Healing Circle Het Huis van A

'Healing Circle Het Huis van A' is een totaalconcept afgestemd op de cliënt. Als cliënt ontvang je een bijzonder krachtige healing met een multi-dimensionale werking op DNA-niveau. Dit betekent dat de cliënt geheald wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Dit is een concept gedragen door de Nieuwe Energie met toepassing van unieke, nieuwetijdstechnieken gebracht door Het Huis van A.

Een team van hoog opgeleide Ascendant Merkaba Helers werkt met nieuwe healing-technieken op een cirkel van Licht in kristallijne verbinding vanuit een versterkt kanaal. Hierdoor werkt elke healer één-op-één met een cliënt met de kracht van allen uit de niveaus van creatie. De kracht van de healingen kan gezien worden als krachtiger dan de 'som der delen' (1+1=3). Bovendien heeft elke individuele healer unieke en complementaire helende kwaliteiten die op de cirkel van Licht aan het krachtveld worden toegevoegd in het voordeel van de cliënt.

Dit team biedt de mogelijkheid om energetische blokkades, maar ook fysieke, emotionele en mentale ziektes en ziektepatronen te doorbreken en te healen. Ook ziektes waar de medische wereld op vastloopt, omdat de oorzaak en/of het kerntrauma van het ziektebeeld wordt geheald, waardoor de gevolgen verdwijnen. Dit kan gaan van immuniteits- en orgaan- en bloedziekten, bot- en zenuwpijnen, fascia, breuken, huidaandoeningen, allergieën, angst- en dwangstoornissen, depressie, migraine, herstel van het centrale zenuwstelsel, ... Ook het verwijderen van etherische implantaten, aangehaakte entiteiten, negatieve etherische koorden, herkalibreren van het nadiaal systeem en de meridianen, healen van auragaten en gescheurde of misvormde chakra's. Healing biedt oneindige mogelijkheden, maar geen garanties.

Schrijf je hier in via de Online Winkel van Het Huis van A.Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving met het tijdstip van jouw healing.

Wil je geheald worden rond een zeer specifiek en/of gevoelig thema? Of wens je een afstandshealing?

Aarzel dan niet om vooraf in vertrouwen contact op te nemen met info@hethuisvana.be of om jouw opmerking toe te voegen aan jouw boeking via de Online Winkel, zo kan het team gerichter te werk gaan in het moment zelf om jouw healingsproces zo efficiënt mogelijk te ondersteunen.

Het healer-team werkt enkel op afspraak.

Data en locaties

Momenteel staat er geen Healing Circle op de agenda.

Hartegroet, Healer-Teamin samenwerking met Het Huis van A

Ontdek het Healer-Team hier.


Our mission is TO BE the New Energy, to heal the people and to support them to gain back our birth right, to bring back the full CONSCIOUSNESS online.

We represent unconditional Love and Light that is able to heal everything and is able to achieve miracles by restoring the individual consciousness, so it is able to remember who we truly are in our full power and glory.

Alongside we promote the basic minerals that build our human cells with the intention to collapse the big business behind the pharmacy that severely damages the human consciousness (brain and central nervous system) and is intended to hold the human kind in a control matrix of Artificial Intelligence preventing ascension.

We are lifting 'the niche of healing' to a higher level and in addition we are changing it into a standard value that is accessible for all people as God-Goddess would have it be.

We work with new higher consciousness techniques to support ascension-Earth and all that lives on it.


Een gesprek tussen Paul Codde en Ann Moorhem over bewustzijn, healing en de kracht van de Healing Circle Het Huis van A.


Een 5-minuten trailer van de Healing Circle Het Huis van A


Een Healing Circle Het Huis van A in de kijker, met heel veel dank aan onze cliënten voor hun openheid om een deel van hun healingproces in beeld te brengen om te delen met jou.

Alle maskers af ...
Hoeveel maskers draag jij?

Wat doen de beelden in jou? Wat schuilt er achter je gedachte en welk stuk triggert je gevoel?

alle maskers af ...


Hoe het begon ...

Ontwaking Ann Moorhem, dagboekverhaal 14 juni 2020: visioen 9

Afgelopen nacht had ik opnieuw een visioen. Allemaal 9's in verschillende groottes en formaten, strategisch opgesteld. Het leek op een soort landkaart die aan de tijd verbonden is. Ik kreeg door dat die "map" een weergave is van mijn pad in dienstbaarheid naar anderen. De landkaart zag er net zo uit als de weergave die ik hieronder heb uitgewerkt. Ik ging op zoek naar een blanco landkaart zoals in mijn visioen. En ééntje die dezelfde vorm had. Verrassend genoeg had ik die snel gevonden: de landkaart van 'België op zijn kop'.

Het getal 9 vertaalt essentiële boodschappen in mijn visioen.

Het is verbonden aan mijn wezenlijke energie dat staat voor onzelfzuchtigheid, mededogen en idealisme als een gevoelig, humaan, ruimdenkend en creatief persoon, die een groot intellectueel vermogen heeft en spiritueel hoog ontwikkeld is om harmonie te brengen in dienstbaarheid naar anderen.

