De kracht van water

01-03-2022

Water is een bijzondere vloeistof die een heel eenvoudige molecule bevat in de vorm van een tetraëder. Als de watermoleculen veranderen, dan verandert ook de vorm van het water. Zo veranderen de watermoleculen in een hexagonale structuur als water bevriest. 

Dit toont aan dat water een bewustzijn heeft. Water is de spiegel dat de mogelijkheid heeft om ons te tonen wat we niet kunnen zien. Het is de blauwdruk van de realiteit dat kan veranderen in één enkele, positieve gedachte. Daar is alleen vertrouwen voor nodig, als je daarvoor open staat, want water zit vol verborgen boodschappen.

Wetende dat de mens voor 70% uit water bestaat, betekent dat water heel belangrijk is voor ons welzijn. Gedachten hebben een vibrerende energie die een effect hebben op de moleculaire structuur van water. Hetzelfde water dat 70% van het menselijke lichaam uitmaakt en onze planeet aarde. Water is voor ons een belangrijke bron van leven.

De kristallen in het water tonen de mooie, perfecte vormen van heilige geometrie. Water wordt beïnvloed door zijn omgeving, maar ook door het menselijke bewustzijn, alsook onze intentie, onze gedachte en het gesproken woord. Water absorbeert de vibratie van emotie, het absorbeert de trilling van klank en geluid. Dit alles geeft de waterkristallen in het water vorm.

Zo zie je maar het verschil in de waterkristallen van "giftig water versus gewijdwater". Een extra motivator voor hen die met de merkaba-technieken (level 1) helend water leren maken.

Voor diegene die niet met de merkaba-technieken werken en toch de kwaliteit van drinkwater willen verhogen, bestaan er andere en goedkopere hulpmiddelen naast een dure kraanfilter.

Een heel eenvoudige hulpmiddel is een fles van loodvrij glas, waaraan je zelf een verhoogde trilling toevoegt d.m.v. heilige geometrie toe te passen! Heilige geometrie is de basis van alle leven, het is de basis van de totale Schepping.

De Ohm-waterfles is een mooie creatie om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren.

De vorm van de fles is ontworpen op basis van de Gulden Snede, een structuur gereflecteerd in de natuur.

De fles zelf is vervaardigd uit 100% gerecycleerd en loodvrij glas. Het blauwe glas zorgt voor solarisatie van het water dat gunstig is voor de persoonlijke ontwikkeling en de collectieve evolutie.

Het Ohm-teken, ingewerkt op de fles, voegt de trilling van het "oergeluid" of de trilling van "creatie" toe aan het water.

Op de voet van de fles is het woord "dank u" ingewerkt in zes talen.

De bodem van de fles is voorzien van het "Seed of Life"-symbool uit de heilige geometrie en een krachtig helingsymbool binnen de Merkaba-technieken.

De fles wordt afgesloten met een dop uit kurk, zodat het water kan ademen. De kurkstop heeft een aseptische behandeling ondergaan, waardoor het volledig schoon is en geen geuren of smaken in het water komen. Dit is een ecologisch product van Europese makelij, inclusief de katoenen hoes waarin de fles wordt geleverd.

Deze fles kan aangekocht worden bij Het Huis van A aan de prijs van 25 EUR/fles. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@hethuisvan.be of via het contactenformulier. Gratis verzending vanaf twee flessen.

Ben je nieuwsgierig naar de vorming van de waterkristallen die "THANK YOU" creëren?
Bekijk de kristallenpracht op onderstaande foto.

Foto's van Masaru Emoto.