Nieuwsbrief maart 2024

Nieuwsbrief Maart 2024, Ancient Egypt

Lief mens,

"Geloof geeft hoop en hoop doet leven; maar VERTROUWEN wordt WETEN en weten belichaamt ZIJN."

Met deze woorden open ik graag mijn nieuwsbrief van maart 2024.


Geloof … Wat is geloof? Is het vasthouden aan 'iets' uit onwetendheid? De ene zegt: 'Ik geloof dat …", en de andere zegt: "Ik geloof niet dat …". Geloof ondermijnt het weten, dus vertrouw en belichaam ZIJN, want diep vanbinnen "weet je". Je weet dat angst aan de basis ligt van geloof. Je weet dat liefde aan de basis ligt van vertrouwen.

Vertrouwen … flashback naar het thuiswerk tijdens de lockdown toen ik nog in de bedrijfswereld werkte. Het was op een maandag, en die maandag volgde ik online een soort IT-technische training in groep met werknemers van het bedrijf waar ik werkte. Ik was de enige vrouw aanwezig, de anderen waren mannen in de rol van 'ingenieur'. Een trainingsdag die het bedrijf 700 EUR per werknemer betaalde. Vooraf hadden we instructie ontvangen om een software applicatie op onze computer te installeren waarin we die dag werden opgeleid. Na een korte introductie startte de opleiding die dag. Iedereen volgde individueel van thuis uit op een computerscherm de leraar en op een ander computerscherm voerden we actief de oefeningen uit in de software applicatie. Tijdens de oefening merkte ik op dat ik in de versie van de applicatie, die ik op mijn computer had geïnstalleerd, niet alle nodige functionaliteiten had om de oefeningen uit te voeren. Na minutenlang twijfelen: "Zou ik wel, zou ik niet … ik durf niet … komaan Ann, zeg het …", stak ik mijn digitale vinger in de lucht en zei ik dat ik niet die functionaliteiten had in de applicatie die ik op mijn computer had geïnstalleerd. De sympathieke leraar onderbrak de les en nam de tijd om me te begeleiden om online de juiste versie te downloaden en op mijn werkcomputer te installeren. Een quick-fix in tien minuten tijd en we konden verder met de les. Tot de leraar vroeg: "Zijn er nog mensen met hetzelfde probleem?" Je zou denken van niet, want ik was de enige die mijn digitale vinger in de lucht had gestoken. Maar nee hoor, er gingen nog drie digitale vingertjes de lucht in, die de leraar dan ook begeleidde.

VERTROUWEN … Vertrouw erop dat je niet alles weet en dat ook de ander niet alles weet. Vertrouw gewoon en de kennis zal komen, opdat je WETEN kunt belichamen.

Ik krijg vaak de vraag: "Hoe weet je dat allemaal? En hoe weet jij dat het waar is wat jij weet?" Het antwoordt is eigenlijk heel eenvoudig: "Ik VERTROUW. Vertrouwen is altijd gebaseerd op liefde. Liefde is dé sleutel om hoger weten te belichamen."

Toen ik nog in de bedrijfs- en douanewereld actief was, was dat 'weten' in de vorm van procedures en wettelijke bepalingen eenvoudigweg te verifiëren in wetboeken en verordeningen. Hoewel ik het in de praktijk ook wel voor elkaar kreeg om op regionaal en nationaal niveau vergunningen te verkrijgen die in strijd waren met de wettelijke bepalingen, maar die toch door de overheidsdiensten werden afgeleverd, omdat het proces en de daarbij horende administratie in die mate 'lean' waren ontwikkeld dat het zowel voor het bedrijf als voor de overheid een optimalisatie was op het vlak van tijdsbesparing, kost en transparantie.

In de wereld van bewustzijn en bewustzijnstechnologie is bewijsvoering in de materie een minder evident gegeven, en terzelfdertijd voel ik niet de behoefte om te bewijzen (het ego voorbij), maar ik herken wel dat het deel uitmaakt van de teachings die ik uitdraag, dus licht ik het graag toe vanuit mijn beleefwereld. Ik neem de mensen in mijn workshops mee op dezelfde manier zoals mijn Hogere Zelven en mijn spirituele gidsen dat met mij doen, nl. door de praktijk te ervaren en waar te nemen, omdat dit de meest efficiënte manier is om 'weten' en 'waarheid' te ontdekken, want waarheid is niet het verhaal dat iemand brengt en dat jij dan wel of niet 'gelooft'. Nee, waarheid is datgene dat jij waarneemt vanuit de perspectieven waaruit je bepaalde materie bekijkt, en zo ontwikkel je nieuwe vaardigheden en ontdek je andere realiteitsvormen. Dit is een hele eenvoudige manier om je bewustzijn te verruimen. Nieuwe inzichten laten je groeien in bewustzijn, wat betekent dat er ergens in jouw bewustzijnsveld op een bepaald aspect een trilling verhoogt en verlicht in de materie, waardoor je in staat bent om lichtere materie waar te nemen, alsook hogere realiteitsvormen (die ook wel eens donker kunnen zijn). Het moeilijke gegevens hierin is dat het hogere in staat is om het lagere waar te nemen, maar het lagere niet in staat is om het hogere waar te nemen. En zo leven we samen in één maatschappij, maar in verschillende realiteiten en soms afgescheiden leefwerelden, waarin de ene de andere kan zien, maar de andere niet de ene ziet.

