Snow Rose Lemurian Suger Blade

Het nieuwertijdskristal Lemurian Snow Rose, ook wel Sugar Blade genoemd, is een toppertje! Ik werk er vaak mee samen in de praktijk bij kristalhealing. Het werkt samen met Tangerine Suger Blade.

Lemurian Snow Rose kwarts draagt de levenskracht-energie van Al-Dat-Is en een hologram van je multidimensionale-zelf in zich. Het helpt je te verbinden met jouw Hogere Zelf en bij het kiezen van je levensrichting. Het laat je zien welke deur naar de toekomst opengaat en welke deur je uit het verleden mag sluiten.

Lemurian Snow Rose brengt je in contact met jouw blauwdruk en verbindt die met de aarde. Dit kristal helpt je als je op weg bent om te leven volgens jouw diepste waarheid. Het laat zien hoe zuiver je bent vanbinnen, dat je na jouw lange incarnatiecyclus aan de buitenkant getekend kan zijn, maar dat je ook prachtige ervaringen met je meedraagt en dat jouw kern, jouw wezenlijke licht glashelder is. Het is drager van Onvoorwaardelijke Liefde en Lemurische kennis.

Lemurian Snow Rose heeft een bijzonder sterke resonantie met de soma- en zielensterchakra's, het helpt je af te stemmen met je Hogere Zelf. Het biedt ook troost aan mensen die de aarde niet als hun thuisplaneet ervaren. Om te weten van welke ster je afkomstig bent, leg je de steen op jouw somachakra. Dit kristal is uitermate geschikt om in contact te komen met buitenaardsen, zoals de sterrenvolkeren, om toegang te krijgen tot hun kennis.

Dit bijzondere en zeldzame kristal biedt diepe healing voor metafysische vaardigheden die in vorige levens geblokkeerd zijn en helpt opnieuw het helderziend vermogen te openen.

Het maakt de fysieke incarnatie aangenamer en beschermt door het lichtlichaam in het fysieke te aarden. Het kristal werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om het lichtlichaam te ondersteunen. Mentaal werkt het rustgevend. Emotioneel pelt Lemurian Snow Rose de laatste laagjes van het hart en de ziel af om het zuiverste van je innerlijk bloot te leggen, zodat healing kan plaatsvinden.

Wil jij graag een Lemurian Snow Rose kristal?
Neem dan snel een kijkje op mijn Producten-pagina en laat je roepen door het kristal dat bij je past.

Lemurian Snow Rose wordt ook wel omschreven als "The Tree of a Thousand Stars".

Kies een variant:

49,00 €