Amfibool- of Engelfantoomkwarts

01-03-2022

Amfiboolkwarts wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en de engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte inclusies, fantomen, lagen en 'vleugels'. 

Werking

Spiritueel
Amfibool- of Engelfantoomkwarts geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan. Het geeft verdiepende innerlijke vreugde.

Als je dit kristal op het kruinchakra legt activeert het alle hogere chakra's. Het opent een ladder voor bewustzijn om contact te maken met je Hogere Zelf en om de hoogste begeleiding te ontvangen.

Amfibool- of Engelfantoomkwarts helpt je inzicht te verwerven op het derde oog en het stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtende visie krijgt op bepaalde zaken in het leven en de evolutie. Met een blik in de diepten ga je naar een staat van universele liefde en word je geholpen om vanuit liefde te handelen.

De fantomen en inclusies in het kristal hebben verschillende eigenschappen, ze stabiliseren en beschermen, aarden en lossen negativiteit op. De witte zwemen openen het innerlijke oor en de gele, perzikkleurige limoniet beschermt tegen occulte aanvallen of geestelijke invloed, zodat deze steen een nuttige metgezel op spirituele reizen is.

De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door multi-dimensies. Het is een fantastische steen die energieën naar de hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt.

Mentaal
Amfibool- of Engelfantoomkwarts heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Het doorbreekt oude patronen en helpt weer contact te maken met oude wijsheid.

Metafysische eigenschappen
Chakra: Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e).

Ontdek de Engelfantoomhangertjes op mijn Producten-pagina.