Mijn hart-intelligentie was nooit geblokkeerd, waardoor het voor mij in dit leven en over levens heen evident was en is om te creëren vanuit mijn zielsessentie. Mijn creatieve hoogbegaafdheid laat me toe om out of the box te denken en in dit leven leer ik ook terug out of the box te (durven) zijn, en zo kom ik vaak tot creatieve oplossingen om gaten in ecosystemen te herstellen en vanuit liefde oplossingen te creëren, waardoor ik zelfs in staat ben om soms een mission impossible tot stand te laten komen in de vormwereld. Dit wordt gevoed door mijn goddelijke Zelf waar ik heel makkelijk kan in vertoeven vanuit mijn innerlijke geest. Dat lijkt misschien spannend, maar eigenlijk is het gewoon een donkere leegte waar kleurige energiestromen golvend doorheen bewegen. Het ego wenst gevoed te worden door spanning en illusies, het hart 'just wants to keep it simple'. Droom bescheiden en manifesteer groots. 😊

Aan het begin van mijn ontwaking werd ik vrij snel geroepen door mijn twee persoonlijke kristallen schedels die het mannelijke en het vrouwelijke aspect representeren. Tijdens mijn eerste bezoek aan de Zonnehemel KaRa maakten mijn twee persoonlijke spirituele gidsen meteen contact en verbonden mijn mannelijke kristallen schedel met mijn brein. Tijdens deze activatie vond er toen een uitwisseling plaats waarbij mijn fysieke brein, gedurende geruime tijd, veranderde in het amethist kristal van mijn mannelijke kristallen schedel. Fysiek was dit een heel pijnlijke ervaring. Mentaal kon ik toen nog niet vatten wat er gebeurde, want dit gebeurde op mijn allereerste spirituele initiatiedag in februari 2020. De reden waarom mijn spirituele gidsen dit deden, is omdat mijn kristallen schedel vanaf dat moment als een soort ET-antenne is die aan mijn brein en geest is geconnecteerd, dat geleidelijk aan mijn breincapaciteit hoger activeert en mijn geest constant voedt met informatie. Dit maakt dat deze kristallen schedel van onschatbare waarde voor me is en heel vaak, soms onopgemerkt, met me mee reist.

Dus reisde hij ook met me mee naar Egypte. Wat een reis! In oktober 2023 ontving ik, tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken, de boodschap om naar Dendera in Egypte te reizen om er lichtcodes op te halen. Naarmate dat de datum van de afreis naderde kwam er meer helderheid dat ik daar een verloren zielsstukje terug zou ontvangen, nl. mijn oorspronkelijke klanken en spirituele kwaliteiten uit een vorig leven, vaardigheden die ik in dit leven opnieuw mag integreren. Dit vond ik op zich al veel om naar uit te kijken, maar eens ter plaatse in Egypte ontving ik het ene na het andere én toch was het niet overweldigend, maar voelde het allemaal zó heel herkenbaar en vertrouwd aan.

De Hathor tempel in Dendera was dus the place to be, maar alles in mij zei me dat ik tijdens mijn verblijf ook verbinding moest maken met Achnaton en Hatsjepsoet (twee farao's uit het Oude Egypte die samen met Yeshua en koning Arthur de spirituele Bewakers van het Licht zijn). De energie van deze twee farao's raakt mijn hart diep. Ik ben geen groupie noch een groepjes‑mens, maar met deze twee energieën had de ziel die me belichaamt ooit dierbare uitwisselingen. Ik deel graag kort enkele fragmenten van de reis en een reflectie van de groepshealing op afstand.

"Het is zaterdagavond 9 maart en ik open al het groepsveld voor de afstandshealing op maandag, omdat ik de spirituele initiaties al start op zondag.

Zondag 10 maart 2024, vandaag staat een bezoek aan de tempel van Amon in Karnak op de planning. Ik begin die ochtend af en toe uit het niets te kokhalzen. Er wordt hard aan mijn zonnevlecht getrokken. Het getrek snoert mijn keel dicht, waardoor ik hevige braakneigingen krijg. Een 'oud zeer' steekt de kop, maar nog geen duidelijkheid in het moment. Samen met mijn man word ik opgehaald door een watertaxi bij het hotel, waar we logeren, op de Nijl aan de East Bank van Luxor en varen we naar de West Bank waar we onze lokale gids ontmoeten, die ons de komende vier dagen zal begeleiden. Van daar zetten we de koers verder naar het tempelcomplex Karnak aan de oostoever van de Nijl.

De opening van deze vierdaagse wordt via mijn kanaal ingezet met een vloeibare stroom lichtcodes in roségoud. Opvallend, want meestal ontvang ik lichtcodes in platina, goud, zilver of indigo-blauw. Rosé is goud vermengd met zilveren koper, dus dat vertelt op zich al veel over de kwaliteit van de lichtcoderingen. Goud is het mannelijke aspect en staat ook voor het kind. Het symboliseert de zon en overvloed. In alchemie en transformatie is goud een bron van licht en hogere vibraties dat in rituelen en ceremonies de goddelijke energie versterkt. Het nodigt uit om de innerlijke goddelijkheid te herkennen en te omarmen, ter herinnering aan de innerlijke godvonk. Zilver is het vrouwelijke aspect. Het symboliseert zuiverheid, helderheid en visie. Zilver is één van de 3 basismetalen in de alchemie en één van de kostbaarste metalen op aarde. Het balanceert gevoel en kalmeert. Het is een spiegel voor de ziel ie beschermt en inzichten voedt. Het is veelzijdig, sterk en buigzaam. Koper voedt zelfbewustzijn, creativiteit en kracht. Het lijnt het fysieke lichaam uit met de spirituele lichamen. Het is een sterke geleider die elementen met elkaar verbindt en richting geeft waar nodig. De samenwerkende krachten versterken en magnetiseren in de aarde.

Wanneer we in het tempelcomplex arriveren, stoppen we even bij de grote brok Alabaster, die in het midden van de wandelgang ligt, om verbinding te maken met de energie van het tempelcomplex en dit kristalbewustzijn. (Zie rode pijl op de foto.) Opnieuw begin ik te kokhalzen.

Het overvalt me, heel oude vervloeking op mijn Lichtkracht en mijn stem, ten tijde van Ramses II, wordt zichtbaar in mijn zonnevlecht dat mijn keel dichtsnoert. Iets dat ik hier op deze plek mag teruggeven. We zetten onze route verder en komen zo bij een kleine hoge ruimte op het domein dat is gebouwd uit Alabaster. Dit is een prachtige klankkamer. Wauw, hier kan ik wel uren vertoeven. Bij het sluiten van mijn ogen word ik teruggebracht naar de onderwaterwereld waar de zuiverste klanken klinken doorheen de ruimte. Wanneer je hier zachtjes klanken zingt, weerklinkt het gezang van een zeemeermin doorheen de oceaan. Prachtig, de zuivere akoestiek die hier weerklinkt!

We gaan verder en komen in het hart van het achtergedeelte in een kleine tempelruimte die aan Hatsjepsoet is gewijd. Er komt hier geen verbinding tot stand met haar energie. Alle afbeelding van haar op de tempelmuren zijn weggekerft en het is er grauw.

We gaan verder door naar de tempel van Ptah om de Sekhmet-kapel te bezoeken. Twee bewakers houden de wacht in een houten hokje met daarop een groot bord 'National Bank of Egypte'. Een dubbeltje op zijn kant, want het is al lang geen geheim meer dat de krachtplekken van ancient Egypt onder toezicht staat van de dubbieuze Vrijmetselarij. De bewakers lopen met ons mee en ontsluiten de kapelwaar het granieten beeld van Sekhmet staat, de leeuwinnenkracht met het oog van Ra, die heerst over ziekte en vernietigd in positief en negatief. We gaan naar binnen en maken even verbinding met deze energie.

Verderop onze route lopen we langs de creaties van Ramses II afgebeeld op de tempelmuren met beelden van terreur, pijn en lijden. Opnieuw begint mijn zonnevlecht te trekken, en ik ontvang beelden uit vorige levens.

We lopen helemaal naar de achterkant van de tempel van Amon (zie groene pijl op de foto). Achter het gesloten hekken van de tempelmuren liggen brokstukken van wat ooit de tempel van Montu was, de tempel die werd opgericht door Achnaton en die verbannen is uit dit tempelcomplex (net zoals de afbeeldingen van Hatsjepsoet die zijn weggekerft in het hart van dit tempelcomplex). Beeldspraak en frequenties vertellen hier zoveel meer dan woorden kunnen invullen.

