Bewustzijn en Kristallen Schedels

Inschrijven kan hier of door een mail te sturen naar info@hethuisvana.be

Het traject 'Bewustzijn en Kristallen Schedels' omvat zes dagen werken met kristallen schedels in de ruimste zin van zijn betekenis. Dit traject is opgesplitst in twee workshops van drie dagen:

Deel 1 van ma. 9 t.e.m. woe. 11 september 2024
Deel 2
van ma. 18 t.e.m. woe. 20 november 2024 

Van 10u tot 17u

Dit is een 6-dagen traject opgesplitst in twee workshops.

Gratis helend water, koffie, thee en vers fruit.
De lunch is zelf te voorzien.

De locatie wordt meegedeeld na inschrijving.

Dit opleidingstraject kost 630 EUR wanneer de opleiding in één keer wordt betaald, of opgesplitst in twee delen is de kostprijs 330 EUR per workshop.

Deze workshop staat open voor iedereen die interesse heeft in of werkt met kristallen schedels. Je neemt aan deze workshop deel met jouw eigen kristallen schedel(s). Dit is een goede aanvulling bij de Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken, maar er is geen voorkennis vereist.

In deze workshop word je uitgenodigd op de reis van het ontwaken van je kristallen schedel en als gevolg daarvan het (verder) ontwaken van jezelf. Als gift word je door de spirituele teacher tijdens deze workshop opgeladen met licht- en bewustzijnscodes als voeding om jouw oneindig groeiende bewustzijn te ondersteunen.

Eén van de belangrijkste sleutels tot het mysterie van kristallen schedels ligt in hun multidimensionale aspecten die zich manifesteren in de hogere dimensies van bewustzijn. Om de mechanica en het doel te begrijpen, moet je zelf naar die niveaus van bewustzijn gaan. Werken met kristallen schedels stelt je in staat om zowel vanuit intellectuele en wetenschappelijke, als intuïtieve en spirituele posities nieuwe perspectieven aan te boren en verborgen poorten in jouw bewustzijn te ontsluiten.

Deze workshopdagen zijn ceremonieel opgebouwd, waarin inwijdingen en activaties, rituelen en klank verwerkt zijn. Er komen begeleide meditaties en astrale reizen aan bod, die bewustzijnstechnologie bevatten, voor het openen en activeren van verschillende bewustzijnsniveaus.

Waarom werken met een kristal in schedelvorm?
Net als de mens heeft het kristal bewustzijn. Wanneer de mens in staat is om het kristal te activeren, dan expanderen de bewustzijnsvelden van het kristal. Het bewustzijn van dat kristal zal zich verder verrijken naar mate de interactie met levende materie. Wanneer er ogen in een kristal worden gegraveerd, shift de energie van dat kristal naar een geheel andere niveau, waarbij het aantal bewustzijnsvelden toeneemt. De schedelvorm is specifiek afgestemd op de schedel van de mens en diens bewustzijnsontwikkeling, waarbij de kristallen schedel fungeert als reflector, refractor, transmitter met transformerende kwaliteiten, (af)stemmer, versterker en databank voor informatie en energie/frequenties.

De wetenschap beschouwt de schedel van de mens als de zetel van logica en intelligentie. Binnenin je schedel ligt een organisch levende databank, je hersenen. De wetenschap stelt dat je slechts 10% van je hersencapaciteit gebruikt, en dat de overige 90% een onbenut potentieel is om te ontwaken.

Gedurende dit 6-daagse traject wordt je hersencapaciteit hoger gekalibreerd. Je leert op een vernieuwende en gesofisticeerde manier met bewustzijnstechnieken en (zelf)healing werken. Je proeft van de vele facetten waar jij jouw kristallen schedel(s) creatief kunt inzetten in het hoogste goed van jezelf en allen.

