Brazilianiet

01-03-2022

Brazilianiet, versterk je potentieel en stel grenzen. Als je moeite hebt met het stellen van grenzen voor jezelf, helpt Brazilianiet je. Het is ook ondersteunend kristal voor kinderen en tieners die hun grenzen verkennen.

Werking

Spiritueel
Brazilianiet heeft een hoge vibratie met een hoge energie, die de spirituele wil versterkt en manifestaties ondersteunt. Het brengt ons in contact met de energie van Atlantis. Het opent spirituele gaven en laat zien wat op dit vlak allemaal voor ons als mens mogelijk is. Als je misbruik hebt gemaakt van deze energieën ten tijde van Atlantis, reinigt Brazilianiet je verleden en geeft het nieuwe kracht aan de integriteit van je ziel.

Brazilianiet leert je verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en het pad van je ziel te bewandelen.

Mentaal
Brazilianiet leert je nee te zeggen, en helpt bij slachtoffer- of martelaarsmentaliteit, tevens maakt Het je bewust van je kwetsbare stukken, vooral als je die lang verborgen hebt gehouden.

Emotioneel
Brazilianiet zorgt voor emotionele kracht en leert je bij je innerlijke kracht te komen zonder een pantser om je heen te zetten. Het leert je ook occulte invloeden buiten te houden.

Daarnaast helpt het je wrok, woede en andere ego-emoties los te laten. Daarnaast helpt het je wrok, woede en andere ego-emoties los te laten.

Fysiek
Fysiek is Brazilianiet nuttig voor de stroom en circulatie van energie binnen het lichaam en reinigt het de meridianen. Het helpt ook bij het losmaken van vervuilende stoffen, zoals: zware metalen, door de nieren en milt en andere uitscheidingsorganen te steunen.

Metafysische eigenschappen
Chakra: Zonnevlecht (3) en hart chakra (4).
Sterrenbeeld: Steenbok

Ontdek de Brazilianiethangertjes op mijn Producten-pagina.