Kunziet

Roze Kunziet is een kristal met een zeer hoge en fijne vibratie dat het hartcentrum opent en onvoorwaardelijke liefde laat ontwaken. Dit kristalbewustzijn stimuleert een liefdevolle communicatie en liefdevolle gedachten. Roze Kunziet werkt op de Roze Straal in verbinding met Venus. De Roze Straal is een 12D engelen-energie die de schakel vormt tussen goddelijke onvoorwaardelijke liefde en aardse voorwaardelijke liefde.

Roze Kunziet brengt je inzicht in je eigen processen en spiegelt de spirituele lessen vanuit het Licht. Zo ondersteunt het je ook om je schaduwkanten te accepteren, waardoor je ze kunt transformeren naar hogere kwaliteiten, gevoed door je Hogere Zelf.

Roze Kunziet healt verborgen tranen en de wonden van de ziel. Het is een krachtige ondersteuner in karmatische transformatieprocessen. Meditatie met dit kristalbewustzijn versterkt je aura en begeleid je om dicht bij je jezelf te blijven, waardoor je volledig in je kracht kan blijven staan in chaotische tijden zonder angst.

Roze Kunziet symboliseert oneindigheid en vormt een brug naar verlichting.

Fysiek versterkt het de hartspier, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Zo kan het bij kristalhealing o.m. ingezet worden voor neurologische aandoeningen, waaronder: epilepsie en gewrichtspijnen. Roze Kunziet bevat lithium wat positief inwerkt op psychische stoornissen en depressie, en zo ook in de vorm van een elixer.