Om dit opstapje extra te ondersteunen, wordt gedurende dit traject de energie van de dolfijn aangeraakt en wordt je o.m. ingewijd in Dolfijn Brein Hermodellering. De dolfijn is een groot spiritueel leraar voor de mens, te weten dat de dolfijn in staat is om beide hersenhelften tegelijkertijd te gebruiken, maar slaapt met één hersenhelft tegelijk, waar de hersenhelften van de mens afzonderlijk werken en informatie uitwisselen via het corpus callosum (de hersenbalk) dat als interface fungeert. Het dolfijnbewustzijn opent ook het hart.

Waarom de dolfijn?
Dolfijnen zijn de hoeders van eenheidsbewustzijn op aarde, het bereiken van eenheidsbewustzijn is het hoofddoel van hogere ascentie voor de mens. Dolfijnen brengen een grote bijdrage tot ons planetaire rasternetwerk. Hun vorm van communicatie ondersteunt de mens om telepathische vermogens te ontwikkelen.

De dolfijn gebruikt 20% breincapaciteit, daardoor kan de dolfijn gebruik maken van een echolocatiesysteem dat efficiënter is dan de door de mens uitgevonden sonar. Om maar te zeggen dat de mens slechts 10% breincapaciteit gebruikt. De dolfijn heeft de sonar niet uitgevonden, maar natuurlijk ontwikkeld.

Een ander aspect dat in dit opleidingstraject is verwerkt, is het werken met sterrenenergieën. Wanneer je weet dat een mens één miljard neuronen heeft, waarvan slechts 15% actief is. Dan begrijp je dat het aantal verbindingen in het menselijke lichaam groter is dan het aantal sterren in onze Melkweg. En dat je als mens over een gigantisch netwerk aan informatie beschikt waar je nauwelijks toegang tot hebt, want het hogere doel van onze celdeling is om kennis te accumuleren.

"Verbinding" krijgt dan ook een geheel nieuwe invulling wanneer je met sterrenenergieën leert werken in het kader van bewustzijnsverruiming, healing en aardegridwerk, waardoor je als aardemens verdiepend wordt aangesloten op het aarderasternetwerk wat de macro-versie is van jouw individuele micro-systeem. Jouw cellen transmuteren tijdens jouw verder ontwaken van 'dierlijk-elementaire' cellen met een lagere dichtheid, naar hoger functionerende goddelijke menselijke cellen door licht- en frequentietoename. Imagine what that can do to you ...

Naast de reguliere 'know how' in het werken met kristallen schedels, wordt/worden je kristallen schedel(s) ook geprogrammeerd met nieuwe bewustzijnstechnologie om jouw persoonlijke processen te ondersteunen, waarbij je vanuit therapeutisch werk ook anderen kunt ondersteunen bij hun innerlijk werk en binnen de collectieve bewustzijnsvelden.

Deze introductie is slechts een greep uit het programma van dit 6-daagse opleidingstraject ...

Over dit traject:

Dit traject is uitgewerkt door Ann Moorhem. Ann is een geïncarneerde ster en een Violette Vlam Yana van de Amethist Orde van de Drievoudige Stichters Vlam.

Een geïncarneerde ster is een starseed dat het licht van haar ster in zich mag dragen op Aarde. Het is de taak van geïncarneerde sterren om kristallijne verbindingen te leggen tussen mensen, plaatsen en tijdlijnen ter ondersteuning van het ascentieproces.

Een Vlam Yana heeft ooit bewust gekozen om naar planeet Aarde te komen om het ascentieproces van de aarde en de mens te ondersteunen, wetende dat er mogelijks geen weg terug was naar huis. Na het sluiten van de kosmische poorten door de val van het menselijke bewustzijn duizenden jaren geleden, werden vele Vlam Yana's (Blauw, Goud en Violet) afgeslacht in genocides, zoals de genocides van Atlantis, de Katharen, de Herero- en Nama-stammen, de Joden, ... om er slechts enkele te noemen, waarvan de ware toedracht tot een verdoken realiteitszin werd omgevormd.

