Code Keeper of Freedom - Lemurian Root

Code Keeper of Freedom geeft informatie vrij aan de mens die door dit kristal geroepen wordt. Je ontvangt persoonlijke informatie die je ontwikkeling en bewustzijnsgroei versnelt in het hoogste goed van jezelf, in dienstbaarheid naar anderen en de aarde. Elk individue ontvangt andere informatie uit het kristal, precies datgene die je nodig hebt.

Code Keeper of Freedom is een multidimensionale databank. Als je het kristal vasthoudt of tegen je derde oog houdt, dan komt er een informatiestroom op gang. Het kristalbewustzijn golft door je heen. Het bevrijdt je uit structuren waar je in vastzit. Het doorstraalt je hele wezen heen, terwijl het kristal je geaard houdt.

Code Keeper of Freedom opent en activeert je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Het heeft ook verbinding met de kosmische chakra's. Het ondersteunt bewustzijnsverhoging en versterkt je verbinding met met Goddelijke Zelf dat je in essentie bent. Dit kristal activeert het proces van verder ontwaken, je pure kristallijne zelf belichamen om je creatiekracht te versterken. Het voedt je geboorterecht als spiritueel wezen dat geïncarneerd is op Aarde.

Code Keeper of Freedom heeft een unieke, vrije vorm dat de codering van soevereine vrijheid in zich draag, zodat dat je meer kunt leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. Dit type kristal wakkert hoger bewustzijn aan en voedt verlichting op Aarde. Het opent de verlichte geest en stimuleert een verschuiving in vibratie en bewustzijn op zowel persoonlijk als planetair niveau. Het draagt de energie van diepe, spirituele healing.

Dit is een echt Ascensiekristal die op Aarde groeit om Moeder Aarde en de mensheid te ondersteunen in het verhogen van het bewustzijn om hogere frequenties van liefde en licht te belichamen en de Nieuwe Wereld op aarde te creëren op weg naar eenheid.