The Tree of a Thousand Stars Light Coded

01-01-2022

Wat betekenen kristalheling en Light Code Activatie voor jou?
Ik vertel je er graag meer over met de focus gericht op het nieuwetijdskristal Lemurian Snow Rose.

Kristallen hebben, afhankelijk van hun soort en vorm, unieke kwaliteiten die energetische ondersteuning kunnen bieden op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het zijn zuivere stoffen gevormd tot kristallen die uit een hoeveelheid gerangschikte atomen of moleculen bestaan. Kristallenstructuren zijn als holografische computers, ze kunnen aan de geëvolueerde of "aangesloten" mens een enorme hoeveelheid kennis overdragen waardoor het trillingsniveau van de persoon verhoogt en de levensenergie verfijnt.

Kristallen werken tot in het zevende energielichaam van de mens. Dit maakt het waardevolle instrumenten om de persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen in helingsprocessen en/of bewustzijnsgroei. In dat rijtje is het nieuwertijdskristal Lemurian Snow Rose, ook wel Sugar Blade genoemd, een toppertje!

Lemurian Snow Rose kwarts draagt de levenskracht-energie van Al-Dat-Is en een hologram van je multidimensionale-zelf in zich. Het helpt je te verbinden met jouw Hogere Zelf en bij het kiezen van je levensrichting. Het laat je zien welke deur naar de toekomst opengaat en welke deur je uit het verleden mag sluiten.

Lemurian Snow Rose brengt je in contact met jouw blauwdruk en verbindt die met de aarde. Dit kristal helpt je als je op weg bent om te leven volgens jouw diepste waarheid. Het laat zien hoe zuiver je bent vanbinnen, dat je na jouw lange incarnatiecyclus aan de buitenkant getekend kan zijn, maar dat je ook prachtige ervaringen met je meedraagt en dat jouw kern, jouw wezenlijke licht glashelder is. Het is drager van Onvoorwaardelijke Liefde en Lemurische kennis.

Lemurian Snow Rose heeft een bijzonder sterke resonantie met de soma- en zielensterchakra's, het helpt je af te stemmen met je Hogere Zelf. Het biedt ook troost aan mensen die de aarde niet als hun thuisplaneet ervaren. Om te weten van welke ster je afkomstig bent, leg je de steen op jouw somachakra. Dit kristal is uitermate geschikt om in contact te komen met buitenaardsen, zoals de sterrenvolkeren, om toegang te krijgen tot hun kennis.

Dit bijzondere en zeldzame kristal biedt diepe healing voor metafysische vaardigheden die in vorige levens geblokkeerd zijn en helpt opnieuw het helderziend vermogen te openen.

Het maakt de fysieke incarnatie aangenamer en beschermt door het lichtlichaam in het fysieke te aarden. Het kristal werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om het lichtlichaam te ondersteunen. Mentaal werkt het rustgevend. Emotioneel pelt Lemurian Snow Rose de laatste laagjes van het hart en de ziel af om het zuiverste van je innerlijk bloot te leggen, zodat healing kan plaatsvinden.

Wil jij graag een Lemurian Snow Rose kristal?
Neem dan snel een kijkje op mijn Producten-pagina en laat je roepen door het kristal dat bij je past.

Lemurian Snow Rose wordt ook wel omschreven als "The Tree of a Thousand Stars".

En wat betekent nou Light Code Activatie?
Wel, dat zal ik je gauw vertellen.

Ik activeer kristallen, specifiek afgestemd op de persoon die om de activatie vraagt. Tijdens die activatie mag ik een Zaad van Licht aan het kristal toevoegen. Een andere benaming voor een Zaad van Licht is een holografische Lichtcode.

We worden geboren met slapende lichtcodes in ons DNA, die liggen te wachten om geactiveerd te worden. Wanneer die slapende lichtcodes worden geactiveerd, dan verfijnt onze levensenergie en groeien we in bewustzijn.

Je kunt geactiveerde kristallen als volgt gebruiken:

  • Je draagt het kristal bij je of legt het bij je als je slaapt (onder je hoofdkussen of op je nachtkastje).
  • Je houdt het kristal in je hand(en) als je mediteert.
  • Je gebruikt het kristal om in te zetten als healer.
  • Bij grid- en lichtwerk om een energieveld te creëren.

Voel je vrij in het gebruik van jouw geactiveerd kristal. Ga er steeds zorgzaam mee om vanuit een zuivere intentie.