Spirit Chalcedoon

Spirit Chalcedoon is een Chalcedoon-stalactiet begroeid met kwartspuntjes. Het is een uniek nieuwetijdskristal uit India, die in deze tijd healing van oude pijnen en niet-gehuilde tranen heald om volledig in je te staan.

Spirit Chalcedoon belichaamd multidimensionale kracht in een groot veld, die je ook op een rustige en liefdevolle manier begeleidt tijdens lichtreizen. Dit kristal is een tijdsreiziger. Het neemt je mee naar het verleden en de toekomst, en ondersteunt je zo om verloren zielsdelen terug te halen en terug te brengen naar het NU. Alle kleine kwartspuntjes werken individueel en stralen alle richtingen uit.

Wanneer je overprikkeld bent, stimuleert Spirit Chalcedoon rust en kalmte, ook in groepsverband. In een meditatieve staat ondersteunt het inzicht vanuit verschillende perspectieven. Zoals de kwartspuntjes alle kanten op stralen, zo ondersteunt dit kristalbewustzijn je ook om alle kanten helder te bekijken. Maar je vliegt niet meer alle kanten op, omdat de stalachtiet-kern je in je centrum houdt, geheel in verbinding.

Spirit Chalcedoon stimuleert de ontlading van (emotionele) pijnen en werkt mooi samen met een Mookaiet en aardende Jaspis. Deze ondersteunen Spirit Chalcedoon om zijn werking te aarden en in je systeem te verankeren, zodat je deze rust in je dagelijkse leven kunt integreren.

Spirit Chalcedoon is ook verbonden met heilige seksualiteit vanuit liefde en in verbondenheid. Zo healt dit kristalbewustzijn eeuwenoude pijnen en wonden van misbruik, jezelf weggeven en verloochenen bij de man en vrouw. Ook emoties van schaamte en schuld worden ontladen, opdat je terug in liefde en licht vanuit je innerlijke kern straalt.

Spirit Chalcedoon fluistert je toe om jouw wens in het buisje te blazen om de manifestatie ervan te bekrachtigen.