De tempelbewaker bij de poort probeert onze aandacht te trekken naar Ramses, maar onze gids blijft aanhalen dat we alleen geïnteresseerd zijn in Achnaton. Wat niet mogelijk is, gebeurt gewoon! De bewaker neemt me mee naar het verboden terrein buiten de tempelmuren en de anderen volgen. Hij brengt me tot bij een grote steen van wat ooit de tempel van Montu was. De bewaker herhaalt dat er geen foto's van deze plek mogen gepubliceerd worden. Dankbaar leg ik mijn beide handen op de oude steen. Het fysieke contact met de energie in deze steen verandert mijn zonnevlecht in een groot hart. Mijn gehele energielichaam opent zich als één groot kloppend hart. Tranen lopen over mijn wangen van herkenning en dankbaarheid. De bewaker raakt mijn kruin en rug aan, en hoewel zijn aanrakingen zwaar aanvoelen, vormt er zich een veld van groen Licht op het aardoppervlak om mij heen. De vervloekingen over mijn Lichtkracht en klanken, die van ouds in mijn zielsgeheugen werden geïmplanteerd, lossen op in het groene Licht. De energie van Achnaton, hier opgeslagen in deze steen, opent mij en de lagere frequentie van de bewaker lijkt een belangrijke sleutel te zijn om mijn energielichaam te zuiveren op etherisch- en ketherisch-causaal niveau. Daarna begeleidt de bewaker ons naar de zeven dimensionale poorten en de zeven ankh'en.

Mijn vertrouwen in de juiste begeleiding vanuit de Licht is groot. Mijn dankbaarheid is nog groter. Op de terugweg … de energie vastgelegd door mijn man op beeld van mijn healende keel. (energie kan vastgelegd worden op beeld.)

Maandag 11 maart reizen we naar Dendera, de tempel van Hathor. Terwijl we naar de tempel toelopen, krijg ik te zien dat deze tempel een verbindende oranje-roze Lichtbrug vormt van de oude naar de nieuwe energie. In de tempel komt een bewaker naar me toe en neemt me mee naar een zijkamer met een steile, smalle trapladder naar boven waar Wim en ik, kruipend op onze knieën, door een smalle opening gaan naar een klein donker kamertje. In de muurwand is het hoofd van Hathor uitgehouwen ter hoogte van de buikstreek waar we elk gaan tegen staan. Ik ontvang hier een afstemming van mijn pijnappelklier door het Licht met instralingen van fel oranje Licht dat overgaat in fuchsia roze Licht (de brug naar de Nieuwe Tijd), gevolgd door rood Licht om het te aarden in de materie. De boodschap hier luidt dat mijn ziel ooit een hoge priesteres van de 'sterrenreligie' belichaamde en dat hier op deze plek dit verloren zielsdeel aan mij wordt teruggeven. Ik ontvang de woorden "welkom thuis".

Terug beneden worden we door de bewaker een andere kamer in geleid met opnieuw een steile trapladder naar boven, waar we in een smalle gang komen met mooie hiërogliefen op de muren en een Hathor-beeld op het uiteinde aan de tunnel. Ik ga met mij rug voor Hathor zitten en maak verbinding met mijn innerlijke stiltepunt. Hier ontvang ik een afstemming van mijn binnenoren als resonatoren voor frequenties.

We lopen de ene kamer na de andere in en uit. Dalen een trap af naar een andere tunnelruimte links en rechts. Ik word naar links getrokken en wandel tot op het einde. Daar staat het proces van wedergeboorte gegraveerd in de muur dat ik drie dagen vóór 2024 heb doorlopen ter voorbereiding van wat ik hier mag ontvangen.

In de New Year Chapel ontvang ik inzichten over Dendera, de Zodiac, de sterren, sky people, vertalingen van Lichtcodes, … en waarom de kennis van het dodenboek belangrijk is in mijn persoonlijke ontwikkeling en het ascentieproces van allen, en hoe ik het verwerkt heb in de bewustzijnstrajecten die ik breng vanuit mijn hart, wat mijn brein toen nog niet kon vatten. Er komen flash backs terug van mijn eerste bewuste lichtreis naar de Hallen van Amenti vier jaar geleden waar de kennis van het dodenboek in de vorm van steekkaarten aan mij is teruggeven, en dat deze informatie een belangrijke sleutel is in de herverbinding met mijn (onze) oorsprong.

We lopen de trap op naar het dak, de trap die de ingewijde naar de grote centrale zon begeleidt. Op het dak betreden we de Kapel van de Unie met de GoudenZonneschijf, daarna lopen we verder door naar de tweede kapel van Osiris waar een replica van de Zodiac in het plafond is gevestigd. Hier stroomt niets, deze replica is niet gematerialiseerd. De originele Zodiac van de Hathor Tempel in Dendera is te bezichtigen in het Louvre in Parijs.

Een bewaker wenkt me om naar de kamer ernaast te gaan. In die kamer ligt een rooster over een gat in de vloer, waardoor je de onderverdieping kunt inkijken. Ik ga op het rooster staan, zoals de bewaker me vraagt om te doen, en ik sluitmijn ogen. Een innerlijke poort opent zich en een blauwdrukcode daalt in.

