Fire & Ice Regenboogkristal

Fire and Ice kwarts is een krachtige lichtbrenger met een bijzondere hoge vibratie en heeft een eigen verhaal te vertellen. Fire and Ice Kwarts ziet er gebarsten uit en dat komt omdat het eerst aan hitte is blootgesteld waarna het snel is afgekoeld. Dit kristal vol barstjes, zwemen en inclusies bevat talrijke regenboogjes die een groter bewustzijn in je activeren.

Werking

Spiritueel
Als drager van kosmisch vuur is Fire and Ice kwarts zeer inspirerend en vergemakkelijkt het spiritueel werk. Deze kwartssoort bevat afbeeldingen van een levensboom, heilige geometrie en sjamanistische medicijnsymbolen. Deze symbolen geven adviezen die met transformatie te maken hebben. Het harmoniseert met dualiteit die donkere energieën met licht omringt.

Fire and Ice kwarts verbindt polariteiten en bevat het volledige spectrum van bewustzijn.

In het bijzonder is het kristal verbonden met de hartchakra van de Andes. Het maakt alle chakra's schoon, lijnt ze uit en activeert het soma-, zielenster- en sterrenpoortchakra.

Een kristal voor lichtwerkers. Het resoneert met de linkerhand.

Het draagt de energie van Boeddhistische diamantheling en is verbonden met Aartsengel Raphaël, de Aartsengel van genezing.

Bij heling uit vorige levens is het sterk verbonden met het oude Egypte en helpt het machtsmisbruik uit die tijd op te lossen.

Fire and Ice kwarts bevat pure liefde en de ziel van het leven. Het resoneert krachtig met de wet van aantrekking en daarom is het heel goed om spiritueel mee te manifesteren. Het is een kristal voor een nieuw begin en diepzinnige groei, omdat het door oude lagen heen gaat en het doel van de ziel op aarde laat zien.

Het opent je 3e oog waardoor je verschillende tijdslijnen kunt waarnemen en in andere werkelijkheden en dimensies kunt zien.

Het verhoogt de frequentie van andere kwartskristallen en fungeert als een batterij voor het grind van Moeder Aarde. Wanneer de energie haar hart bereikt, help het haar bij haar transformatie. Zet het kristal overdag op een zonnige plaats waardoor het helemaal opgeladen wordt en visualiseer iedere avond dat het licht naar het hart van Moeder Aarde straalt.

Fire and Ice kwarts laat je de schoonheid van alles zien en helpt je tijdens processen, het brengt zaken aan het licht en helpt ze liefdevol te transformeren.

Ook bevat het bio scalaire golven voor multidimensionale en intercellulaire heling op alle niveaus.

Fysiek
Het kristal stimuleert je pijnappelklier, hypofyse en het endocriene systeem. Hij activeert de kundalini en zuivert het lichaam en alle lichtlichamen. Werkt sterk vitaliseren.

Metafysische eigenschappen
Chakra: alle chakra's