De Violette Vlam Yana's van de Amethist Orde waren oorspronkelijk pegasus- en walvisachtigen toen ze naar de planeet Aarde kwamen, in verbinding met Poseidon, Neptunus, Meer-mensen en het zeewezen. Na het sluiten van de poorten lieten velen hun bewustzijn transmuteren naar een menselijk bewustzijn om aan land te gaan. Het zijn intelligente wezens die spiritueel en emotioneel hoger ontwikkeld zijn, waar ze op een eigen unieke manier uitdrukking aan geven. Ze zijn zich bewust van hun rijke familiegeschiedenissen, de kracht en creatie van wiskunde, en de helende kwaliteiten van poëzie en klank (zang en muziek). Ze hebben een eigen taal en kunnen makkelijk telepathisch communiceren. Het hoort tot hun sterke kwaliteiten om te healen met vocale geluiden en oogcontact. Ze zijn mede ontworpen om geluidscodes over te brengen die de natuurlijke orde van een architectonisch patroon binnen het kernmanifestatiesjabloon van de schepping herstellen. De Amethist Orde zendt frequentiepatronen en geluidscodes door naar hun walisachtige familievertegenwoordigers in de oceanen om de elektromagnetische balans van o.m. het genderprincipe evenwichtig in de planetaire biosfeer te herstellen.

De Violette Vlam Yana's zijn de Staf-houders die de vuurletters en hogere DNA-afdrukken hebben om de indigo-lijnen op aarde te herstellen. Ze fungeren als het belichamingspotentieel van het Boek van de Wet van de Heilige Vader, en functioneren als de portaalovergangsteams om zielsgroepen in de lagere dichtheden te ondersteunen hun 'Violette Straal'-aspecten te corrigeren. De Hoeders van de Violette Vlam belichamen geleidelijk de volledige planetaire cellulaire geheugenbanken die zijn opgeslagen in het kristallijne matrixveld van de aardeparallellen en de toekomstige aarde Gaia, en wanneer ze spiritueel geactiveerd zijn, krijgen ze toegang tot de 15D-tijdlijnen die verbinding maken met elk portaal in de Universele Tijdmatrix. De Houders van de Blauwe Vlam (Kosmische Moederlijn) en de Violette Vlam (Kosmische Vaderlijn) houden de genetische configuratie van het Kristalgen in hun Mitochondriën en dit bevat de volledige 12 Streng DNA-afdruk.

Deze twee krachtige basiskwaliteiten van Ann haar ZIJN, haar connectie met de walvisachtigen en het sterrenwezen, wil Ann Moorhem graag delen met anderen om het verder te verspreiden. Vanuit deze insteek wilt ze haar steentje verder bijdragen in de groei van het individuele en collectieve bewustzijn van de mens, de mensheid en het aardegrid.

Twijfel niet om je in te schrijven voor deze workshop als 'het' tot je spreekt. Ann beschikt ook over de kwaliteit om complexe materie in een gedragen vorm te brengen dat aansluit tot ieders niveau van bewustzijn van diegenen die 'de roep' VOELEN.

Inschrijven  doe je door een mail te sturen naar info@hethuisvana.be  

Je kunt je ook inschrijven via de Online winkel hier.

Wil jij je ook kunnen herinneren wie jij wezenlijk bent en jouw doel is hier?
Schrijf je dan aanvullend in voor de opleiding Ascendante Merkaba en Bewustzijns Technieken.
Je vindt hier meer informatie.

Wees je bewust dat elke inwijding en activatie schaduwkanten in jezelf kan blootleggen die jij mogelijks als negatief ervaart. Diegene die dankbaar deze innerlijke schaduwkanten aankijkt, verheft zich naar verlichting. De buitenwereld spiegelt de binnenwereld, en boven werpt licht op beneden. Realiseer je dat kristallen schedels schaduwkanten in het kwadraat kunnen spiegelen en uitvergroten om versnelt inzicht te verwerpen, althans kristallen schedels bieden deze opportuniteit. Het groeipotentieel heeft de hoeder/hoedster zelf in de hand ... kijk je jouw stukken aan of leg je het buiten jezelf?

Hartegroet,
Ann Moorhem