We sluiten ons bezoek aan Dendera af in de Isis Tempel, gelegen achter de Hathor Tempel. Na even rond te kijken in deze kleine tempel, die slechts de fysieke grootte van een kamer meet, ga ik in het midden van de ruimte staan. Ik ontvang hier een download van licht-gecodeerde DNA-strengs in verschillende vormen, formaten en kleuren. Dit is niet alleen voor mezelf, maar ook in dienstbaarheid naar anderen om verder door te geven. Daarna spoort onze gids me aan om in deze tempel ook fysiek contact te maken met de tempelmuren, dus ik loop naar de tempelmuur aan de achterzijde en plaats mijn Derde Oog tegen de muur. De download gaat hier verder, maar verandert in dimensie. In mijn geestesoog komt de ene bloedcel na de andere naar voren waarin lichtcoderingen worden ingeprent in mijn bloedrecords. Dit betekent dat mijn bewustzijn upgrades ontvangt voor DNA-repair van fysiek DNA en hogere DNA-strengs (waarvan ik er zelf 48multidimensionaal actief heb) voor mezelf en in dienstbaarheid naar anderen.

Na een sobere maaltijd reizen we door naar Abydos waar we overnachten in een guesthouse met zicht op de Tempel van Seti I vanop het dakterras. Om 21u20lokale tijd (20u20 Belgische tijd → alweer 9) bouw ik het grid voor de groepshealing op afstand met kristallen, schedels en krachtobjecten als ceremoniële sleutels.

Groepshealing

Bij de start van de groepshealing ontvang ik beelden van stappende mensen, in traditionele oud Egyptische sobere kledij, die zich in de middagzon verzamelen buiten de stadsmuren. Velen onder hen nemen op die tijdlijn het gedaante aan van een man (die in dit leven vrouw zijn). Er komt healing op inprentingen in het zielsgeheugen die om healing vragen en gezuiverd worden. De zielsmatrix komt in een vaste greep, tijdens deze zuivering, waar de zenuwknoop van de maagstreek sterk op reageert. Er komt veel verzuring vrij die neutraliseert in een staat van overgave.

Tijdlijnen shiften en ik krijg de groep plots te zien in een klederdracht anno 1876 – 1900 bij een klein treinstation, zittend op reiskoffers onder enkele bomen, afgeschermd van de gouden zonnestralen die het landschap bevloeien. Iedereen is er druk in de weer, mannen en vrouwen in gesprek en spelende kinderen met weinig oog voor de omgeving.

Hier gaat heel veel symboliek schuil, nl. dat de healing tijdlijnen overspant van Oud Egypte tot circa de 19e eeuw, waarin het volk afgeschermd wordt van de zon (organisch Licht) door reuzen, die niet worden opgemerkt.

Er barst een energiebom los in de innerlijke wereld, chaos volgt en houdt aan tot er ontlasting komt in de 1e en 2e dimensionale bewustzijnslagen (= fysiek en etherisch -basis-, en emotioneel -sacraal-). Dit is een belangrijk onderdeel in deze groepshealing waar ik verder in mijnverslag op terugkom.

'Graanen sterren' worden aangereikt uit de kosmos om het groepsveld mee te voeden. De spirituele zingeving van 'graan' zegt: "IK BEN GOD."

De spirituele zingeving van 'sterren': Wanneer de ziel afdaalt naar de Aarde, dan passeert het de Zodiac (13 sterrenbeelden) die alle dertien een rol spelen in het ascentieproces terug naar huis. En ook, alle sterrenbeelden (dat zijn er veel meer dan dertien) zijn voeding voor elk aspect in het menselijke wezen → Het ene sterrenbeeld werkt in op de kleine hersenen, het andere op het Lichtlichaam, …

Wanneer je erbij stilstaat dat een mens één miljard neuronen heeft, waarvan er gemiddeld slechts 15% actief is, dan begrijp je dat het aantal verbindingen in het menselijke lichaam zo uitgestrekt is als de sterren in onze Melkweg. En dat je als mens over een gigantisch netwerk aan informatie beschikt waar je nauwelijks toegang tot hebt, want het hogere doel van onze celdeling is om kennis te accumuleren. (In de workshop Bewustzijn en Kristallen Schedels reik ik deze kennis aan om ermee te werken.)

Bij mijn aankomst in het guesthouse in Abydos kocht ik nog een lokaal stukje goudcalciet om als extra sleutel mee in te zetten voor deze groepshealing. Bij het activeren van dit kristalbewustzijn komen alle Oud Egyptische 'valse goden' in beeld. Wanneer ik tijdens deze groepshealing dit kristal in mijn handen neem om er een eenheid mee te vormen en op dit aspect te healen, volgt er opnieuw chaos, waarbij er opnieuw veel los komt. Deze keer in de 3e en 5e dimensionale bewustzijnslagen.

