Golden Healer

Golden Healer is een kristal met een zeer hoge vibratie. Het brengt het Christusbewustzijn op Aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meesterkristal en Healer die spirituele overvloed stimuleert en de healende kracht van het kristal naar een ander niveau brengt.

Golden Healer bevat natuurlijke bio-scalaire golven die healing op multidimensionaal én cellulair niveau mogelijk maakt. Hierdoor herstellen je cellen en je blauwdruk naar de oorspronkelijke vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd kunnen worden. Het brengt balans tot op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra's en de meridianen en stimuleren zo healing van de etherische blueprint tussen geest en materie. Hierdoor kunnen er zich grote veranderingen manifesteren in je leven die weinig moeite kosten.

Golden Healer hoort thuis in de praktijkruimte van elke therapeut en healer. Het versterkt healing op alle niveaus en is een krachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die het bewustzijn vergroot. Het kristal ondersteunt je om het Christusbewustzijn op aarde te belichamen, zodat jouw hele wezen afgestemd raakt op Moeder Aarde en haar ascensieproces.

Golden Healer draagt de goddelijke essentie van Al-Dat-Is en bevat een hoge concentratie universele levenskracht of Qi. Dit zeer actieve kristal geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire healing, tevens activeert en opent het je hogere chakra's vanaf de kruin en ook de lagere aardse chakra's. Golden Healer is een nieuwetijdskristal die je ondersteunt op je pad naar ascensie.