individu neemt in het gehele proces, wetende dat ik als healer slechts een zuiver kanaal van vlees en bloed ben, en rekening houdend dat een healing altijd is afgestemd op het huidige bewustzijnsniveau in het NU-moment.

In Onvoorwaardelijke Liefde en Licht,
Hartegroet Ann Moorhem

IK BEN DIE IK BEN, IK BEN Soeverein Vrij
IK BEN DIE IK BEN, IK BEN God en zo ben JIJ


Recentie

Hej Ann

Ik heb de healing echt wel gevoeld. Ik was er de eerste 45' bewust bij, daarna ben ik in slaap gevallen. Ik heb in het begin heel erg de keel gevoeld. Wat wel ontzettend frappant was, ik had al een 2-tal weken last van stress en spanning op mijn zonnevlecht en diafragma ... elke ademhaling deed echt pijn. Ik heb er vaak op gemediteerd, maar het bleef pijn doen, tot na de healing. De dag na de healing was de pijn weg en is niet meer teruggekomen. Wouw.

Lieve groet,

Michèle Van Dessel