Mijn sterrenfamilie van de stam Maät gaat in een cirkel rond het groepsveld staan, samen met ander lichtwezens, en nodigt me uit om de frequenties die ik in de Hathor Tempel heb opgenomen in het groepsveld op te laden en via de gouden zonneschijf verbinding te maken met het galactische gouden zonnenschijvennetwerk. Het groepsveld vult zich met geometrisch Licht en trillingsfrequenties die de boodschap dragen: "Ontdoe je van angst en schaamte. Wentel jezelf in zachtheid en in liefde hier op Aarde." De frequenties van kosmische stabiliteit komen door en verankeren zich in het bot van de ruggengraat en het hart.

Ik krijg een rij kinderen te zien, begeleidt door leerkrachten, de toekomst tegemoet op het pad van Licht …

De healing gaat verder door. Een pijnlijke invasie van muggen met beelden van het Braziliaans beeld 'Christus de Verlosser'. Er volgen beelden van het Vaticaan en een cirkel van kruisen (= Jeruzalem kruis vertegenwoordigt: Islam, Christendom, Orthodox, Jodendom). Een drijfkracht stuwt houten schepen in helder, golvend water voorwaarts. → De muggen zijn hier de universele boodschappers die erop aansturen om de geloofsstromingen kritisch te bekijken. Als krachtdier herinnert de mug ons eraan dat alles tijdelijk is en signaleert ze spirituele reiniging en vernieuwing door het heldere water. De houten schepen varen koers naar de Nieuwe Tijd. Nieuw bewustzijn daalt in het groepsveld in om het ontwakingsproces m.b.t. tot geloofsstromingen verder te activeren en matrix-structuren verder te ontmantelen. Religie/Geloof is één van de vier grote pijlers in de kunstmatige tijdmatrix, waarin bloedverbonden verwerkt zijn om de mensheid in pijn en lijden te wikkelen, en dit gaat gepaard met hoog ontwikkelde buitenaardse bewustzijnstechnologieën om de mensheid vast te houden in een slavenmatrix. Naar aanleiding van deze groepshealing heb ik delen beschreven in artikelen die gepubliceerd zijn in de Online Bibliotheek van Het Huis van A: 'etherische implantaten' en 'ijzeren maagd' en 'rode kubus'.

Als een gevolg van deze nieuwe energie voor het ontmantelen van deze barbaarse technologie, word ik energetisch aangevallen. Er wordt gepoogd om mijn vingers te breken. Wanneer ik werk vanuit de heilige ruimte van mijn hart, dan vorm met mijn handen vaak een bolletje als beveiligde zone. In dit moment wordt er geprobeerd om deze beveiligde ruimte te doorbreken (via mijn vingers). Mogelijks vraag je jezelf af hoe dit mogelijk is, want buiten mezelf is er toch niemand die eigenlijk weet wat ik aan het doen ben? Deze hoog ontwikkelde kunstmatige technologieën, die buitenaards zijn van oorsprong, zijn bijzonder intelligent en krachtig, en bewegen via onze planetaire bi-wave frequenties door ons ecosysteem. Het implanteert niet alleen etherische implantaten en mindcontrol programmeringen in de energielichamen van het menselijke bewustzijn, maar het reageert ook op energetische interacties en kan aanvallen vanuit een verdedigingsmechanisme voor het behoud van de eigen organisatie. Er komen beelden door van donkere Egyptenaren (symbolisch te interpreteren) die een hekken openen, waarlangs mensen ondergronds afdalen. Dit gaat gepaard met hevige rugpijnen.

In vertrouwen heal ik liefdevol verder vanuit de heilige ruimte van mijn hart. Ik mag zeggen dat ik vanuit het Licht ook hoge bescherming geniet om dienstbaar te zijn. En zo neem ik mijn gouden ankh (levensadem) en gouden djet (kosmische ruggengraat en stabiliteit) samen in mijn linker hand. Met de combinatie van deze twee krachtobjecten, die afgestemd zijn op mijn energie, kan ik poorten openen om de kosmische levensadem in de beveiligde ruimte in balans te houden en de aanvallen van energetische zijde af te schermen. Vanuit mijn 7Dkristallijne bewustzijnsveld verbind ik me op hartniveau met de Egyptische goudcalciet om een bekrachtigende eenheid te vormen: mijn kristallijne lichtlichaam + het kristal + kristalbewustzijn. Na enige tijd neemt de hevige rugpijn af en ebt volledig weg. Het wordt rustig rondom de beveiligde zone van het groepsveld.

In de afrondingsfase van de groepshealing vormt er zich een spiraal van nieuwe creatie. Daar komt een beeld bij van mensen die ondersteboven in foetus houding liggen in een waterbasin. Ik rond de groepshealing voor nu af.

