Healing Day

30-01-2022

Zondag 13 maart 2022 staat de eerste Healing Day op de agenda.
Schrijf je snel in!
De tweede Healing Day gaat door op zondag 15 mei 2022.
Ook leuk als cadeautip!

Deze dag staat volledig in het teken van zelfheling toegespitst op geestelijke wedergeboorte of een regeneratie van de menselijke geest.

Je beleeft deze dag in een dynamische groepsenergie die de energetische werking extra kracht bijzet. Dit is een dag van relaxatie en loslaten d.m.v. van klank, ademtechnieken en trillingsfrequenties. De hoge en lage frequentietonen spelen in op alle lagen van je energiesysteem en tot op celniveau, waardoor je herinnerd wordt aan je zelfhelend vermogen. Er worden etnische instrumenten uit alle windstreken gehanteerd en er wordt ook gebruikt gemaakt van stemvibraties en boventonen, waardoor er een universeel klankbad ontstaat doorheen deze Healing Day.

De dag is opgedeeld in drie hoofdactiviteiten:

  • Klankconcert
  • Ademsessie breating sounds
  • Mantra chanting rebirth bath

Deze dag is een bijzondere en unieke ervaring.

De dag wordt professioneel begeleid, waarbij de meester-heler de gehele tijd het draagvlak energetisch ondersteunt.

Het klankconcert, ook wel 'klankbad', is een unieke ervaring die je liggend beleefd. De klanken voeren je in relaxatie mee naar pure ontspanning. De unieke klank van elk instrument heeft een andere werking op het lichaam en de geest. Je wordt meegenomen op een innerlijke reis en ervaart hoe de frequenties van de klanken op je inspelen, je openen en je opnieuw afstemmen.

Klank is het gereedschap van transformatie en kan werkelijkheden herschikken, waardoor moleculaire afstemming kan plaatsvinden. Het toonladdersysteem uit de muziek is afgeleid uit de heilige geometrie van de dimensionale niveaus van de schepping waar het menselijk lichaam direct deel van uitmaakt.

Bovendien is klank niet alleen waarneembaar met je gehoor, maar wel met je hele lichaam. Je lichaam bestaat namelijk voor 70% uit water. Water transporteert trillingen en vibraties 4x sneller dan lucht, hierdoor krijgen de verschillende klanken direct toegang tot je gestel dat poorten ontsluit die je op alle niveaus ervaart.

Het is heel bijzonder om te ervaren dat je een klankconcert elke keer opnieuw en op een andere manier beleeft. Je ervaringen worden intenser en dieper.

De ademtechniek die in de ademsessie Breathing Sounds wordt toegepast laat je op een krachtige manier ervaren hoe sterk trillingsfrequenties doorwerken en de intensiteit waarop je dit beleeft. Dit gebeurt op meerdere bewustzijnsniveaus en komt sterk tot uiting, zowel: fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel. De techniek is toegespitst op het releasen van (geboorte)trauma's door je op een heel eenvoudige manier in contact te brengen met je eigen levensenergie.

De bijzondere werking van de ademtechniek in deze sjamanistische ceremonie verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed en brengt balans in de pH-waarde. Het vermindert hypertensie en verwijdert toxines uit het lichaam. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem op een natuurlijke manier en verhoogt het in sterke mate je energiepijl. Hierdoor wordt je geheugen verbetert en je metabolie geactiveert. Het bevordert je lymfedrainage en de doorbloeding van je slagaderen.

Tijdens een sessie lost een hoogfrequente energie, opgewekt door het ademen, de laagfrequentie lading van ziekte en ingeperkt cellulair geheugen op. Het geheel wordt begeleid op muziek, waaraan de klanken van de drum en de rammelaar worden toegevoegd als surround sensatie in vibratie en geluid.

Plantmedicijn Sananga
Sananga is een heilig en krachtig plantmedicijn dat je uit vrije wil kunt toevoegen aan de ademsessie. De zuivere spirit van Sananga brengt inzicht bij het vinden van de wortels van je blokkades of disbalans, leidend naar evenwicht en een verhoogde waarneming. Bovendien kan deze plantmedicijn je spirituele visie en bewustzijn vergroten, alsook je vermogen vergroten om de intenties van anderen te lezen. Het vergroot ook je lange termijnvisie bij visualisaties en voorspellingen van de toekomst.

Sananga is 100% natuurlijk en niet gevaarlijk. Het wordt niet toegepast tijdens het dragen van contactlenzen of bij oogziekte.

Na het nuttigen van de lunch staat het Mantra Chanting Rebirth Bath op het programma. In dit deel van de ceremonie ga je in groep helende klanken zingen, terwijl elke deelnemer beurtelings door een verlichtende rebirth ervaring gaat. De kracht van je stem werkt helend voor diegene die door het rebirth bath gaat en tegelijkertijd ook voor jezelf.

Het krachtigste instrument is je eigen stem. Door helende klanken te zingen kun je weer in balans vibreren. Als de menselijke stem verbonden is met het hartchakra, dan werkt het krachtig op het menselijke lichaam, zowel door te praten als door te zingen, maar vooral door te zingen in harmonieën werkt het zeer krachtig en helend.

Hier treedt de febronighty sequence folding (fibonacci sequence) in werking dat overeenstemt met de akkoorden van muziek. De Family Bee Tree laat zien dat harmonische muziek opwaarts gaat en een organische structuur neerwaarts komt. Beide ontmoeten elkaar en zijn identiek. Er is een relatie tussen harmonische frequenties en organische structuur, ze zijn aan elkaar gerelateerd.

Het ritme en de toonhoogte zorgt voor een verandering in de hersengolf-activiteit, zodat je in een ander bewustzijnsveld wordt gebracht. Van daaruit kom je in contact met andere dimensies om inzicht en kennis te verwerven over een bepaald helingsproces.

Rebirting beoogt het in gang zetten van volgende processen:

· Reiniging van het lichaam van giftige stoffen op lichamelijk niveau.
· Bevrijding van ingehouden en onderdrukte emoties op emotioneel niveau.
· Correctie van negatieve of levenslust ontnemende overtuigingen en gedachten op mentaal niveau.

Tijdens deze Healing Day wordt er o.m. gewerkt met klankschalen, gongs, chimes, ratels, rainstick en de drum.

Waar?
Deze dag gaat door in BOC Klein Rusland, Schoolstraat 18 te 9060 Zelzate.

Op deze ruime locatie kan iedereen in alle rust een veilig plekje innemen. De locatie is ook voorzien van parkeerplaatsen. Ook verderop in de wijk is er voldoende parkeergelegenheid.

Er zijn futons, kussens en dekens aanwezig om het je comfortabel te maken.

Om de zaal en het materiaal proper te houden, laten we onze schoenen achter in de ruime inkomhal. Het is raadzaam om een paar dikke sokken of sloffen mee te brengen voor in de zaal.

Er wordt gratis helend water, koffie en thee voorzien.
Je brengt je eigen lunch mee. Gezien de activiteiten voorzie je best lichte voeding.

De deuren gaan open om 9u30, en we starten stipt om 10u.
Het einde van de dag is voorzien om 18u.

Schrijf je snel in via onderstaande knop of stuur een mail naar info@hethuisvana.be.

Deelnameprijs 110 EUR/p.p.
Gebruik van Sananga is een meerprijs van 10 EUR/p.p.

Online boeken

Klik op onderstaande knop om je afspraak te boeken. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking.