Mer-Lomi Body to Skin

Mer-Lomi Body to Skin

Het concept Mer-Lomi Body to Skin is een compilatie van mijn natuurlijke kwaliteiten in multidimensionale DNA-healing verweven in een ontspannende lichaamsmassage.

'Mer' staat voor het goddelijke veld en de organische verbinding met de Bron van alle Leven. Het verwijst ook naar het element 'water' dat als een informatiedrager door ons fysieke lichaam stroomt tot in onze bloedrecords. Water is verbonden met de stilte van Winter, ingetogen trekt het water zich terug tot in de diepste kern van onze wortels.

Ik hou energetisch de ruimte (Holding Space) voor je vast in een liefdevolle bedding, waarop je kunt gedijen tijdens deze healende massage op alle lagen van jouw ZIJN (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), opdat je in staat van overgave komt en ontvankelijk bent, zodat healing en transformatie kunnen ontvouwen.

Binnen het grotere geheel fungeer ik als een zuiver kanaal voor hogere bewustzijnsvormen, goddelijke Spirits en healergidsen zonder oordeel en in dienstbaarheid.

Dit is een fysieke vorm van healing die kan doorwerken tot in de genetica. Hierdoor kunnen op alle lagen van jouw ZIJN blokkades van allerlei aard losgelaten worden en transformeren in het Licht.

Je kunt de 'Mer-Lomi Body to Skin'-massage combineren met Ho'oponopono Sanación in de vorm vanceremonieel werk en/of medicinale paddenstoelen.

Duurtijd:

  • Boek voor de massage Mer-Lomi Body to Skin aaneensluitend 2 uren.
  • Boek voor de massage Mer-Lomi Body to Skin aaneensluitend 3 uren.

Prijzen:

Mer-Lomi Body to Skin                                                                                                            180 EUR
Mer-Lomi Body to Skin met medicinale paddenstoelen                                                    195 EUR
Mer-Lomi Body to Skin met Ho'oponopono Sanación                                                        270 EUR
Mer-Lomi Body to Skin met medicinale paddenstoelen en Ho'oponopono Sanación  285 EUR