Het Nieuwe Immuunsysteem

Inschrijven voor deze online activatie van het Nieuwe Immuunsysteem kan hier. Deze inwijding kost 25 EUR.

Wat is het nieuwe immuunsysteem?

Het nieuwe immuunsysteem maakt deel uit van de nieuwe blauwdruk van de Aarde en de mensheid dat wordt geactiveerd in een speciaal ritueel, waarin nieuwe lichtcodes met een hoge frequentie worden toegevoegd aan jouw persoonlijk DNA en jouw lichtlichamen of bewustzijnsvelden.

De verschillen tussen het oude en het nieuwe immuunsysteem:

Het oude immuunsysteem is werkzaam in en voor het fysieke (3D) lichaam. Het immuunsysteem zelf is van nature in de materie geworteld en is bedoeld voor de planeet Aarde.
Het nieuwe immuunsysteem is werkzaam in het fysieke lichaam en de lichtlichamen. Van nature energetisch, gebaseerd op licht en liefde.
Het oude immuunsysteem is reactief, het komt pas in actie als er een ziektebedreiging in het lichaam is gevonden.
Het nieuwe immuunsysteem is pro-actief, het is al in werking voordat er een bedreigende situatie is ontstaan en het anticipeert op wat kan komen. Het staat buiten de tijd.
Het oude immuunsysteem werkt in principe voor 2-strengs DNA.
Het nieuwe immuunsysteem werkt voor 12- en 13-strengs DNA en hogere DNA-combinaties.
Het oude immuunsysteem is alleen afgestemd op jou als individu. Als je antistoffen hebt tegen een ziekte, dan heeft jouw buurman die niet per sé ook.
Het nieuwe immuunsysteem is afgestemd op en verspreid zich in een netwerk van levende organismen. Het werkt voor en in het gehele ecosysteem. Alles wat het nieuwe immuunsysteem leert is direct ook elders in het ecosysteem van kracht.
Het oude immuunsysteem heeft een geheugen. Het herkent bekende ziektekiemen, het leert door ervaring en het onderneemt zelfstandig actie. Het kan zelfs nieuwe antistoffen aanmaken tegen lichaamsvreemde en/of bedreigende bacteriën en virussen.
Het nieuwe immuunsysteem heeft een collectief bewustzijn en is intelligent en levend. Het kan nieuwe soorten afweer bedenken en creëren tegen welke bedreiging ook. Of het nu virussen en bacteriën zijn of een energetische dreiging. Het leert van alle levende onderdelen van het ecosysteem. Het kan anticiperen en zelf actie ondernemen en leiderschap tonen voor het collectief.
Het oude immuunsysteem is curatief. Het geeft genezing voor een ziekte. Het geeft een fysieke vorm van heling, maar dan moet je eigenlijk eerst ziek worden of geïnfecteerd zijn.
Het nieuwe immuunsysteem is empowering. Het geeft bewustzijn, kracht en bescherming voor groei van zowel individu als het collectief in het ecosysteem.
Het oude immuunsysteem is gebaseerd op angst, overheersing, overleven en vechten. De witte bloedlichamen en antistoffen gaan een strijd aan met de indringers die het van je willen winnen.
Het nieuwe immuunsysteem is gebaseerd op licht- en liefdesenergie en het delen daarvan met elkaar. De energie van het nieuwe immuunsysteem verspreidt zich via licht, liefde en compassie, en het werkt sterk samen met energiegolven vanuit de hartchakra (ook tijdens helingen) en met helende stralen.
Het oude immuunsysteem geeft geen antwoord op energetische aanvallen van dondere zijde.
Het nieuwe immuunsysteem zorgt ervoor dat negatieve energieën al zijn omgeven door liefde en licht, en worden geneutraliseerd voordat ze een bedreiging gaan vormen of kwaad kunnen doen.

Na de activering zijn zowel het oude immuunsysteem als het nieuwe immuunsysteem actief. Ze vullen elkaar aan en werken in harmonie samen.

Hoe verloopt de online inwijding van het Nieuwe Immuunsysteem?

Er wordt gestart met een korte tour de table waarin iedereen zich kort aan elkaar voorstelt. Vervolgens geeft de healer een korte toelichting over het Nieuwe Immuunsysteem. Daarna wordt het oude immuunsysteem bedankt, gereinigd en gereset naar zijn oorspronkelijke staat.

Er wordt een hoge bescherming opgezet door de healer om alle deelnemers en de omgeving te beschermen en het ritueel op een veilige manier te laten verlopen. Hierna worden alle deelnemers in een groepsmerkaba geplaatst die de healer gedurende de astrale reis energetisch ondersteunt.

Daarna maak je in groep een begeleide astrale reis in de groepsmerkaba die is onderverdeeld in vijf rituele stappen. Op het einde van de inwijding wordt iedereen veilig teruggebracht en wordt de groep ontbonden.

Er wordt geëindigd met een korte reflectie.

Online boeken

Klik op onderstaande knop om jouw afspraak te boeken. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking.