Phi Kristal of Vogelkristal

De man die ze opnieuw heeft ontwikkeld, Marcel Vogel is inmiddels gestorven. Alle kristallen die nu verkocht worden, zijn door anderen gemaakt. Deze kristallen worden in facetten geslepen waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gerichte vorm van laserlicht die met de juiste intentie versterkt.

Werking

Spiritueel
Dit zijn uniek geslepen kristallen, ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Deze bijzondere kristallen hebben een verbinding met Atlantis. In die tijd werden ze gebruikt omdat ze licht konden versterken en om energie op te wekken.

Vogelkristallen of Phi-kristallen worden nu gebruikt om mee te helen, zowel op DNA-niveau, als het fysieke lichaam en de lichtlichamen.

Je kunt met deze 'instrumenten' licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen. De vorm van de kristallen is afgeleid van de Heilige Geometrie en wel 'de levensboom', die weer in de 'levensbloem' (flower of life) past.

De stompere kant van het kristal is de vrouwelijke kant, de scherpere kant is de mannelijke kant. Deze zendt een laserenergie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie. Ze worden vervaardigd met 4 of 6 facetten, maar ook met 12 en 24 facetten. Deze laatste zijn moeilijker verkrijgbaar en kostbaarder.

De Phi kristallen verhogen de trilling van lichaam en geest. De kristallen zijn verbonden met liefde, het hartchakra en het verkrijgen van innerlijke balans. Door hun vorm kunnen ze de liefdesfrequenties versterken en versturen. De kristallen kiezen zelf hun gebruiker uit. Als lichtwezen word je vanzelf aangetrokken door het kristal dat jou heeft uitgekozen. De kristallen bezitten intelligentie en kunnen die ook overdragen.

Verbinden met een Vogel Extractie Kristal

Breng je hersenstaat naar een meditatieve staat en raak het Vogel Extractie Kristal aan met je vingers of handen, waarbij je jouw frequentie verhoogt door 8 sec in te ademen via je neus en 8 sec uit te ademen via je mond. Ga zo 5 à 10 minuten door, waarna je het Ohm-geluid maakt en met je intentie elk chakra opent. Start bij de kruin tot aan de basis. Ga als laatste terug naar de hartchakra.

Het is belangrijk om jezelf te verbinden vanuit je hart als je met een Phi-kristal werkt.

Stuur nu liefde vanuit je hart naar het kristal in je handen. Zie, voel of visualiseer hoe het kristal zich vult met smaragdgroen licht. Vraag het kristal om toestemming en diens bevestiging om ermee te mogen en kunnen werken; Deze reactie kan bestaan uit een stroom van energie, tintelingen in de hand, arm of borst, … Als het kristal reageert, dan is het klaar om er mee te werken;

Oefen dagelijks met het kristal gedurende een periode van 3 weken en niet langer dan 20 min per dag, totdat je de signalen van het kristal kunt voelen om ermee te werken. Zie, voel of visualiseer een groen veld van energie die je aura omhult tijdens je werk met het kristal.

Onderhoud

  • Gebruik geen water noch zout.
  • Hou het kristal uit de buurt van klankschalen, de hoge tonen kunnen het kristal beschadigen.