Door mijn ondoorgrondelijke inzicht in mensen ben ik een natuurtalent in het samenbrengen van mensen met een gemeenschappelijk doel om hen te verenigen tot unieke teams die uitzonderlijke prestaties manifesteren in alle area's (in de bedrijfswereld, het onderwijs, de geneeskunde, ...).

Als geïncarneerde Ster heb ik het vermogen om kristallijne verbindingen te leggen tussen mensen en plaatsen om hen te verbinden in een intelligent web van kristallijne bewustzijn in dienstbaarheid aan de aarde en de mensheid met de intentie om de drie-eenheidsgolfenergie veelvuldig te verankeren in het aarderaster om de uitfasering van de tweegolfenergie van dualiteit op Aarde te ondersteunen.

In de essentie van deze kwaliteiten ben ik geboren met een open kanaal, waardoor ik sinds mijn ontwaking zuivere goddelijke informatie ontvang m.b.t. wie ik (en jij) wezenlijk ben(t); wat mijn missie in dit leven is; waar, wanneer en welke stappen ondernomen dienen te worden in het hoogste goed van mezelf en allen. Wetend dat jij en ik spirituele wezens zijn, geïncarneerd in een menselijk lichaam van vlees en bloed die samen het pad van de oneindige bewustzijnstraining bewandelen met vallen en opstaan, waarin we elk onze lessen te leren hebben.

Ben ik een idealist?
Hmm ... No, I get things done.

IK BEN DIE IK BEN, IK BEN Soeverein, IK BEN Vrij.


9 betekent dat je jouw vaardigheden en talenten gebruikt om de mensheid te dienen en dat je een positief voorbeeld bent voor de mensen om je heen. Je wordt herinnerd aan je zielsmissie en je levensdoel. Als je de geheime betekenissen van nummer 9 begrijpt, zal je veel antwoorden krijgen die je in het leven nodig hebt. Dit getal is gerelateerd aan innerlijke kracht en innerlijke wijsheid, verantwoordelijkheid, creatieve energie, loyaliteit, vrijheid en tolerantie.


Een greep uit de missie ...

September 2020: "Ann, het is jouw droom om een spiritueel gezondheidscentrum op te richten, maar jij zal er meerdere oprichten die verspreid zijn over het land. Ze zien eruit als kristalpunten die onderling allemaal met elkaar verbonden worden."

Juli 2021: "Het is de taak van een Ster om andere starseeds met elkaar te verbinden."

Augustus 2021, Yeshua: "Ann, ik wil niet langer op een indirecte manier met jou communiceren, maar op een directe manier met jou samenwerken als een van jouw spirituele gidsen. Ik vraag je om heel secuur een netwerk uit te bouwen van healers om het bloed van de gevaccineerden te zuiveren met het Christuslicht."

Februari 2022: "Het Huis van A gaat over het water heen, daarmee bedoelen we niet Engeland. Het Huis van A gaat over de oceanen heen."

April 2022: "Ann Moorhem en Ann Gansbeke, wat jullie gaan brengen is wereldveranderend. Als jullie slagen in jullie missie, dan gaan jullie een massa mensen naar verlichting begeleiden."

Oktober 2022: "Ann, wat jij hier moet brengen is zo ontastbaar dat het belangrijk is om alles zeer concreet te maken, anders wordt dit voor jou een verloren leven. Het is jouw taak om planetair karma bloot te leggen in besloten groepen om het op te lossen en om nieuwe technieken in de wereld uit te dragen."

Hartegroet,
Ann A/C MoorhemGetuigenissen

"Overweldigen, een openbaring, een ongelooflijk gelukzalig gevoel. Dat was wat ik voelde tijdens, en ook na mijn eerste healing sessie in de Circle. Nochtans was ik er met gemengde gevoelens op afgestapt. Een mix van sceptisch, maar ook nieuwsgierigheid.

Na een eerste oogcontact met de healer, een eerste korte kennismaking en een korte vragenronde, voelde ik me meteen op mijn gemak.

Binnen een aantal minuten voelde ik een hele warme herinnering aan mijn overleden mama, een intense liefde voor mensen, en vooral voor mijn zoontje. Negatieve gedachten en personen geraakten niet meer binnen.

Verder surfend op de golven van liefde en geluk, kijk ik al heel erg uit naar de volgende stappen op mijn pad naar geluk en evenwicht, samen met het huis van A."


Paul Rubbens

Financieel Adviseur

"Mijn bloedsuikerspiegel was 3x hoger dan toegestaan. Volgens de orthomoleculaire therapeut zou het minstens zes maanden duren eer ik weer de normale waarden zou hebben.

Wel, ik heb goed nieuws!

Ik kreeg een healing en paste mijn voeding aan. Drie weken later was mijn bloedsuikerspiegel terug normaal. In mijn ogen is dit een combinatie van de twee."

Tania Bienvenu