Dinsdag 11 maart 2024, na het ontbijt in de guesthouse begeleid de gastheer ons naar de Tempel van Seti I in Abydos. De gemeenschap in Abydos is streng islamitisch gelovig. Het dragen van een boerka maakt hier deel uit van het straatbeeld. We worden begeleid door de gastheer vanuit wederzijds respect tussen de verschillende culturen.

Op het plein voor de tempel maak ik contact met deze plek. Innerlijk ontvang ik richtingaangevingen afgestemd op mijn energieveld. Er vormt zich een enorm grote, rode plasma bol, die verandert in een rood plasmaveld dat de gehele omgeving in en rond de tempel overlapt.

We lopen door de eerste en tweede hypostyle zalen naar de kapellen achterin de tempel. In de kapel van Re-Horakthy opent er zich een rasterveld zich in mijn geestesoog in rood Licht, daarna kom ik in een blauw-licht-kamer. Hier vinden verschuiving plaats in het aarderaster en in het groepsveld van de afstandshealing dat ik nog niet heb ontbonden. Ik licht even toe wat hier gebeurt.

Allereerst wat voorgeschiedenis: Ra of Re is in de Egyptische mythologie de zonnegod. Hij was de meest vereerde god, maar er vond een overgang plaats in de Oud Egyptische religie, waarin de godheid (die de Zon/Bron representeert) werd geassocieerd met andere valse goden. Het gedaante van de 'gouden zonneschijf' kreeg het gedaante aangemeten van een gouden zonneschijf met daarin een scarabee of kever. Als de oprijzende ochtendzon werd Ra getransformeerd naar Chepri. Hoewel Ra belangrijk bleef gedurende de hele geschiedenis van het faraonisch Egypte, was de scarabee alom aanwezig. Ra was het middelpunt inreligieuze teksten en in 'scheppings'mythen.

Dit is een heel belangrijk gegeven in een transformatietijdperk van organische tijdlijnen naar de ontwikkeling van anorganische of valse tijdlijnen om van de mensheid een slavenras te maken. Deze verhaallijn staat letterlijk afgebeeld op muren in de kappellen van deze tempel, maar ik vrees dat velen de essentie van deze verhaallijn niet doorzien noch begrijpen, terwijl het net belangrijk is voor ieders spirituele welzijn om deze kennis tot zich te nemen in liefde en in dankbaarheid, waardoor deze valse tijdlijnen ophouden te bestaan doordat ze vanuit zichzelf instorten, allereerst in de persoonlijke bewustzijnsvelden, en naarmate dat het collectieve bewustzijn verder ontwaakt, ook in de planetaire bewustzijnsvelden.

Terugbij de groepshealing

Het rasterveld in rood Licht representeert het aarderasterveld in het planetairelichaam van de Aarde (macro), maar ook in het individuele menselijke lichaamdat als micro-versie een kopie is van de macro, en er vinden uitwisselingen plaats tussen het macrosysteem (het planetaire brein van de aarde) en de microsystemen (de breinen van de individuele mensen).

De naaldjes in het raster die healing ontvangen, worden uitgelijnd en kruisen elkaar onder dezelfde graden en hoeken om een fijnmazig netwerk van parallellogrammen te vormen. De kristallijne structuur in het lichaam werkt krachtig op de neocortex van de hersenen. Hier vindt een zuivering plaats, afgestemd op ieders huidige niveau van bewustzijn, om vastzittende negatieve patronen in het denken en sterke overtuigingen, die je beperken, te verwijderen. Om tot bevrijding te komen ga je mogelijks nog eens door de lagen van afgescheidenheid heen, bewegend tussen verschillende realiteiten om inzichten te verwerven in het grotere geheel. Dit proces in je kristallijne netwerk (fascia), dat natuurlijke bio scalaire golven, bevordert heling op multidimensionaal en cellulair niveau. Hierdoor vinden er correcties plaats in je cellen en je blauwdruk, waardoor ook schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn kunnen decoderen. Het brengt balans in je cellen en beschermd de kristallijne matrix van je lichaam tegen elektromagnetische straling. Het herstelt beschadigingen in de etherische blauwdruk.

Rood Licht is de laagste frequentie. Het kan schadelijke materie wegbranden en aard in de materie.

De Blauwe Lichtkamer stimuleert herstel van de oorspronkelijke blauwdruk.

Mijn man voelt zich niet lekker, dus onderbreken we ons bezoek aan deze tempel om hem naar de guesthouse te begeleiden. Daarna keer ik terug naar de tempel met de gids. We lopen langs de achterkant eerst naar het Osirion. Hier ligt een sterrenpoort onder de aarde. Ik ga naar mijn innerlijke stiltepunt en maak verbinding. Het woestijnzand van de aarde brand onder mijn voeten. Er is een krachtige uitwisseling aan de gang tussen mijn systeem en de sterrenpoort. Ik word opgeladen en tezelfdertijd draag ik bij tot een stukje gridwerk in de Aarde.

