Healing Day

Healing Day is een één-dagworkshop toegespitst op geestelijke wedergeboorte of een regeneratie van de menselijke geest. Elke deelnemer uit zijn/haar helingswens tijdens de verbindingsceremonie.

Je beleeft deze dag in een dynamische groepsenergie die de energetische werking extra kracht bijzet. Door dit groepsdraagvlak gaan persoonlijke transformatieprocessen sneller en dieper doorwerken.

Dit is een dag van relaxatie en loslaten d.m.v. van klank, kleur, ademtechnieken en trillingsfrequenties. De hoge en lage frequentietonen spelen in op alle lagen van je energiesysteem en tot op celniveau, waardoor je herinnerd wordt aan je zelfhelend vermogen. Er worden etnische instrumenten uit alle windstreken gehanteerd en er wordt ook gebruikt gemaakt van stemvibraties van de beide Ann'en, waardoor er een universeel klankbad ontstaat doorheen deze Healing Day.

Het verloop van de dag:

- Klankconcert
- Licht- en klankmassage
- Ademtechnieken

Deze dag is een bijzondere en unieke ervaring! De activiteiten zijn relaxerend en toegankelijk voor iedereen.

De dag wordt professioneel begeleid door twee ervaren Meester-Helers die het energetische draagvlak onderbouwen. Waar nodig kunnen de Meester-Helers direct tussen komen om heling toe te passen.

Tijdens een klank-ligconcert, ook wel "klankbad" genoemd, ervaar je pure ontspanning. Je wordt meegenomen op een innerlijke reis en ervaart hoe de frequenties van de klanken op je inspelen, je openen en je opnieuw afstemmen.

Het is heel bijzonder om te ervaren dat je een klankconcert elke keer opnieuw en op een andere manier beleeft. Je ervaringen worden intenser en dieper. 

De één-op-één traumamassage wordt o.m. begeleid op muziek met toepassing van lichttherapie dat subtiel inwerkt op de chakra's. De bewegingstechnieken stimuleren de trillingsfrequenties, waardoor kleine trauma's kunnen loskomen, die ertoe kunnen leiden om naar de kern van de ziel te kijken met een open visie.

De techniek die in deze sjamanistische ademsessie wordt toegepast, laat je op een krachtige manier ervaren hoe sterk trillingsfrequenties doorwerken en de intensiteit waarop je dit beleeft. Dit gebeurt op meerdere bewustzijnsniveaus en komt sterk tot uiting, zowel: fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel. De techniek is toegespitst op het releasen van (geboorte)trauma's door je in contact te brengen met je eigen levensenergie.


Deelnameprijs 110 EUR/p.p.
koffie/thee en helend water inbegrepen.

Zondag 30 april 2023
van 10u tot 17u

Boek hier


Voor visie & klaarheid, de spiegel van de ziel. 

inschrijven via

het contactenformulier op deze website van Het Huis van A, of per mail info@hethuisvana.be

Extra informatie

Het klankconcert, ook wel 'klankbad', is een unieke ervaring die je liggend beleefd. De klanken voeren je in relaxatie mee naar pure ontspanning. De unieke klank van elk instrument heeft een andere werking op het lichaam en de geest. Je wordt meegenomen op een innerlijke reis en ervaart hoe de frequenties van de klanken op je inspelen, je openen en je opnieuw afstemmen.

Klank is het gereedschap van transformatie en kan werkelijkheden herschikken, waardoor moleculaire afstemming kan plaatsvinden. Het toonladdersysteem uit de muziek is afgeleid uit de heilige geometrie van de dimensionale niveaus van de schepping waar het menselijk lichaam direct deel van uitmaakt.

Bovendien is klank niet alleen waarneembaar met je gehoor, maar wel met je hele lichaam. Je lichaam bestaat namelijk voor 70% uit water. Water transporteert trillingen en vibraties 4x sneller dan lucht, hierdoor krijgen de verschillende klanken direct toegang tot je gestel dat poorten ontsluit die je op alle niveaus ervaart.

Het is heel bijzonder om te ervaren dat je een klankconcert elke keer opnieuw en op een andere manier beleeft. Je ervaringen worden intenser en dieper.

Voor de traumamassage, met toepassing van lichttherapie en op muziek, werk je één-op-één met een andere deelnemer onder begeleiding van de twee Meester-Helers.

De eenvoudige toepasselijke massagetechnieken worden tijdens deze workshop aangeleerd. Het is als deelnemer aan deze workshop heel fijn om de massage afwisselend te geven en te ontvangen.

Bio-wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onze lichaamscellen met elkaar communiceren via fotonen (lichtdeeltjes). Dit complexe intercellulaire communicatiesysteem regelt de biologische processen in het fysieke lichaam en de energielichamen. Een bepaalde kleur bevat een bepaalde trillingsfrequentie en golfbeweging die resoneert met een bepaald chakra.

De ademtechniek die in de ademsessie wordt toegepast laat je op een krachtige manier ervaren hoe sterk trillingsfrequenties doorwerken en de intensiteit waarop je dit beleeft. Dit gebeurt op meerdere bewustzijnsniveaus en komt sterk tot uiting, zowel: fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel. De techniek is toegespitst op het releasen van (geboorte)trauma's door je op een heel eenvoudige manier in contact te brengen met je eigen levensenergie.

De bijzondere werking van de ademtechniek in deze sjamanistische ceremonie verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed en verwijdert toxines uit het lichaam. Daarnaast heeft het o.m. een bekrachtigende werking op het lymfesysteem en de doorbloeding van je slagaderen.

De hoogfrequente-energie die je door het ademen opwerkt, lost de laagfrequentielading van ziekte en beperkt cellulair geheugen op. Het geheel wordt begeleid op muziek, waaraan de klanken van de drum en de rammelaar worden toegevoegd als surround sensatie in vibratie en geluid.

Rebirting is toegepitst op het in gang zetten van verschillende processen, zoals o.m. maar niet uitsluitend:

· Het lichaam zuiveren van toxische stoffen en verzuring.

· Het loslaten van opgekropte en onderdrukte emoties.
· Het ontmantelen van negatieve gedachtenpatronen op mentaal niveau.
Tijdens deze Healing Day wordt er o.m. gewerkt met klankschalen, gongs, chimes, ratels, rainsticks en drums.

Waar?
Deze dag gaat door in BOC Klein Rusland, Schoolstraat 18 te 9060 Zelzate.

Op deze ruime locatie kan iedereen in alle rust een veilig plekje innemen. De locatie is ook voorzien van parkeerplaatsen. Ook verderop in de wijk is er voldoende parkeergelegenheid.

Er zijn futons, kussens, dekens en massagetafels aanwezig om het je comfortabel te maken. Voel je vrij om een extra kussen of deken mee te brengen.

Om de zaal en het materiaal proper te houden, laten we onze schoenen achter in de ruime inkomhal. Het is raadzaam om een paar dikke sokken of sloffen mee te brengen voor in de zaal. Tijdens de wordt er gewerkt op blote voeten (diegene die de massage ontvangt). Het is ook aangewezen om losse kledij te dragen;

Er wordt gratis helend water, koffie en thee voorzien.
Je brengt je eigen lunch mee. Gezien de activiteiten voorzie je best lichte voeding.

Schrijf je snel in via het contactenformulier of stuur een mail naar info@hethuisvana.be.

Deelnameprijs 110 EUR/p.p.