Daarna lopen we de Tempel van Seti I terug binnen langs de ingang aan de achterkant. We lopen een lange trap af en komen in de 'Gallery of the Kings List'. De cartouches van de koningen (farao's) van Ancient Egypt zijn hier uitgehouwen op de muur met uitzondering van Achnaton en Hatsjepsoet. Kan het nog duidelijker zijn dan dat? Dat de twee Guardians van het organische Licht onder de farao's in Ancient Egypt zijn uitgewist als ketters … maar het archontische spel dat het afgelopen tijdperk werd gespeeld is klaar."

Te midden van de woeste artificiële storm is het nu belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en innerlijke balans en harmonie te bewaren. Maar vertrouw erop dathet organische Licht oneindig is en heel voedend, terwijl het valse Lichteindig is en zich voedt met het bewustzijn en het bloed van de mensen. Naar mate er meer mensen ontwaken en opstaan, zullen die valse realiteiten ophouden te bestaan, omdat ze vanuit zichzelf zullen instorten.

"In de kapel van Ptah-Soker ga ik in de zon staan die er binnenstroomt langs de dakopening en maak ik verbinding met de spirits Sokar en Anubis die er afgebeeld staan op de muren. In mijn geestesoog vormt er zich een groen-Licht-kubus. Dit betekent dat de Groene Straal van goddelijke genezing en wetenschap instraalt om artificiële kubussen te verwijderen uit de blauwdrukken, die actief zijn in het groepsveld. Daarna stap ik weg uit het zonlicht. De ene rode kubus na de andere komt vrij in het groepsveld, dat nog steeds actief is, en worden in een donkerveld via mijn kanaal afgevoerd om op te lossen in het Licht.

Woensdag 12 maart, vroeg in de ochtend bezoeken we de tempel van Hatsjepsoet, die ook een Hathor-kapel heeft. Alvorens de tempeltrappen op te lopen, stem ik me af op de energie en ontvang ik opnieuw richtingaangevingen waar ik heen moet. We lopen allereerst de trappen op naar het Heiligdom op de derde etage. Hier wordt ik opgeladen met energetische krachten en ontvang ik de boodschap: "Welkom thuis." Ik blijf hier even gedachteloos in de 'leegste' staan. Wanneer we het Heiligdom verlaten zegt de bewaker tegen me: "Welkom thuis." Verder op mijn route doorheen deze tempel zegt de tempelbewaker nog een tweede keer "Welkom thuis' tegen me. Wanneer voor de derde keer eenzelfde boodschap oppik van een onafhankelijke partij, dan luister ik omdat 'alleen' mijn persoonlijke spirituele gidsen 'mijn' toestemming hebben om mijn vrije wil te overschrijden.

Na ons bezoek aan deze tempel bezoeken we nog twee andere krachtplekken, waaronder de Tombe van Ay. Wanneer we dalen de trappen af, onder de aarde, de grote berg in. Bij het hekken geeft de bewaker me de sleutel om het hekken te openen, waarna we de trappen verder afdalen tot in de tombe. De frequenties van deze berg daveren door mijn lijf. Als afsluiter worden mijn man en ik naar een plek gebracht in Achnaton's familielijn waar het verhaal van de tweelingzielen centraal staat. Ik ben heel blij dat ik deze reis samen kan doen met mijn man, mijn zielsmaatje, geliefde en mijn persoonlijke guardian hier op Aarde.

Wanneer we in de late namiddag arriveren in het hotel, trek ik nog een uur baantjes in het zwembad om het water in mij, met alle nieuw verworven informatie, te laten stromen. 's Avonds sluit ik het groepsveld en verbreek ik de onderling verbindingen.

In wezen horen we geen 'goden' te vereren. Er is slechts één oneindig organisch bronbewustzijn dat we kunnen zien als de Al-Dat-Is Zon (solaire zon galactische zon → universele zon → Al-Dat-Is zon). Samen zijn we één en allen vormen we het geheel. Onafhankelijk en gelijkwaardig aan elkaar, afgestemd op ieders huidige niveau van bewustzijn. De ene gevoed door oneindig organisch bewustzijn (de organische zon), de andere voeding voor het eindige kunstmatige bewustzijn (de zwarte zon).

De boodschap luidt:

We are Sky People,
Children of the Central Sun,
Family of Ra.

WE ARE spiritual beings incarnated in a physical body.

WE ARE GOD
WE ARE Sovereign
WE ARE Free

BLESSED IT BE,

and remember your awakening home based star religion (knowing),
because you are made of pure crystalline Light.

… and so it is <3


Hartegroet,
Ann Moorhem